Детски рожден ден Варна - 12

• 113 439
  • 697
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Абсолютно е важно вие как сте изкарали там!
Аз бях от коментиралите отрицателно за заведението , но и като човек с малко дете приоритет ми е средата , настилката , а тя там определено не ми е подходяща. А и децата имат различни интереси . Моето 6 годишно се кефи на места с батути и предпочита рожден ден със скачане и така вече няколко  поредни празника се съобразяваме с това .
Иначе това храната на децата в кутии е супер идея, защото моето никога не яде и после искам кутии за вкъщи, защото още от колата се почва “ какво им за ядене вкъщи “ 🤣

# 661
Миналия уикенд решихме да направим нещо наистина специално за рождения ден на сина ми и се спряхме на мобилния VR на Xplorify VR Парк Варна. Организирахме VR рожден ден в задният двор на къщата. Имахме малко притеснения дали всички деца ще се забавляват, но притесненията ни изчезнаха още с пристигането на екипа. Оборудваха всичко за нула време и децата буквално се хвърлиха в приключенията! Имаше за всекиго по нещо - от космически битки до подводни изследвания. Дори и най-малките бяха във възторг. Организацията беше перфектна, а инструкторите - супер мили и търпеливи. Сигурно ще повторим отново!

# 662
Прави ми впечатление, че "доволните" от Xplorify VR Парк Варна имат по една единствена публикация. Явно толкова са се развълнували от преживяването, че веднага са решили да се регистират тук, обаче нямат нищо друго какво да споделят Simple Smile Хайде, спрете се и не разводнявайте темата с реклами.

# 663
Още първия път едва се въздържах да коментирам! То и самите текстове звучат рекламно и изкуствено.
Прави ми впечатление, че "доволните" от Xplorify VR Парк Варна имат по една единствена публикация. Явно толкова са се развълнували от преживяването, че веднага са решили да се регистират тук, обаче нямат нищо друго какво да споделят Simple Smile Хайде, спрете се и не разводнявайте темата с реклами.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 15:32 от cherenlebed

# 664
В търсене съм на място за празнуване на РД на 10г. момиче. Някой с пресни впечатления за Creators, Caribi bar или  Karte? VR и Escape room не желае. Миналата година в Трамплин парка празнува и й хареса, но ми се иска нещо по-различно.

# 665
За мен Creators е много скъпо за това, което предлагат. Миналата година когато търсех за моето дете, само като чух и се отказах. Ходила е на РД там на приятелки и никога не е била впечатлена. Беше наскоро в Caribi bar и са се забавлявали. Не знам какви са им условията, не ми беше удобно да питам родителите. Също така беше на РД в боулинга в Гранд мол, също много и хареса.
Не знам колко деца са, дали обича да рисува, но 10-ят рожден ден на моята госпожица беше в Галерия Шедьовър. Рисуват, хапват и 3 часа минават неусетно. Много и харесва там, ходи да рисува и когато може. А 11-ят беше на Трамплин парка, за тази година не сме решили. Може и кино да видим има пакети мисля и за там.

# 666
Честно казано, не разбирам защо, когато някой сподели положително мнение за дадено място, веднага се приема за реклама. В крайна сметка, всичко в живота си има първи път – включително първи коментари в даден форум. Ако някой реши да сподели впечатленията си, това не означава автоматично, че прави реклама – просто иска да изрази мнение, точно както го правят и хората с негативни коментари.

А сега по темата – да, и ние бяхме гости на VR рожден ден в Xplorify VR Park Варна и също смятаме, че това е най-доброто място за рожден ден във Варна, а и не само във Варна. Там децата буквално могат да преживеят всяко едно забавление, което може да се преживее в реалността – но с много повече възможности! Да, някои предпочитат батути, други боулинг, но ако детето обича по-забавни и модерни игри, технологии и приключения, това място е просто уникално.

В крайна сметка, важното е децата да се забавляват, а нашите бяха много доволни!

# 667
Може ли малко разяснение как точно протича РД в Xplorify VR Park Варна? В сайта виждам пакетни цени, но нищо друго като разяснение.

В горния си пост обърках малко годините на детето Wink , но тази година става на 11 и иска пак на Трамплин парка, ако не намерим нещо друго интересно. Бях решила повече големи празнувания да не правим, но си е детенце, нека се позабавлява подобаващо с приятелките си.

# 668
Аз бях там с детето си и мога да ти разкажа от първо лице как протече празникът. Вътре в парка бяха децата, около 20 на брой. Има си специална зона за игра с VR очила, а до нея е зоната за почерпка – там се събират за торта, сокчета и такива неща. Ние, родителите, около 30 човека, бяхме на блок маси пред самия парк.

Всички останаха много доволни. Децата имаха десетки игри на разположение, всякакви приключения, от които да избират. Накрая дори не искаха да седнат за торта, за да могат да играят още малко.

Това е нещо различно от батути и боулинг, по-модерно и интерактивно.

# 669
Може ли мнения за готварското парти в център Рая тойс?
Благодаря

# 670
Здравейте, предстои ни през юли месец първи рожден ден и кръщение като гостите ни са около 90 човека 😁. Понеже не сме от града, а всичко ще го правим там, търся механа, ресторант, комплекси с механа и каквото още се сетите, където да е вкусна храната , да има задължително детски кът или някакво занимание за децата, кувертите да са на приемливи цени и по възможност да сме на открито ( външна градина), ако няма такова съм склонна да се съглася и за вътре. Благодаря на всички отзовали се !❤

# 671
Здравейте,
През лятото ни предстои да отпразнуваме рождения ден на дъщеря ми която ще става на 8. И ми се иска да някъде с басейн. Дали може да ми препоръчате такова място ? Миналата година празнува на Парк за забавления Мак с. Долище. Много се забавляваха децата. Но за тази го

# 672
  • София
Здравейте,
През лятото ни предстои да отпразнуваме рождения ден на дъщеря ми която ще става на 8. И ми се иска да някъде с басейн. Дали може да ми препоръчате такова място ? Миналата година празнува на Парк за забавления Мак с. Долище. Много се забавляваха децата. Но за тази го

В Делта Планет Мол са отворили нов център за рождени дни, казва се Фънтопия. Не сме ходили, обаче моя приятелка е била на откриването на 1 Юни и каза, че е много хубав, просторен и със стени за катерене, трамплини, неща, които нямаме във Варна.

# 673
В Делта Планет Мол са отворили нов център за рождени дни, казва се Фънтопия. Не сме ходили, обаче моя приятелка е била на откриването на 1 Юни и каза, че е много хубав, просторен и със стени за катерене, трамплини, неща, които нямаме във Варна.
[/quote]

Хубаво е наистина, вчера бяхме там голяма група 10 годишни деца, много им хареса и масова казваха, че искат там да празнуват, но са им скъпички пакетите...

# 674
  • have faith and be patient ..
Здравейте, търся нещо за рожден ден на 11годишно момиче, като всичко в скоро изброените , последните 2 страници, сме го посещавали и не ни представлява интерес... Голяма дилема, не остана място във Варна, което да и е интересно.....

Общи условия

Активация на акаунт