Спам тема /Прохождащи в спамо-чата/ 11.06 - 17.06.2018.

• 17 852
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
послушай жена си, аз ще отида вместо теб!

имаше един лаф: след 20 години ще съжаляваш много повече за нещата които не си направил отколкото за нещата които си направил Simple Smile
Това как да го разбирам - трябва да "уважа" всяка дама която позволява, докато мога ? Ама аз не искам да си имам неприятности със "неуважени" съпрузи на "уважени" дами !

# 241
ама вие вярно ли си мислите че на 40г. питам жена си дали ще ме пусне да ходя някъде Simple Smile

сериозно бих се потресла, ако някой слуша жена си за подобни неща и само веднъж съм виждала подобно нещо - мъж с билет в ръка, който не отиде на желан концерт заради това, че му го подарили, но за нея нямало и тя можело да си помисли, че е с друга ... трагично!

моето най-гадно неходене на концерт беше, когато двете баби отказаха да гледат децата и аз си останах у дома ревяща и с билета за дюран на секцията
това, че по-късно и двете размислиха и се обадиха, че идват, хич не ми помогна, защото концертът вече беше започнал ... дълго им бях сърдита после Simple Smile

# 242
  • SHOOT ME 10 $
Lan_7

Цитат
Ама аз не искам да си имам неприятности със "неуважени" съпрузи на "уважени" дами !
Хахахахах...не се будалкаай. Знаеш поне няколко начина за това  hahaha
апропо - и аз предпочитам по-скоро да се разкайвам, отколкото да съжалявам (че съм пропуснал де)

# 243
  • На Марс
Това как да го разбирам - трябва да "уважа" всяка дама която позволява, докато мога ?

кой каквото го влече Simple Smile

за съжаление фестивала в Унгария съвпада с друго мероприятие та се колебая дзверски

# 244
  • Euskal Herria
За фестивала в Пловдив имам уговорка за среща със съфорумка Wink.

ама вие вярно ли си мислите че на 40г. питам жена си дали ще ме пусне да ходя някъде Simple Smile
Аз нищо не си мисля. Отговорих според това, дето си написал:
бтв. смятам да ходя на този фестивал, ама според жената хич не ми се ходи Simple Smile
А пък как се разбирате, си е ваш проблем.  Simple Smile

Бирено време стана:

# 245
  • Terra incognita
Искам басейна, гледката и шампанското, без тоя бастун, само да ми пречи 😀😁

# 246
Аз и легло искам в добавка. Нещо сънна болест ме мъчи напоследък. денем, нощем... Такива само могат да ми попречат и разярят.

# 247
  • над кукувичето гнездо
Еее, Депеш са идеални на сцена. Яд ме е, че като идваха в румънско ми се стори далечко да ходя. Мейдън нещо на сцена малко ме разочароват. Знаят, че са големи и някак обрани ми идват.

А пък след седмица, ако звездите не се избъзикат като се подредят кофти, съм на Пърл Джем и много се вълнувам. Това ще ми е сбъдната мечта (да ми е жив и здрав половинът!).
По-натам съм изчислила един Годсмак и май това ще е за тази година.

Ето едно прекрасно, което ми се случи:

# 248
  • На Марс
А пък след седмица, ако звездите не се избъзикат като се подредят кофти, съм на Пърл Джем и много се вълнувам. Това ще ми е сбъдната мечта (да ми е жив и здрав половинът!).

къде е концерта?

бтв. як полвин Simple Smile

# 249
  • над кукувичето гнездо
И аз си го харесвам. Mr. Green

В Милано ще бъдем.  Имат турне с доста дати и все още има билети, но по-соленички.

# 250
  • На Марс
Май само в Краков са останали ...

# 251
  • Euskal Herria
Почти всички концерти, на които бихме искали да ходим, тук ги правят, когато сме в отпуска и сме си в България.

# 252
  • над кукувичето гнездо
Май само в Краков са останали ...
https://pearljam.com/tour/upcoming

Яна, и аз все съм се разминавала с хубави концерти в чужбинско когато съм ходила по командировки. Най-големия джкпот беше Стената на Роджър Уотърс във Виена, ама толкова заспала публика не бях виждала. Front of stage бяха наредили столчета!

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 17:05 от isa_pisa

# 253
  • Euskal Herria
Само миналата година Guns N' Roses имаха концерт, когато си бяхме тук. Обаче поради друга причина не успяхме да отидем. А публиката почна още 3-4 дни преди концерта да приижда, някои спяха направо пред стадиона, на земята.

# 254
има две групи, които силно недолюбвам и не бих си ги причинила - Гънз и Рози и Скорпионите  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт