ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 779
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Димитрова, не, косата й е такава, защото сама си я е изправяла и не е успяла напълно. Като добавим и влагата и ей ти оригинална прическа Joy

Дона, купувала съм си билети за постановки, които са отлагали и обикновено новата дата е била след месец. Ама то свършва сезона, затова са я оставили за есента Simple Smile
Най-добре е да приключим темата. Съжалявам, че я повдигнах. И аз съм купувала билети за отменени постановки. Даже зимата се случва често. Прочетох това за ВМА и се сетих. Това е.
Ако Батко се разболее, не само ще му искам епикризата сканирана, ами ще му отида и на свиждане😁😍

# 496

Имам лек напредък в разследването ми. Ограничаваме се само до Севрозападна България.
Диана е с кожено яке и е мрачна снимката, слънчеви очила не си е сложила, а тя ходи с тях. По черноморието и в южна България днес е над 25 градуса, Пловдив: 28. София и Северозападна: 20, облачно, оранжев код за валежи и бури. Grinning
Следователно? Не е на морето!
Димитрова, признавам те, ти си нашият Айнщайн и Шерлок Холмс в едно. Joy А това баш си беше като типична прогноза за времето. Grinning

# 497
  • София
Така, отидох да обядвам спаначена супа с айран. Обаче спаначена супа нямаше, та се принудих да ям пилешка. Айрана си беше най-обикновен, явно липсваше щипката специална магия Wink Въобще нЕмах късмет, както се казва.

Към нашите хора изпращаме само позитивни мисли - да са живи, здрави и заредени с енергия за новия сезон, че то не им остана време за почивка. Много ми се иска Диана да ни покаже още някоя прекрасна и позитивна картина.
Пък ако може ей така от време на време тримата да ни пускат нещо из социалните мрежи, да видим, че са добре и ще сме доволни. Иначе въображението ни лети на високо и от време на време изтерясваме.

# 498
Имаме месец, в който трябва да бъдем търпеливи. После ще почнат снимките, Марта ще се активизира, ще пуска разни неща, Диана ще почне да си прави селфита в розово екипче, ние ще се умиляваме и ще се ядосваме, че другите двама тулупи още не са открили къде е предната камера на телефона Joy

# 499
Димитрова, признавам те, ти си нашият Айнщайн и Шерлок Холмс в едно. Joy А това баш си беше като типична прогноза за времето. Grinning
Оооооо Hug
Другото ми име е Никол Grinning  Понякога ме викат да замествам. Grinning

Наака ме птичка, отивам за билетче от националната лотария, по пътя ще ме осени някоя нова идея. Grinning

# 500
Оооооо Hug
Другото ми име е Никол Grinning  Понякога ме викат да замествам. Grinning

Наака ме птичка, отивам за билетче от националната лотария, по пътя ще ме осени някоя нова идея. Grinning

Купи си прах за пране. По-голяма файда ще има, в сравнение с билетче за Нац. лотария.

# 501
 Момичета, радвате много Grinning Тук освен инфантилник романтички сме се събрали хипохондрички, гадателки, агентки под приктиритие, метероложки и кулинарни експертки Grinning
 Диана е голяма симпатяга на новата снимка, видях я докато бях на работа и ми оправи деня Simple Smile) Митето 100% пече гъзето някъде, а вие тук се мъчите.. Grinning

Роси, ще има ли още дати за представлението на Велислав?

# 502
Димитрова – респект!
Инспектор Стрезов и Хорейшио са приспани хамстери пред теб и  таланта ти!

# 503
Провалих се.
Ако не друго, поне знаете прогнозата за цяла България. Grinning

# 504
Димитрова, защо си се провалила?

Фифф, наесен евентуално, съвсем скоро театрите приключват, а юни месец със сигурност няма други постановки.

# 505
  • София

Фифф, имаш двоен шанс, но с други постановки в Народния - "На ръба" и "Дон Жуан". Тази в театър 199 най-вероятно ще я играят отново наесен. Дано да я оставят в репертуара на театъра, играят я от доста години, но явно е харесвана и посещавана постановка.

Димитрова, защо да си се провалила? Не намери билети за националната лотария или не успя да си купиш прах за пране?

# 506
Беше затворен магазинът за билети, няма да ставам богата днес. Прах за пране от Кауфланд съм взела на промоция за три месеца напред. Grinning

За разследването ми говорех, не стигнах до край. Grinning  Joy

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 16:40 от ddimitrova01

# 507
Момичета, радвате много Grinning Тук освен инфантилник романтички сме се събрали хипохондрички, гадателки, агентки под приктиритие, метероложки и кулинарни експертки Grinning
 Диана е голяма симпатяга на новата снимка, видях я докато бях на работа и ми оправи деня Simple Smile) Митето 100% пече гъзето някъде, а вие тук се мъчите.. Grinning

.
Ние тук сме от кол и въже събрани всякакви хахах, ама все хубави хора сме пък. Joy

# 508
Чета ви , чета ви , да не се отпуснете  Naughty  Joy !
Не съм във форма , разшириха ми зениците и съм като надрусана /вероятно Thinking/ .
Дебна ви с примижали очи  Laughing
Хъмбъл , Майчето пусна линк с папката гифчета , но каза ,че ще е аткивен 5-6 дни /вече е минало времето/ . Аз ги изтеглих , но как да ти ги метна -415 МБ е компресираната папка ?
Ох ,не виждам  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 17:55 от Ели-фен

# 509
Чета ви , чета ви , да не се отпуснете  Naughty  Joy !
Не съм във форма , разшириха ми зениците и съм като надрусана /вероятно Thinking/ .
Дебна ви с примижали очи  Laughing
Хъмбъл , Майчето пусна линк с папката гифчета , но каза ,че ще е аткивен 5-6 дни /вече е минало времето/ . Аз ги изтеглих , но как да ти ги метна -198 МБ е компресираната папка ?
Ох ,не виждам  Crossing Arms
трудно ще ги метнеш 😁 айде, като прогледнеш ще го мислим 😋😎

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 17:56 от HumbleBumble

Общи условия

Активация на акаунт