Детски рожден ден Варна - 12

• 112 337
  • 690
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Диди, аз не огледах как е. Миналата година там детето лепна кърлеж от батутите, но в крайна сметка може да лепне отвсякъде и не съм ги отписала напълно.
На мен шефа ми каза - 20лв на дете . Неограничено време на всички батути и играчки там, 1 пица и порция картофа на 3 деца делят, сокче, водичка, безплатен паркинг там отзад, торта предлагат от някакво място, ама забравих името …, но ако си внесеш има такса спрямо парчетата торта- макс 20лева нещо такова говорихме.
На място като отидеш да си украсиш може вече да поръчаш за възрасните .
Честно казано след градината, която ни е близо до Ореше и за 2-3 часа игра на батути мен ми се струва приемливо .
Няма никак варианти за открито с батути и пързалка с басейн с топки, така че ще разчитаме само на батути.

# 646
  • Варна
Заредете се добре с репеленти и огледайте количките дали са ги оправили, че на мен чак опасни ми се видяха.
Аз в крайна сметка запазих Къщата на усмивките и ще си внесем ние кетъринга. Запазих и фотограф, но реших, че не ми се дават 110лв за 20 балона и аниматор не искам, защото те са повече възрастни и някои от децата са прекалено малки за анимация.

# 647
Тази година празнувахме рождения ден на малката на Трамплин парка в Мол Варна. Взех ВИП пакет и въпреки, че бях малко скептично настоена останах очарована. Децата бяха много доволни, скачаха, играха, хапнаха, грам не им остана време да скучаят за тези 2 часа и 30 мин. Момчето и момичетата които бяха с децата , бяха много мили, усминхати и нямам никакви оплаквания. Няма да пускам линк, може да се намерят в нета пакетите които предлагат, ако някой се интересува.

# 648
  • Варна
Във варненската група на майките в Facebook видях, че има ново място за партита Once Upon a Party. Само снимки от външната част сякаш видях, а пише, че има и закрита. Изглежда доста добре:
https://www.facebook.com/onceuponapartyvarna

# 649
  • Варна
Изглежда готино. Какви са условията?

# 650
  • Варна
Не съм правила запитване, тъй като аз съм с две деца със зимни рождени дни.
Видях, че пускат часове за тази неделя за игра и разглеждане: 20 лева вход за дете и родител(плюс консумация на сок и вода) за два часа.
Ще ми е интересно да сподели някой отзиви, ако го посети. Наистина изглежда свежо. Само в много горещите часове ми се струва, че ще е много слънчево там.

# 651
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Изглежда свежо ама и цената няма да лъже щом 20лв.искат за игра, сок и вода. Преди години беше цифра празнуването на ДР, а сега 600лв.сигурно няма да ги харесат за 2 часа за 10-12 деца.

# 652
Здравейте,предстои ни първи рожден ден и кръщене и все още съм в търсене на място,искахме Magic house,но за съжаление е заета. Бихте ли ни препоръчали подобно място, проблемът е ,че възрастните са повечко ,около 40, а в повечето къщи капацитета е за 20-30 възрастни . Също погледнах и Happy Farm,изглежда много приятно заведение, но видях, че няма хубави отзиви. Има ли някоя от вас която е празнувала или присъствала на празник там? Какво мислите? Благодаря предварително за отговорите.

# 653
  • Варна
Здравейте, бяхме в Happy Farm по случай завършването на предучилищна група на сина ни. Бяхме наели аниматор мъж от Парти Джак, който много ги забавлява(но не се занимавах с организацията и не знам детайли относно аниматора). Храната беше много вкусна: децата бяха с меню, родителите свободно поръчваха от менюто(искаха депозит за всеки възрастен и после приспадаха от сметката). Много ми хареса, че има животинки, които леко се плашиха милите от бясните деца. Но много зелено и китно е, създава илюзията, че не си в града. Привечер се включват и лампички. Въобще оценявам заведението с отлична оценка. Много приятна обстановка, добро обслужване. Минус е, че настилката е чакъл около пързалката и няколко деца паднаха не веднъж, до кръв се разраниха. Моите пропуснаха, а  доста тичаха. Много деца се събират там и настава някаква луда суматоха да имате предвид. Но много се забавляват децата. Дъщеря ни е на 2 години, синът на 6, бяха очаровани, както и всички останали деца. Картофките им са много добри(не типичните пържени бланширани,  с подправки и коричка). Та децата си играха с познати и непознати деца, беше супер. И тъй като ни беше първо посещение, бях очарована и много изненадана. Там има много пространство. Може да ви наредят маса до животинките, но ще сте близо до отворената врата към паркинга, с малки деца е минус. Постоянно тичах след дъщеря ни да не излиза. Може и да сте по-навътре на поляната с тревата. Има пространство да ви усамотят що годе.
Да дам отзив също(не личен) от Once Upon a Party. Моя приятелка беше на рожден ден там и сподели, че басейнът е доста дълбок, над 150 см и са имали не един инцидент с дете по време на рожден ден. Въпреки че децата са били с жилетки, са се плашели  щом изпаднат без да са хванати за нещо и е било неприятно в това отношение. Било е и доста слънчево. Като цяло ми казаха, че в сравнение с Magic house(били са наши гости там) е доста по-притеснително за родителите откъм безопасност на децата.

# 654
Много благодаря за отговора! 🤗

# 655
  • Варна
Аз бях преди седмици по обяд в Happy farm. Не бих повторила скоро . Абсолютно не подходящо за деца е тази настилка с малки камъни. Бях с пълзящо бебе, което не слезе от ръцете ми предвид настилката и слагането постоянно в устата квото докопа и по-голямото ми дете, за което също тази настилка не беше ОК за тичане и игри.
Тези животинки … голямото дете ги погледна веднъж и повече не отиде въобще до тях.
Храната не ми хареса, а въпросните пържени картофи ако са те за мен не бяха въобще хубави, но все пак храната е въпрос на вкус.
Цените са безумни! Сокче от бъз 11лв. И то вода с лед и въпросния бъз. Нямаше дори листа мента. Еми Сори ама не става така. Не бих повторила , а да празнувам скорошната годинка на детето ми не си и го помислям дори.
За толкова много хора за рожден ден бих избрала обаче заведение, а не къща и да се поръчва кетъринг и тн.

# 656
  • Варна
Аз бях там в края на месец май. Възможно е да има промяна в качеството на храната. Сякаш бяха някакви фермерски картофки, но вече не помня. Не бяха типичните пържени картофи.
Качвам снимка на настилката около детските атракции:

И единствените ми снимки без деца:

Най-добре е да се огледа на място заведението.

# 657
Happy Farm има чудесна атмосфера.
Помислено е за детайлите - автентичност, осветление, озеленяване. Идеално е за деца над 5 години. Има пързалка, люлка, пространство, животинки. До там.
Салата 15лв - в картонена купа.
Бира 6лв - в пластмасова чаша.
Потрес. Не бих организирала празник за толкова малко дете.
Може би бих пила кафе с приятелка, докато децата играят, но хранене - категорично няма да повторя.

# 658
Аз съм д-р Папуров и горещо препоръчвам мобилния VR Park на Xplorify! Организираха VR рожден ден на внука ми, и децата бяха очаровани. Ако поръчате храна от Хепи, ще получите отстъпка, а Xplorify доставя безвъзмездно и огромна надуваема кабина, която прави преживяването още по-вълнуващо. Отлична организация и професионално отношение!

# 659
Правихме в Happy Farm рождения ден на сина ми(5 години) преди 2 месеца.Всичко беше прекрасно,много се забавляваха децата.Наистина с настилка трябва са се внимава,бяхме предупредил всички деца да са с маратонки,имаше 1-2 подхлъзвания на камъчета,но това е всичко.Относно цените -за мястото което предлагат пак излиза много по изгодно отколкото да се наеме само двор за 400-500лв.За цента на бирата-бирата за 8 лева не  е Каменица или Ариана и цената за такава бира е съвсем нормална.Относно това, че сервират на детския рожден ден в картонени кутии-беше супер идейно и удобно.Децата не винаги сядат да хапнат хубаво на самия празник,но след това в колата или вкъщи огладняват-така всяко дете си взе порцията на тръгване и родителите не се чудеха с както да ги донахранят след рождения ден.Храната беше вкусна,нямало е забавяне,персонала беше любезен.Наистина нямам идея защо е целия този хейт срещу заведението.Бях изчела толкова лоши коментари преди това.Отидох на място да хапна и разгледам обстановката преди това,хареса ми и реших да рискувам въпреки лошите отзиви в интернет.Бих посъветвала всеки да провери сам за себе си-разни хора,разни идеали.Ние прекарахме чудесно,всички гости бяха доволни и най-важното- рожденика беше щастлив.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 19:11 от isi_koleva

Общи условия

Активация на акаунт