Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дълга връзка без развитие и промяна в отношенията

 • 6 047
 • 210
 •   1
Отговори
 • Мнения: 17
Здравейте, пиша тук защото имам нужда от съвет и нямам с кого да споделя
Имам връзка от 2г . и половина, която започна много бързо. След 3 седмици заживяхме заедно, имахме силни чувства, аз преживях много труден момент, а той искаше да бъде до мен и правеше каквото е по силите му. Аз съм на 31 г. и тогава бях сигурна, че след година или две той ще ми предложи или ще иска да имаме деца, но нищо такова не се случва. Имам усещането, че вече ме приема като даденост. Когато му споменах за деца каза, че да на такава възраст сме, но има време. Първо трябвало да си купим по-голям апартамент и такива неща. За мен обаче времето минава и не искам след още няколко години да ми каже: вече нямам чувства или нещо такова. Също забелязвам промяна в отношенията ни. Вече не ми обръща толкова внимание, ляга си доста по-късно от мен, показва незаинтересованост. Наистина съм много объркана. Цялото си време прекарваме заедно и вече нямам толкова близки приятели, с които да излизам или споделям. Моля ви за съвет.

# 1
 • Мнения: 77
По-добре се разделете. Детето не може да бъде разменна монета. Явно нещата не вървят.

# 2
 • Мнения: 9 217
Дори да имате дете, няма гаранция, че след няколко години няма да каже същото, от което се опасявате сега.
За мен 2,5 г. са дълъг период, а ако има и описаното раздалечаване на двамата и такова разминаване по генерални положения като брак, деца и пр., не бих възлагала повече очаквания.

# 3
 • Мнения: 39
Ама стига сте си набивали филми. Животът не е като по сериалите. Деца, да ме обича, брак, да не ме напусне...

# 4
 • Мнения: 9 334
Не говорите ли по между си??

# 5
 • Мнения: 2 399
"Цялото си време прекарваме заедно" не ми звучи никак добре, но аз съм и доста крайна в отношенията ваденки.
А защо не говорите помежду си?

# 6
 • Мнения: 17
Не съм повдигала въпроса за незаинтересоваността, защото се появи от скоро. Всъщност не съм сигурна дали не си внушавам понеже работя от вкъщи и ми липсва социалния контакт, а той има доста работа и е по-ангажиран. А за евентуално развитие и деца той каза, че иска, но не определи кога. Аз не бързам чак толкова, но вече съм на години, на които трябва да се замислям и за бъдещето.

# 7
 • Мнения: 39
И какво от това, че работиш от вкъщи? Нямаш 2 приятелки или 1 братовчедка, да излезете да се разходите и/или да пиете кафе ли?

# 8
 • Мнения: 2 399
Това за незаинтересоваността ли те вълнува единствено? Та вие трябва от А и Б да започнете, ако вече не е късно.
От разказа ти, замисления за бъдещето е той, а ти просто искаш нещата да ти се случат.

# 9
 • Мнения: 185
Здравейте

аман от първобитни взаимотношения между  мъж и жена, поредната тема, която показва ниско и първобитно взаимотношение между двама.
Ако  вие не си ГОВОРИТЕ демек ДИАЛОГ, ако не си свалите картите на масата, и всеки да си каже каквото трябва НЯМА ДА стане. Масово е това "тя се притеснявала, той как ще  реагира или там други глупости".
Ти си на 31 години ако  на тези години не познаваш СЕБЕ СИ за мен е ужас.
Дори и животните общуват по между си  по техен си начин, даже и там има напрежение, но все пак има ДЕЙСТВИЕ.
 
ГОВОРИТЕ СИ......КАРАЙТЕ СЕ, но нека всеки да си прецени за себе си.......

# 10
 • Мнения: 1 042
Говорете,кой какво очаква от връзката и в какъв срок.2,5г. не са много време,но не са и малко.Свидетел съм на много продължителни връзки без развитие,които се разпадат естествено във времето.

# 11
 • Мнения: 2 973
Колко години имаш за губене? Мъж ли ти е по - важен или дете ако не може и двете?

# 12
 • Paris, France
 • Мнения: 7 395
Връзката вече е доста условна, а се разминавате във вижданията за начин на живот оттук нататък. Мъжът, според мене просто купува време, защото не дава конкретни срокове.

Апартаментът ви на кого е и в съсобственост ли сте? Когато го купихте говорихте ли за детска стая и деца?

# 13
 • Мнения: 8 825
На 31 2,5 години не са малко време. Наложително е да седнете и говорите, ти си сложи картите на масата от-до. В този разговор мъжът трябва да излезе с ясни срокове кога планира брак и деца и дали изобщо ги планира. Не колко му е тежко сега, не какво друго си мечтае, не колко те обича, а кога и дали иска брак и деца. Почне ли да увърта, да ти прави мили очи, да те обвинява в натиск и прочее - то в най-добрия случай тази тема не я е обмислил изобщо. В по-лошите случаи вече е нежелание - изобщо или само конкретно брак и деца и конкретно с теб.
На твое място, между другото, бих се отдръпнала. Ако има къде, изнеси се временно. За какво да си даде зор - обгрижен е битово и сексуално и без брак, камо ли да му реве дете и да се изнервя.
Наистина имате генерално разминаване. Връзката не е само аху-иху, делене на сметки, спа уикенди и да поревеш на конкретно рамо. За такива неща има приятел/к/и. От половинката си повечето хора искаме и други неща.
Мислила ли си какво ще правиш, ако се разделите?

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 07:00 от --Галинор--

# 14
 • Мнения: 39
Тва с ясните срокове ми се вижда малко странно. Ами, ако обещае до 2 месеца да я заплоди, а утре го блъсне такси?

Щом нещо не върви, според мен трябва да се сложи край - не да се мъчат да го оправят. Иначе винаги може да се нагоди някой по дадена ситуация - това е лесното.

Общи условия

Активация на акаунт