Детски рожден ден Варна - 12

• 112 366
  • 690
  •   2
Отговори
# 675
  • Варна
А каква ви е дилемата?

# 676
Поканени сме на рожден ден на моме, 11г, в Escape room, на "Братя Шкорпил". Не сме били там.

# 677
  • have faith and be patient ..
Единствено си мисля - мол, кино, хапване... Не знам, само 3 приятелки са, може и малко на ВР... Правили сме и там рожден ден, вече и там не иска, не знам... 🫤

# 678
  • Варна
Единствено си мисля - мол, кино, хапване... Не знам, само 3 приятелки са, може и малко на ВР... Правили сме и там рожден ден, вече и там не иска, не знам... 🫤
Е, за три момичета.. Заведете ги на аквапарк примерно..

# 679
и там не иска , на сила я водя вече ...

# 680
  • Варна
и там не иска , на сила я водя вече ...
Може би трябва да се тръгне в обратната посока. Питайте я какво иска, как си го представя...

# 681
Simple Smile) изобщо не знае , казва- предлагай ми нещо! ... е аз кой да каня ? казвам "искаш ли да не го празнуваме , само семейно да излезем ?" - "не ,луда ли си !?" ....няма място във Варна ,което не сме посетили и не съм предложила , всичко е палец надолу . все тая ,ще мисля , имам време Simple Smile)))

# 682
  • Варна
Simple Smile) изобщо не знае , казва- предлагай ми нещо! ... е аз кой да каня ? казвам "искаш ли да не го празнуваме , само семейно да излезем ?" - "не ,луда ли си !?" ....няма място във Варна ,което не сме посетили и не съм предложила , всичко е палец надолу . все тая ,ще мисля , имам време Simple Smile)))
Не ти помага. Trollface
На корабчетата Пинта ходили ли сте?

# 683
  • До морето
Аз пък бих я оставила като не знае какво иска. На 11 години да не можеш даже да измислиш как искаш да празнуваш и да казваш на майка си " Предлагай ми"..... Явно навсякъде е била и всичко е правила. Бих спряла да се чудя какво да й измисля и бих оставила тая тежка задача на нея.  Обзалагам се, че няколко дни преди рождения ден, пред варианта да остане без празник,  рязко ще се сети как точно й се празнува.

# 684
Simple Smile)))) да и на пиратските корабчета е била , и от зеленото училище и на рожден ден ,и там  твърдо не Simple Smile))

аз мислих по същия начин - да я оставя , даже да не празнува ,понеже много ме дразни ,пубертета я тресе яко .но после пак се смилих  и искам да си изкара хубаво рожденния  ден , цяла година го чака , и колкото и да е крива ми е детенце все пак Simple Smile

# 685
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Simple Smile)))) да и на пиратските корабчета е била , и от зеленото училище и на рожден ден ,и там  твърдо не Simple Smile))

аз мислих по същия начин - да я оставя , даже да не празнува ,понеже много ме дразни ,пубертета я тресе яко .но после пак се смилих  и искам да си изкара хубаво рожденния  ден , цяла година го чака , и колкото и да е крива ми е детенце все пак Simple Smile
Детенце ама ви прави дива😀😀😀. Като не знае какво иска да си стои вкъщи сама. Моята ме беше изнервила нещо миналата година и не празнува 13 РД, да видите сега как премисля, че иначе РД през крив макарон. То от голямо угаждане ни се качват на главите. Моето решение е такова😀

# 686
аз пък стигнах до извода ,че като празнуваш толкова години на двете си деца отделно  рожденните дни , също и посещаваш рожденните дни на всеки приятел на всяко от децата ,от 5 години всяко лято са на зелено училище по 2 седмици ги мъкнат из околията ... и местата във Варна се изчерпват , отделно и ние много обикаляме през почивките , презадоволени са , това ми е ясно

# 687
  • Варна
Здравейте!
Идея за рожден ден  на тийнейджър..?
Черната овца няма места близките уикенди ,VR в Делта Планет също няма (във Варна Мол не им харесва залата)
Фънтопия... ,ама ми се струва детско,и е доста скъпо ,според мен.
Искат някакво забавление ,аз съм без идея.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 17:01 от Velina_p

# 688
  • Варна
Боулинга на Кариби бар. Или пари в джоба и да се оправят 😉

# 689
  • ВАРНА
Някоя Ескейп стая примерно.
Тийновете са големи за кътове ала Фънтопия и подобни.
Друг вариант е кино, боулинг, билярд зала с такъв тип игри.
Карибите е подходящо ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт