ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 843
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Неее, аз попитах защо сценаристите го вкараха това като сюжетна линия.

За да показват по-малко Жекова и Васил. Wink

# 346
Димитрова, за да може да изкарат Тасев, да вкарат Калин в операционната и да видим страстта му към хирургията и желанието да шие. И за да можем да видим за пореден път Марио колко е як, защото веднага усети, че на Калин му се оперира и го остави той да зашие раната. Wink

Роси, те ни ги даваха малко, но стана ясно, че са постоянно заедно. Предполагам, че са си говорили през това време, може да ѝ е споделил какво чувства. Много беше гипсиран, нямаше как да се сети дори, че тя може да страда също. Ръфането за това, че е казала на Тони не го разбрах, защото преди това Врабчев му каза, че само това, че чака донора го държи. Значи тя не е сбъркала чак толкова, като му е дала надежда да продължава да се бори.
Иначе да, той само с нея споделя и аз много се радвам за това. И с Евгения в последния епизод сподели, като там ми направи впечатление, че той започна разговора за проблемите си със Зорница, явно се беше отчаял напълно.

По повод на това какво дават и какво не, вчера като гледах оттук-оттам, ми направи впечатление, че сценаристите направиха страшна дупка в отношенията между Марио и Зорница. След проваленото кино ги нямаше епизод-два, после ни дадоха разговора за пръстена, те се скараха, размениха си остри реплики, Зорница си тръгна, Марио се хвана за главата, после ги нямаше пак няколко епизода и...в следващата сцена те се качват по стълбите  към Калин и Наталия, Марио я спира, казват си две приказки и...почват да се целуват Dizzy Face Честно, и при второто гледане не разбрах откъде дойде това. Те след скарването заедно ли са били, не са ли, на стълбището се сдобриха ли, не ли. Нищо не разбрах, освен, че за това развитие на историята сценаристите трябва да си скъсат дипломите Joy

# 347
Неее, аз попитах защо сценаристите го вкараха това като сюжетна линия.

За да показват по-малко Жекова и Васил. Wink
Голяма грешка. Ние тука магии правим с Яница и Ели.... те ще ми дават болния Тасев.

Москита, благодаря! Hug Те сценаристите за много неща трябва да си скъсат дипломите. Grinning

# 348
  • София
Аз нещо не си я спомням много много тази сцена.
Май имаше две с болежки на Борис - едната, когато на Тасев му беше схванат врата - там е ясно, вкараха го заради задяваката между него и Ина.
Втората беше, след като го даваха у тях с Ина, нали? Или има и друга, за която не се сещам. Според мен не са вложили никакъв специален смисъл, а по-скоро да покажат, че Тасев има чувства и преживява това с Ина, нали не беше спал цяла нощ.  А тогава не вкараха ли и Калин?

Ми пак съм след събитията, Москита е отговорила за Тасев Simple Smile

А дупките при Марио и Зорница бяха очеизвадни и изключително дразнещи. В началните епизоди всичко се развиваше последователно и логично при тях. После започнаха да се случват някакви неща, които оставаха да висят във въздуха. Нямаше я причинно следствената връзка за повечето от действията им.
Бих разбрала, ако актьорите са имали ангажименти с други продукции, но дори и тогава сценаристите можеха да го измислят по-добре.

Ми то след 20 серия, повечето неща за Марио и Зорница бяха по подразбиране, нищо не ни показваха, но се очакваше да се сетим сами.

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 11:46 от rosita_ta

# 349
Роси, да, за втората си говорим - когато на Тасев му падна кръвното и му прилоша и излезе. Но според мен основно идеята беше да вкарат Калин, не че на Тасев му е лошо. Ако акцентът беше върху Тасев, нямаше да се окаже, че за пореден път всички хирурзи са заети и някак си трябва да се спасява положението от Генадиев.

Евентуалните ангажименти на Диана и Велислав по никакъв начин не оправдават безсмислиците на сценаристите. На всичкото отгоре между тези две несвързани сцени - скарването за пръстена и разговора на стълбището - стои и разговорът на Зорница с Евгения за напускането. Тоест, Зорница решава да напусне, междувременно се случват купища неща - Марио и Зорница оперират заедно, спят заедно, стават двойка, но тя не си оттегля молбата. Марио ѝ връзва тенекия, сопва ѝ се, че няма да се зажени за нея, тя се ядосва, отива да подпише документите, Евгения я разубеждава, тя решава, че заради Марио няма да напусне и...се целуват после?!?!  Така и не става ясно какво се е случило между тях междувременно. И какво означаваха пак там между събитията думите на Марио към Врабчев на въпроса дали иска Огнянова - искам, Врабчев, искам, ама няма. Няма, защото не е на работа, няма защото той е на работа в момента или няма, защото са скарани?? Пълна каша е това, не знам дали го осъзнават.

# 350
Дойде ми музата...е ся стана страшно...пропуснала съм една запетая, моля, не ме бийте!

това е много яко 😁

# 351
Евентуалните ангажименти на Диана и Велислав по никакъв начин не оправдават безсмислиците на сценаристите. Пълна каша е това, не знам дали го осъзнават.

Моски, според мен не го осъзнават. Най-малкото защото пишат сценария на момента и няма ясно  изградена представа кой персонаж как ще се развие през целия сезон. Това с ангажиментите на актьорите не е оправдание, защото ако има развита последователно история, те ще отидат, ще си задснемат сцените и всичко ще е ток и жица. Все пак сериалите се снимат на парче.

Но ето виж. Ние го осъзнаваме чак сега, когато сме минали през цялата история и сме видели дупките. И пак се връщам на началното ми изречение - очевдино не написват основата на сезона предварително 9нормално е да има леки изменения, но ЛЕКИ) и това води до недомислици.

# 352
И аз това съм забелязала, че Марио споделя само и единствено на Зорница за чувствата си и миналото си. Дори сТони никога не говори за своите чувства.

# 353
Роси, да, за втората си говорим - когато на Тасев му падна кръвното и му прилоша и излезе. Но според мен основно идеята беше да вкарат Калин, не че на Тасев му е лошо. Ако акцентът беше върху Тасев, нямаше да се окаже, че за пореден път всички хирурзи са заети и някак си трябва да се спасява положението от Генадиев.

Евентуалните ангажименти на Диана и Велислав по никакъв начин не оправдават безсмислиците на сценаристите. На всичкото отгоре между тези две несвързани сцени - скарването за пръстена и разговора на стълбището - стои и разговорът на Зорница с Евгения за напускането. Тоест, Зорница решава да напусне, междувременно се случват купища неща - Марио и Зорница оперират заедно, спят заедно, стават двойка, но тя не си оттегля молбата. Марио ѝ връзва тенекия, сопва ѝ се, че няма да се зажени за нея, тя се ядосва, отива да подпише документите, Евгения я разубеждава, тя решава, че заради Марио няма да напусне и...се целуват после?!?!  Така и не става ясно какво се е случило между тях междувременно. И какво означаваха пак там между събитията думите на Марио към Врабчев на въпроса дали иска Огнянова - искам, Врабчев, искам, ама няма. Няма, защото не е на работа, няма защото той е на работа в момента или няма, защото са скарани?? Пълна каша е това, не знам дали го осъзнават.

Пропусна и сцената, когато братята бяха на стълбите, Зорница мина между тях, пита ги дали искат кафе и отиде в лекарската стая, където беше с Наталия и вече им беше направила кафе. Там беше видимо добре настроена към Марио. После беше вечерята и знаем какво следваше, ти си го написала.

# 354
А, Яница, да! Там пък съвсем нищо не разбрах - искате ли кафе? Гробно мълчание. Тя отива и им прави кафе и ги чака да се появят? Защо, по дяволите? Joy И после се срещат в лекарската стая и там се гледат с любов, усмихват се един на друг, бе рай, само дето как го намерихме тоя рай остава пълна мистерия за драгия зрител Grinning

Зайко, той ако Марио споделяше поне малко с брат си, нямаше да има какво да гледаме цял сезон Grinning.

# 355
Нали имаме въображение. Вие нищо любовно ли не видяхте във въпроса "Искате ли кафе"? А това, че вече беше направила и за двамата показва колко мили жестове прави тя към Марио и тъй като са скачени съдове с Тони естествено, че и на него ще направи. В онзи миг Марио се влюби още повече в Зорница, защото тя помисли и се погрижи и за Тони. Преминаваме към образуването на ново словосъчетание: "Тони има само НАС".

Трети ден без снимка на котката. Не се чувствам добре.

Въпрос към хората оправящи се с техниката и интернет. Как да спрат да ми се изпращат известия при нов коментар в тема, в която съм писала, но вече не искам да виждам какво се пише там? Joy

# 356
А, Яница, да! Там пък съвсем нищо не разбрах - искате ли кафе? Гробно мълчание. Тя отива и им прави кафе и ги чака да се появят? Защо, по дяволите? Joy И после се срещат в лекарската стая и там се гледат с любов, усмихват се един на друг, бе рай, само дето как го намерихме тоя рай остава пълна мистерия за драгия зрител Grinning

Зайко, той ако Марио споделяше поне малко с брат си, нямаше да има какво да гледаме цял сезон Grinning.
Явно Зорница с нейното добро сърце веднага е забравила, а кафето е било знак към Марио за това хахах. И той се е усетил веднага щото има телепатични способности. Joy

# 357
Честно, огромно ви е любовното въображение....очаквам и в “отровния” разговор да видите баси романтиката и обяснението в любов JoyJoyJoy

# 358
Ааааа, Дона, там е ясно. От отровното обяснение стана веднагически ясно, че Марио е щастлив със Зорница, той си го каза даже в прав текст. Експозето му беше в стил "ужас, аз съм щастлив, а Онзи, който има само мен, се опитва да си съсипе живота" Joy Също така Зорница се опита да го успокои, че няма вина за това, че се е влюбил и освен това, нали сме се разбрали, че той нито за секунда не спря да се грижи за нея и дори в този сюблимен момент ѝ помогна с шкафчето. Така че от тая сцена струеше любов. И отрова. Grinning

# 359
 Моски....тоя коментар си плаче за нов колаж във ваша чест HugKissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт