ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 810
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Яница, да, за тази песен става дума, не за поздрава към Донето Simple Smile

Сега ми дадохтв толкова гифчета, че не знам кое да си сложа Joy

# 436
Яница, да, за тази песен става дума, не за поздрава към Донето Simple Smile

Сега ми дадохтв толкова гифчета, че не знам кое да си сложа Joy

Метни ми имейла си на лично, аз ще ти я пратя. Simple Smile

# 437
Ама защо  ме омайвате  и участвам в тези разговори , аз съм възрастен човек  smile3515
Яни , това е от най-успешните идеи на някого от колектива /към пост 434/  или пък  е авторско виждане на  Велислав и Диана  newsm51

# 438
Ама защо  ме омайвате  и участвам в тези разговори , аз съм възрастен човек  smile3515
Яни , това е от най-успешните идеи на някого от колектива /към пост 434/  или пък  е авторско виждане на  Велислав и Диана  newsm51

Хахахах сега се сети чак, че си възрастен човек. Досега в коя тема писа? Joy Не знам на кого е идея, но е страшно сполучливо.

# 439
Мен ме сви стомаха от двете сцени, когато Марио и каза че не могат да са заедно, не само заради Зорница, но и заради мъката и болката, която усетих в Марио. Говоря за вечерта след като се целунаха за пръв път и той и каза, че е било грешка, а после гледаше как се качва в таксито и въздъхна тежко. А когато я отряза после на покрива, имах чувството, че сърцето му се къса на хиляди парченца, как се беше подпрял отчаян на вратата на стълбите.

За мен най- мъчителната сцена беше тогава, когато ѝ каза, че пътищата им са различни, в епизода с оперната прима.
Тогава я гледаше с такава тъга, толкова невъзможно влюбен и болезнено примирен.

# 440
За мен най- мъчителната сцена беше тогава, когато ѝ каза, че пътищата им са различни, в епизода с оперната прима.

На мен най-мъчителната сцена ми беше, когато й каза, че е отрова. Тогава направо й отне всичко с тия думи, макар и той самият да не ги мислеше. Накрая, когато беше с гръб към нея и й каза, че трябва да е сам и е свършил с нея, по лицето му се изписа голяма болка, че го прави това. Той наистина нямаше сили да й го каже в очите. А когато удари шкафчето, за мен сякаш си изкара яда, от всичко, което каза и от факта, че с думите си я нарани. И действително я нарани, разочарова я, тя не искаше да нито говори повече с него, нито да го вижда (извън операционната разбира се), беше се отказала от Марио и ако не беше влошеното здраве на Тони едва ли щеше да се доближи до него изобщо.

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 22:13 от yanitsa.s

# 441
Всеки път, когато я отблъскваше от себе си, го болеше ужасно и нараняваше едновременно и нея, и себе си.

Ако не беше брат му, той щеше да намери начин да говори с нея. Щеше да обикаля около нея и да отваря уста като риба на сухо, но в крайна сметка щеше да й каже всичко, което изпитва. Твърде много я обича, за да я остави. Болестта на Тони просто му помогна да разбере, че въпреки всичко, тя го обича и направи нещата по-лесни.

При думите с отровата продължавам да мисля, че я срина не с това, а с казването, че е свършил с нея.

# 442
При думите с отровата продължавам да мисля, че я срина не с това, а с казването, че е свършил с нея.
Именно! Зорница пред Наталия си показа, че страда от това, че той се е отказал от нея. Думите й го потвърдиха.

# 443
Това ми е любимата сцена. Как само ѝ целуваше ръката.
Аз си мисля, че ако един от двамата обича някого повече- това е Марио. Толкова пъти се опита да се откъсне от нея и не му се получи нито веднъж. Дори, когато това означаваше да нарани единствения си близък човек, не успя да стои настрана от нея. Тя наистина е отрова за нефо, такава, каквато никога не е пил. Дано не развалят историята в 6ти сезон. Hands Pray

# 444
Nerd
Скрит текст:

# 445
Цитат на: yanitsa.slink=topic=1042892.msg36887061#msg36887061 date=1528917759
Именно! Зорница пред Наталия си показа, че страда от това, че той се е отказал от нея. Думите й го потвърдиха.
Тая сцена ме разрева и то не само първия път.

# 446
Тя наистина е отрова за него, такава, каквато никога не е пил. Дано не развалят историята в 6ти сезон. Hands Pray
Сладка отрова е тя за него. Grinning Няма да я развалят, имам надежда.

# 447
Хъмбъл, 🤓 Това беше много неочаквано...
Ей, на хубав човек всичко му седи хубаво!

# 448
 Мацки, време е за щастливи личица Heart

Heart Heart Heart
  Има и нещо друго. Зорница си е патила 1-2 пъти с други мъже и след особено след Банков се научи да се самосъхранява и да се пести откъм емоции. Това я направи по-сдържана в отношението си към Марио. Докато той за пръв път обича и за него това е нещо ново и неопетнено от минали сенки. В крайна сметка колкото и да се привличаха и отблъскваха са си един за друг и гореизложените снимки са ясното доказателство Heart

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 22:39 от Фифф

# 449
Божее, колко са хубави. Heart Eyes Усмивката на Диана е прекрасна. Heart

Общи условия

Активация на акаунт