ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 818
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Аничка, да, съгласете се, че е малко нелепо сезони 4, 6 и 8 Зорница да е с Банков, защото тях ги снимат извън театралния сезон и Вергов е свободен, а сезони 5, 7 и  9 ги поема Марио Joy

Другото нещо, което е много ясен знак за това, че Зорница разбираше Марио в  колебанието му, е това, че тя на Банков на няколко пъти му каза, че не знае какво иска (на прима виста таман за три се сещам). Но никога не каза това на Марио, защото виждаше и разбираше вътрешната му борба.

# 421
Аничка, да, съгласете се, че е малко нелепо сезони 4, 6 и 8 Зорница да е с Банков, защото тях ги снимат извън театралния сезон и Вергов е свободен, а сезони 5, 7 и  9 ги поема Марио Joy

Другото нещо, което е много ясен знак за това, че Зорница разбираше Марио в  колебанието му, е това, че тя на Банков на няколко пъти му каза, че не знае какво иска (на прима виста таман за три се сещам). Но никога не каза това на Марио, защото виждаше и разбираше вътрешната му борба.

Е, това ще пасне с образа на грешница и най-пропаднал образ, как. С двама мъже, на смени Joy Joy Тя нали Огнянова само ги разваля горките мъже, сега вече ще е и по график Grinning

# 422
Много ви се радвам на  аватарите и подписите - всеки напомня за някой от прекрасните моменти Hands VFlowers HibiscusCocktail

# 423
Ели, мисля, че в тази феерия от хубави моменти ни липсва само целувката от аварийния изход, където така нежно си потъркаха рогцата, а Зорница му мачкаше суитчъра от чудене какво да прави с толкова любов Grinning

# 424
Ели, мисля, че в тази феерия от хубави моменти ни липсва само целувката от аварийния изход, където така нежно си потъркаха рогцата, а Зорница му мачкаше суитчъра от чудене какво да прави с толкова любов Grinning

Хайде, слагай я на аватар, не се чуди. Grinning И не знаеш просто колко съм съгласна с всичко, което написа досега. Същите неща мисля като теб, но ти можеш много по-добре от мен да ги изразиш с думи.

# 425

Това ми е един от двата любими момента с тях. Още помня как я видях на промо и не вярвах да я видим почти до края на сезона....а то?
Много, много любима

# 426
Яни, чудя се нея ли да си сложа или онази на покрива. Май онази на покрива ми е моята най-най-любима. Първо там имаме почти 2 минути с тях!  Второ, изглеждат толкова истински, непринудени, щастливи и трето - борбата на Марио с косата на Зорница е просто толкова неравна, че се смея всеки път, като го гледам. Joy

Дона, жестока е тази сцена! И на мен ми е една от двете най-любими Heart Просто с една целувка и двамата пресъздадоха цялата палитра от емоции на героите си.

# 427
Мачкането на суичъра ми е едно от любимите неща в тази сцена, все едно му казваше, че това дето е решил да бяга от нея няма да му се получи, защото тя няма намерение да го пусне просто да си отиде от нея.

# 428
Мачкането на суичъра ми е едно от любимите неща в тази сцена, все едно му казваше, че това дето е решил да бяга от нея няма да му се получи, защото тя няма намерение да го пусне просто да си отиде от нея.
Зайко, а на мен как той я галеше по бузата и тя си тръгна и ръката му увисна във въздуха, протегната да я погали още веднъж. Беше много красиво.
Само така и не разбрах защо тя го нацелува и избяга.

Значи, понеже съм прасе и не съм си свалила гифчетата на Майчето, ако някой има някоя от двете целувки - на аварийния или покрива, моля да ги сложи, та да ги увековеча на аватара.

Също искам да ви помоля, ако някой има онази песничка, дето свиреше, като Марио ни разказваше за анатомията на чувствата, да я метне и нея Simple Smile)

# 429
Е, това ще пасне с образа на грешница и най-пропаднал образ, как. С двама мъже, на смени Joy Joy Тя нали Огнянова само ги разваля горките мъже, сега вече ще е и по график Grinning

Хахахаха това ми напомни на "Дързост и красота", където главната героиня 15254291 пъти менкаше едни и същи мъже, не си намери място ей, ту с единия, ту с другия. Joy Мисля, че Зорница няма как да я надмине нея. Joy

Москита, аз съм за тази на покрива, на мен също ми е много много любима, но която и да сложиш няма да сбъркаш.
За борбата  на Марио с косата й, всеки път като гледам си викам "ееей как й изправи къдрицата значи" Joy. Той толкова се бореше с тая коса, че кичурът накрая остана така. Joy

# 430
Не видях точно тези моменти от гифчетата на стълбите . Освен това  нали Майчето ги публикува , аз не мога да ги направя  от епизода .

# 431
Все още си ми в черната гама, ама давай. Твърде дълго стоя гола Wink
Песентс с анатомията - нали ме “поздрави” с нея? Знаеш я

Аз стм за третото

# 432
Заслуга на Майчето, Москита, може да избираш на воля, Дона ги даде другите Simple Smile

# 433
Супер , като са качени тука  си ги гледам наведнъж Hands Plus1
Иначе са ми в папка и всяко по отделно отварям .
От тези трите  на покрива са ми най-сладурански !
Аз нещо май се изтичах с гифчета от друг любим момент Blush

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 21:23 от Ели-фен

# 434

Ох, това последното ми е толкова любима част от сцената. Heart Eyes С мачкането на суичера, потъркването на "рогцата" и как я гали нежно. Heart. След начина по който започна целувката - толкова разпалено му се хвърли, с такава страст, по едно време Марио я укроти и това беше като потушаване на огъня, двамата чак задъхани изглеждат. Grinning

Дона, май Москита иска песента, която ти ми прати. Сцената с нея беше на подписа ми и също тази с Ина и Тасев на покрива в същото време.

Общи условия

Активация на акаунт