Звездни компромати- 366 част

• 86 771
  • 729
  •   2
Отговори
# 150
Е тази тема ми е много интересна и на мен. Защо не ги “взимат” тия хубавици Николчето,Зейнеб и тн ?

# 151
  • София
Е тази тема ми е много интересна и на мен. Защо не ги “взимат” тия хубавици Николчето,Зейнеб и тн ?
Адвокатите са виновни.  Wink

# 152
Защото младоженците ще осъмнат с пломба на кранчето.

# 153
  • София
че какво им е на момичетата? нямат срамно минало, доколкото ми е известно. едва ли фемилито чака съпруга от БАН.

# 154
Ама рано им е за сватби,деца и тн.,то с тези тела,джуки и акъл знаете ли още колко пари има да изкарват Grinning
Рано е...

# 155
А кои са тези фемили-та?

# 156
# 157
Ама рано им е за сватби,деца и тн.,то с тези тела,джуки и акъл знаете ли още колко пари има да изкарват Grinning
Рано е...

За Никол съм съгласна, още няма 30 год, но Зейнеб кара 33-34 год и не мисля, че ѝ е рано...ако ги иска де - сватби и деца

# 158
  • София
Цеко Минев и Веселин Балевски, известни далаверобогаташи.

# 159
  • На топло
Зайнеб и мина времето.
Покрай Гала даваше вид на много вървежна 😂
Нито е красива, нито има професия....освен да се фръцка покрай шефката си.
Ще се ожени сигурно, но няма да е за някой младеж от сой.
Никол има повече шансове, поне е доста по-красива.

# 160
Да не стане само - поиграйте си малко и после по едно доста по-младо, образовано и перспективно момиче от подобна фамилия ...

# 161
  • Rock & Roll feeling ...
Емануела в " На кафе" , постоянно хвърляше ръкавици към бившия си, въобщне и нямаше намерение да се сдържа. Похейти малко и по сегашната на Димитър Динев. Ако една жена не била мега к*рва,която и охраната оправя,нямала как да се задържи в това семейство. " Орана нива" използва като метафора. А тя била известна жена и то с мнение, нямало как да виере при Диневи. Обаче най-смешно от всичко е,че тя явно себе си не брои за "орана нива" . Joy  
https://www.youtube.com/watch?v=8moiAq6m4Io

# 162
Тя периодично се засилва да се омъжва,ей така,за престиж Simple Smile
А голямото ѝ дете е на 18...;х

# 163
  • Once there was a Hushpuppy...
Емануела в " На кафе" , постоянно хвърляше ръкавици към бившия си, въобщне и нямаше намерение да се сдържа. Похейти малко и по сегашната на Димитър Динев. Ако една жена не била мега к*рва,която и охраната оправя,нямала как да се задържи в това семейство. " Орана нива" използва като метафора. А тя била известна жена и то с мнение, нямало как да виере при Диневи. Обаче най-смешно от всичко е,че тя явно себе си не брои за "орана нива" . Joy  
https://www.youtube.com/watch?v=8moiAq6m4Io

Ех, лелее! Как ме сърби клавиатурата, и то не от сега... Ноо, няма, не ми се пише. Толкова стари неща, лично видяни..
Чупки и изкуствен имидж на обикновено момиче от панелката..

# 164
  • До морето
Зейнебчето поне обиколи света, ако не друго, това ще й остане. За момичето с пайетените чехлички, с които влезе навремето в ББ, пак е много!

Общи условия

Активация на акаунт