СЕДМИ клас – 8 – Още малко и ваканция, здравей! (11.06.2018–17.06.2018)

• 65 886
  • 653
  •   1
Отговори
# 525
  • На планетата Земя
Хриси, и аз си помислих, че инструкцията казваше съвсем друго, имаше потвърждения, родител, мейл ....

Belinda, утре всяка майка с по една значка М, та да се разпознаем.

# 526
Някой, ако вече разполага със свидетелство, може да провери дали е качено в РЕГИСТЪРА.
Качено! Grinning

Много добра беше организацията при нас. 5-те паралелки ги викаха през 30 мин. от 9:30 ч. Дъщеря ми беше чак в 11 ч., нас не са ни викали, бележката се получава лично от ученика.

Да питам и аз един тъп въпрос - ако снимам медицинското с телефона, смята ли се за сканирано Simple Smile или ще държат на качество?
Не мисля, че могат да разберат как точно е снимано. Ние също така ще го пращаме. Гледай да го снимаш отгоре, става като сканирано.

# 527
Сниманото медицинско трябва да е в .pdf формат.
Затова през сканиращо приложение е по-добре, и да се направи .pdf.

# 528
[/i]
Някой, ако вече разполага със свидетелство, може да провери дали е качено в РЕГИСТЪРА.
Пфу, нЕма ме
Скрит текст:
Много съм голема явно  Twisted Evil

# 529
Моята дъщеря днес е получила бележник, свидетелство с оценки, бележка с оценки от НВО и бележка за преместане. Значи по мои изчислиния ми липсват медицинските бележки от изтеклите години  (медицинско досие). Вашите деца получиха ли си ги обратно от сегашните училища? Нали и те ще са нужни при записването в езиковите гимназии тук в София?

# 530
На нас пък са ни загубили картона от 7 клас. Върнаха ни само от 5 и 6 кл. Дано не стане проблем. Иначе всичко останало са им раздали в една папка по време на тържеството в класа. Бележник, Сл.бележка и Свидетелство. Не се е подписвал нито ученика, нито родител

# 531
  • София
Картоните ги дадоха на дъщеря ми още миналата седмица. Не знаех, че трябват при записването, благодаря за информацията.
Днес си е взела всичко останало от училище.

# 532
  • софия
Днес са дали всичко на децата-служебна бележка,свидетелство,бележник и медицински картон.Моят е получил и грамота за отлично представяне по математика на НВО.

И нашето свидетелство е качено на сайта.

# 533
Хриси, и аз си помислих, че инструкцията казваше съвсем друго, имаше потвърждения, родител, мейл ....

Имам покана за слот от 10 ч., после за 10.30, а накрая - за 11 ч. Като няма  - няма, като има - има.

# 534
  • София
Как въвеждате номера за свидетелството, не мога да видя примера, който излиза на i....

# 535
  • София
При нас беше емоционално. Никой не е искал присъствие на родители, но се събрахме голяма част. Стояхме отстрани, радвахме се на децата, цъкахме и се молехме в новите училища да попаднат на поне сходен клас, ако това е възможно. Много добри, свестни и умни деца се събраха, съответно и родители. За мен е много важно, че в последните, така важни 3 години, детето ми беше щастливо и спокойно!
Иначе за организцията, децата получиха срещу подпис всички необходими документи. Имаше тържествена част, посветенана седмокласниците, отделено време от тържеството на любими учители, които се пенсионират.... Абе, хубаво беше!

# 536
Как въвеждате номера за свидетелството, не мога да видя примера, който излиза на i....
Серията, примерно О-10, след това интервал и номера.

# 537

Имам покана за слот от 10 ч., после за 10.30, а накрая - за 11 ч. Като няма  - няма, като има - има.
Аз им писах дали може да се включим след като формата за регистрация е затворена и ми отговориха, 9.50 да сме пред гимназията. Имате ли информация какво включва програмата?

# 538
  Мина и нашето тължество-мило,емоционално,със шеги,усмихнати деца и доволни родители.Не очаквах,честно,защото имам резерви към родителския състав на класа.Но децата са страхотни.Класната беше направила презентация от 5 до 7 клас с най-запомнящите се моменти.Къде и как е успяла да ги снима,не знам.А я имат за сухар.За всекиго имаше по нещо,даже и за палавниците.Директорката с умиление разказваше как са приели мъниците в пети клас,как са пораснали ,а сега наперени очакват приема в 8ми.
   Три момичета пяха-таланти.Две от тях са носители на много награди за народно пеене,едното такова гласище извади,настръхнах.Третото момиче пее поп,и тя с награди,абе страхотни деца.
    После се разбягаха да се черпят.
   За протокола и драмата с англ. да кажа,че синът ми завършва с отличен 6.00.Подпряла го е госпожата по физика,определено, и малко тази по АЕ.
   Снимах свидетелството  и го пратих на сестра му,да види тя как се завършва тази гимназия,на шега.Тя каза,че това дете не е от нас.
    Сега тръпнем за класирането и да се свършва вече!
  ПП.-всичко са дали на децата,в папка,срещу техен подпис.Ние родителите бяхме гости.А децата бяха подготвили по една снимка ,с посвещение,на класната и на тази по БЕЛ.

# 539
За картоните никой нищо не ни е казвал. Наистина ли трябват? Нали всяка година се носи нов? Старите никога не съм ги виждала...

марулета, честито за английския! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт