ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 817
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мда, и сме се събрали коя от коя по духовити.
Това, защото ги харесваме. А ако един ден имам щастието да се запозная с някой от тях ще отричам, че дори съм чувала за бг мама 😈

# 406
Общо взето, предвид историята с жена му не виждам как биха могли да го върнат за постоянно. Това може да стане само, ако тя умре. Обаче ще е прекалено просто и лесно. Единствен вариант за вкарване в 6ти сезон е епизодично завръщане и после кой от къде е. А за Зорница съм 200 % сигурна, че няма да иска и да чуе да се връща при него. Има много "призраци" помежду им, неща които не се забравят.

Москита, тя нали и пред Наталия каза, че е искала много пъти да му се обади през трите месеца, но сега чувства облекчение, че не го е направила. Явно и тогава много се е колебаела дали иска да го чуе, а сега след като е срещнала Марио пък съвсем няма колебание, че не иска.

Охх, Фифф, това да й свири на китара си го представих чак. Много красива сцена ще бъде. Марио свири и я гледа влюбено, а тя не спира да се усмихва. HeartGrinning

Като дадоха последната сцена на Зорница под прозореца, когато Марио я беше отрязал и беше си заминал, направо ми се сви сърцето за нея. Изглеждаше направо като полята със студена вода, в този момент беше останала ужасно самотна. Нямаше приятел в лицето на Тони, затвори вратата с Банков, а в същото време Марио я отряза.

# 407
Мен тогава и за двамата ми се сви сърцето - Марио направо изглеждаше съсипан, той буквално избяга от нея, изглеждаше като човек, който ако се беше задържал още секунда, нямаше да успее да направи това, което е решил. А тя беше като попарена, последното, което очакваше, ѝ се случи.
В интерес на истината сега като си ги преговарям нещата, си мисля, за Зорница е ясно, ама Марио направо се измъчи, милият. Толкова да я обича, то всяко негово действие го показваше, и така да се мъчи да стои далече и така да се тормози, че трябва да го направи...луташе се напълно изгубен между любовта си и Тони...

Яница, аз гледам, гледам и абсолютно не виждам никъде нито намек за това тя да си мечтае да се върне Банков, за да му се овеси на врата Grinning

# 408
За коя сцена говорите?

# 409
 Яница, поне вместо чаша с кафе да държеше чаша с водка ....  Беше много гадно. Не знам Марио осъзнаваше ли през цялото време колко надежди и даваше и отнемаше докато се реши какво иска. Разбирам го напълно, че беше на кръстопът, но аз бих полудяла, ако мъж се държи така с мен. Особено когато скъса с нея... Евала и правя на Зорница. След толкова разочарования все да бъдеш на втори план( първите двама мъже - жените си, Марио - брат си) остана непоклатима. Веднъж не я видяхме да мрънка, да се оплаква и да изпада в депресии.

Дона, става въпрос за сцената, когато Марио и Зорница бяха в подпокривното и Марио и каза за брат си, за родителите си и и каза, че бързо трябва да забравят какво се е случило между тях.

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 19:43 от Фифф

# 410
На Марио борбата със самия себе си беше жестока. Само като се сетя за всички моменти, в които трябваше да я отблъсне и колко съсипан изглеждаше, лицето му изразяваше всичко. Свива ми се сърцето и за него. Няма как да не е осъзнавал какво й причинява. А Зорница е пич, силна жена е, доказала се е във времето.

Москита, то и аз такива намеци не виждам. Стринките обаче явно виждат и много си вярват, умирам от смях с тях. Joy

# 411
Мен ме сви стомаха от двете сцени, когато Марио и каза че не могат да са заедно, не само заради Зорница, но и заради мъката и болката, която усетих в Марио. Говоря за вечерта след като се целунаха за пръв път и той и каза, че е било грешка, а после гледаше как се качва в таксито и въздъхна тежко. А когато я отряза после на покрива, имах чувството, че сърцето му се къса на хиляди парченца, как се беше подпрял отчаян на вратата на стълбите.

# 412
Ако върнат Банков, не виждам как Зорница би се върнала при него. Ако беше останала сама и емоционално необвързана с друг, може би щеше да се подлъже и пак да е с него. Но тя срещна голяма любов, споделена любов и не виждам как би се разклатила емоционално от една поява на Банков. Дори и заради старата болка ми се струва, че няма да трепне. Тя има вече сигурна опора в лицето на Марио и се чувства стабилна.

# 413
Добре, ако Банков се връща, защо да няма шанс да е разведен? Много двойки след загуба на дете не могат да останат заедно, нещо все едно се губи между тях, и се разделят. А тук особено и начинът, по който е станала загубата, ме кара да си мисля, че техния брак бъдеще няма. Освен това той колкото и да е, обичаше Зорница (по един много дърварски негов си егоистичен начин, който изобщо не може да се сравнява с този на Марио), но си имаше някакви си чувства, а това също не говори за успешен брак след нещо подобно... Не искам да съм черногледа, но има много лесен вариант да го върнат, необременен и с желание да си върне Зори..И за сеира и рейтинга, съм убедена, че няма да се поколебаят да направят подобен триъгълник, ако В. е казал да да се връща. Вече ако той сам не иска се връща по този начин е друго нещо, но за самата история ще бъде много интерсно, понеже сульо и пульо ще е прикован за екрана при подобен сюжет, а въс Фейса ще се избием Smiley

Въпросът тук обаче е къде е Зорница в чувствата си. Аз и преди го писах, но недоизживяната любов винаги оставя следи и силен спомен, и ако се върне този спомен, тогава нещата лесно могат да се заплетат. Затова мисля, че ако той дойде, тя няма как да остане безразлична и ще се разклати. Но пък и много неща й се случиха в 5 сезон, много се промени, тя е друг човек вече, освен това и има друг мъж, първият, който й обеща много и й засвидетелства истинска любов чрез предложение за брак... Не знам, все пак вярвам, че тази любов с Марио е емоционално издържана и силна, и може да издържи на едно бивше гадже.. Но докато това се изясни, може и да ни покажат моменти, на които да си изпием и изядем зимнината от яд и мъка Smiley

# 414
Ако върнат Банков, не виждам как Зорница би се върнала при него. Ако беше останала сама и емоционално необвързана с друг, може би щеше да се подлъже и пак да е с него. Но тя срещна голяма любов, споделена любов и не виждам как би се разклатила емоционално от една поява на Банков. Дори и заради старата болка ми се струва, че няма да трепне. Тя има вече сигурна опора в лицето на Марио и се чувства стабилна.
Точно в тази посока са и моите мисли. През целия сезон ни показаха по един, втори, трети начин колко силно и неутешимо страда Зорница за изгубеното си дете. Мисля, че не остана зрител, който да не го разбра това нещо. Но никога по никакъв начин не показаха нещо в нея да копнее старата любов да се върне. Да, беше съсипана, то няма и как да бъде другояче. Да, искала е много пъти в началото да му се обади, но не го е направила. Тя просто продължи напред. И там, напред, срещна истинска любов. Не просто човек, с когото да бъде, не някой, който да ѝ е утеха. Истината е, че Зорница се влюби много силно в Марио и то се влюби заради него, а не въпреки него, както беше с Банков. Самото ѝ отношение към Марио е ужасно различно и е много по-съзидателно - тя го обича, подкрепя, уважава, харесва го като човек, възхищава му се като лекар. И освен това, той самият я обича безкрайно, той самият се отнася към нея с уважение, любов и грижа. Какво ще да ѝ липсва, че да ѝ хрумне да се върне към една връзка, пълна с болка и разочарование. И най-важното - за мен Зорница загуби уважението си към Банков в мига, в който разбра лъжата му. А това не е нещо, което може да се преодолее. Тя остана с него, защото беше влюбена и му прости. Но сякаш студенината, която се настани между тях не беше случайна.
А и нали си говорихме - от старата Зорница няма и следа. Аз не виждам как тя ще се съгласи на нещо като връзка, нещо като любов и въобще никаква грижа. Особено след всичко, което ѝ даде Марио. Който беше толкова грижовен и добър с нея и въпреки това тя беше готова да прекрати връзката им, след като той не е готов да ѝ даде всичко. Какво остава за емоционално осакатения Банков.

И не си мислете, че сценаристите виждат в тая история сеир и т.н. Те направиха сезон без Банков, който беше много добър и успешен. Тях това ги интересува - десетте лели във Фейсбук и десетте лели в бгмама грам не ги вълнуват Grinning И отвъд сеира има други неща, които за тях са важни, чисто "технически" - могат ли да си го позволят финансово, могат ли да разчитат на него, могат ли да планират и друг сезон с него. Да не говорим, че Милошев колкото пъти споменава Банков, въобще не говори като да се връща, още по-малко да се набърква със Зорница отново.
И другото нещо - Вергов се отказа след един сезон, какво някого го кара да си мисли, че сега изведнъж му се е прииграло? Grinning

# 415
....И за сеира и рейтинга, съм убедена, че няма да се поколебаят да направят подобен триъгълник, ако В. е казал да да се връща. Вече ако той сам не иска се връща по този начин е друго нещо, но за самата история ще бъде много интерсно, понеже сульо и пульо ще е прикован за екрана при подобен сюжет, а въс Фейса ще се избием Smiley
Въпросът тук обаче е къде е Зорница в чувствата си. Аз и преди го писах, но недоизживяната любов винаги оставя следи и силен спомен, и ако се върне този спомен, тогава нещата лесно могат да се заплетат......

За сеира и липсата на въображение  у сценаристите не се съмнявам , но  любовта на Зори към Банков не е неизживяна . Тя  завърши  преждевременно  с жесток удар , като направи аборта .Той беше толкова студен и груб , че тя не се поколеба да махне бебето .
А Марио наистина и причини болка със своята несигурност , но тя /като по-зряла  кака  Laughing/ виждаше ,че той я обича /като куче  animal037/, но още не е пораснал и не знае как  да се държи , освен това вече знаеше за Тони и проблемите с него  .

# 416
Зорница за нищо на света не би причинила тази болка на Марио да го зареже заради друг мъж и да го остави сам. Според мен тя вижда в лицето на Марио и Тони своето ново семейство и ако щете и заради Тони дори не би го направила.

# 417
В 5 сезон пресолиха тюрлюгювеча, в 6 ще го и прегорят. 😬😕

# 418
Ахахаха, Ели, това куче как се набира - точно така си представям Марио накрая към ритуалната зала Joy
Има голяма разлика в колебанията, защото Зорница сравнително бързо беше уведомена каква е причината за колебливостта на Марио. И тя му даде известно време да се почуди. После го подтикна да се бори, той се бори, започнаха връзка, разколеба се, но ѝ каза за трансплантацията и тя го разбра. Мисля, че самата Зорница съзнаваше колко му е трудно на Марио и заради това беше търпелива към него. И същевременно виждаше, че той я обича, което също ѝ даваше сили.

Зайко, и аз мисля така. Освен всичко друго, Зорница е много лоялна. А и друг път сме си говорили - тя като обича, забравя останалия свят. А мисля, че никой няма никакво съмнение, че обича силно Марио. Само като се сетя какво направи, докато Тони беше болен - трябва да обичаш някого с цялото си сърце, за да бъдеш така самоотвержено до него.

Ааа, Хъмбъл, не така с лошо Grinning В пети сезон ни дадоха прекрасен Батко, в шести ще продължи да ни радва със своята прекрасност Grinning

# 419
Съгласна съм с вас абсолютно, просто в името на зрелището всичко е възможно да направят, това ми е идеята.
Но Моски, да, права си, в крайна сметка никой още не знае със сигурност дали В. ще идва или не, ще го изкарват и вкарват през сезон ли, само защото на даден актьор си му щуква нещо Unamused

Общи условия

Активация на акаунт