ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 864
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Яничка след аборта Зорница говореше с едно млко момиченце и то я питаше нямаш ли майка, тя каза имам но е далече, може да е в чужбина.
Е да, ама само това. Повече нищо. А и не се разбра дали е далеч в чужбина или е починала, може да е имала предвид последното.

# 331
Един от проблемите в развитието на образа на Огнянова е, че не знаем абсолютно нищо за нея. Знаем, че майка ѝ е далече, че е имало някакъв възрастен човек навремето, който я е поощрил да следва мечтите си и да стане лекар и че е имала седемгодишна връзка с женен мъж. И дотам. За да създадеш по-силна връзка с един персонаж, е необходимо да го познаваш малко по-добре. Даже за Тони и Марио знаем много повече, дето са от един сезон тука, отколкото за нея. Обаче не щат и не щат да изпълнят образа ѝ малко по-богато. Иначе се надявам, че в новия сезон ще продължат отношенията ѝ с Ина, защото през този имаше едни рехавички с Наталия, тя замина и сега пак сирота ще си остане с единствената си приятелка Антоанета Grinning

# 332
Че Антоан лоша приятелка ли е? Може да ядете шоколад заедно, докато се оплаквате от гаджетата; забавна е; усещам, че разбира и от мода. Най-важното - когато имаш проблем с твоето гадже (Марийка демек), ще ти даде най-добрия съвет, защото е живял(а) с въпросното гадже около 30 години Wink  Или направо ще ти свърши работата и ще иде да шибне един на Мария Wink
Not bad at all Wink

Ели, връщам се от света на възрастните и сериозните Wink

# 333
И аз това си мисля. Тя с никого не е приятелка в тази болница, а не ни показват нищо измън сградата. Като някакъв аутсайдер е. Нещо се опитаха с Наталия и Ина, но не се получи. Показаха ни, че е близка единствено с мъжете Joy

# 334
То в тая болница едни приятелства.....тук таме нещичко...едни бяха Мазов и Калин да се напият с водка Joy
А, и Кръстева и Генадиева, които гледат любовни филми или такива за възрастни Joy
Туй то

Иначе Ина и Зори ще са готини дружки де

# 335
То в тая болница едни приятелства.....тук таме нещичко...едни бяха Мазов и Калин да се напият с водка Joy
А, и Кръстева и Генадиева, които гледат любовни филми или такива за възрастни Joy
Туй то

Иначе Ина и Зори ще са готини дружки де
Пак е нещо. Тасев и Калин също си бяха близки. Я как ходеше Борис да му се жалва. Ако не беше Наталия сама да отиде да попита Зорнца как е, никой нямаше да се сети за нея. Cry

# 336
  • София
Ако не беше Наталия сама да отиде да попита Зорнца как е, никой нямаше да се сети за нея. Cry

Ей това е, което най-много ме ядоса у Марио, честно. Дори и отровата не ме вбеси така, може би защото беше избухване, но той бързо съжали за това. Но, че не я попита един път - ти как си? още ме ядосва.

Иначе очаквам да проължат взаимоотношенията между Марио и Борис и Зорница и Ина. Ина и Борис ще имат нужда от подкрепа, от някой, с който да споделят.

# 337
Дойде ми музата...е ся стана страшно...пропуснала съм една запетая, моля, не ме бийте!

# 338
Роси, не му се сърди на Марио. Той тогава беше толкова скован от ужас, че Тони ще си отиде, че нямаше сили да се сети за Зорница. Освен това, тогава мисията беше да покажат нейната грижа за него. А с включването на Наталия се получи много красиво, защото ни показаха тяхната близост и защото видяхме настроението на Зорница и решимостта ѝ да бъде подкрепа, независимо как го преживява тя в момента.

Дона, образно си представих как Марио ходи да избира червило Joy

Според мен също ще продължат  линията Зорница-Ина и Тасев-Марио. Марио си го взе Тасев под крилото още в онзи момент, когато получи писмото от Вяра и гледаше като бито кученце в съблекалнята и си го отглежда оттогава, Тасев си му споделяше доста, а Марио хем не е по тая част, хем чинно го изслушваше. Да видим обаче дали ще се случи някога да видим Марио да сподели с някого нещо за себе си. И той, милия, като Зорница - всичко сам си преживява.

# 339
Дойде ми музата...е ся стана страшно...пропуснала съм една запетая, моля, не ме бийте!

Ааааааа, Дона !
Как ги измисляш такива, бе жена !
Ще ме уволнят от работа за неконтролируем смях в работно време.

# 340
Да попитам, че нещо тогава аз не го разбрах. На Тасев като му стана лошо в операционната, това защо го вкараха изобщо?

# 341
Ауууу, спирам! Ако те уволнят, няма да има пари за интернет. Ако няма пари за интернет, няма да пишеш в мамата. а ние не искаме това JoyJoyJoy

Не знам, гледах снимката и си представих Марио какс е чувства виновен за някаква тотална глупост Joy Сетих се как в козметичните магазини мъжете като Марио висят като в небрано лозе Joy

димитрова - имат дефицит на коремни хирурзи в Свети Кирил....само 58 са...затова Grinning Grinning
За да напавят сцената с Марио и бутона за бързо набиране. А на него не му ли стана лошо по време на операцията?

# 342
Да попитам, че нещо тогава аз не го разбрах. На Тасев като му стана лошо в операционната, това защо го вкараха изобщо?
Ами на него му прилоша по време на операцията, преди това си беше ок, нямаше как да знаят, че ще зазлее.

# 343
  • София
Роси, не му се сърди на Марио. Той тогава беше толкова скован от ужас, че Тони ще си отиде, че нямаше сили да се сети за Зорница. Освен това, тогава мисията беше да покажат нейната грижа за него. А с включването на Наталия се получи много красиво, защото ни показаха тяхната близост и защото видяхме настроението на Зорница и решимостта ѝ да бъде подкрепа, независимо как го преживява тя в момента.

Дона, образно си представих как Марио ходи да избира червило Joy

Според мен също ще продължат  линията Зорница-Ина и Тасев-Марио. Марио си го взе Тасев под крилото още в онзи момент, когато получи писмото от Вяра и гледаше като бито кученце в съблекалнята и си го отглежда оттогава, Тасев си му споделяше доста, а Марио хем не е по тая част, хем чинно го изслушваше. Да видим обаче дали ще се случи някога да видим Марио да сподели с някого нещо за себе си. И той, милия, като Зорница - всичко сам си преживява.

Москита, абе опитвам се, но как пък една дума не му се откъсна от сърцето - та дори и само да и каже какво чувства. Май само по време на операцията се отпусна и си каза как се чувства, а и като я сръфа, че не е трябвало да казва са донора.
А Марио май само със Зорница споделя, което е страхотно, това всъщност е едно от нещата, които най-много харесвам в техните взаимоотношения.

Димитрова, ами да ни покажат как Ина го е изтощила Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 11:22 от rosita_ta

# 344
Неее, аз попитах защо сценаристите го вкараха това като сюжетна линия.

Общи условия

Активация на акаунт