Звездни компромати- 366 част

• 86 658
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Дуейн Джонсън (Скалата) храни жена си, докато тя кърми дъщеричката им Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/Bj3JIWCF7Wk/?hl=bg&taken-by=therock

Поза! И кой ги снима в този тъй интимен семеен момент, моля?

# 571

Депутатката от партия "Воля" на Марешки - Боряна Георгиева със секси татуировка на глезена на десния крак. Както се казва, хубава и издържана депутатска татуировка. Красота за окото Simple Smile

# 572
Доста грозно. Ако тя има проблем и чете това - има фдт за цяло тяло на Vichy, който ще покрие това недоразумение. Relaxed

# 573
  • софия
Ужасен кич и хубави крака.

# 574
Самата татуировка е хубава.

# 575
Ужасен кич и хубави крака.
И ожулени обувки.

# 576
Ужасни обувки и татуировка.

# 577
  • Viena
Ужасни обувки и татуировка.
+1

# 578
# 579
И един плюс от мен, че поне чорапи си е обула.  Mr. Green

# 580
  • софия
Този трябва да е магьосник. В Гърция брак се сключва доста сложно с много бумащина и изисквания. Освен ако просто не подпишат в Посолството.

# 581
Това много ми прилича на "Бередин отвлече А. П. в багажника на автомобила"....
Ама много!

# 582
От три месеца се знаели Антония и нейния и вече сватба. Е как пък толкова бързо се влюбват и чак сватба. Странно ми е, нямат ли някаква вътрешни гласове тези хора, че да им кажат да почакат и помислят малко. То в началото всичко цветя и рози. Пък още на първия месец ѝ предложил. Айде моля ви, любов било, паралия ще е и бърза да не го изтърве.

# 583
Бърза да се задоми жената, преди да е прогледнал жениха Simple Smile Нека са щастливи Simple Smile

# 584
  • До морето
И един плюс от мен, че поне чорапи си е обула.  Mr. Green

Тази нали знаете, че не е произволна депутатка от Воля, а депуткаТА Боряна, официалната любовница на Марешки.

За съпругите на златкин Миро и Блатечки - имам позната, чийто мъж по Нова Година й сервира, че си има много бременна любовница и ги напуска. Бебето вече е родено, той си живее при новата любов. Но близката ми си признава, че толкова го обича и децата толкова страдат за него, че ако утре се върне с подвита опашка,  ще си го прибере.

Общи условия

Активация на акаунт