ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 511
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Дона, за кое не си съгласна, в смисъл, че не го е преживял ли?

Роси, имам смътен спомен, че много харесваше точно тази снимка на Велислав и като търсех какво да сложа, я видях и реших да я сложа нея като специален поздрав за тебе Wink

Добре де, дами, аз ли съм единствената, която иска да даде шанс на Албена и се надява да си остане заедно с Тони и да бъдат много щастливи? Flushed

# 646
Абе вие как си представяте Батко да води лекции. Нали знаете, че той не е добър в обясненията, ще има да пелтечи. За това предлагам да залага на практиката със Зорница.
Мотивационни лекции ще чете Тони - добре му се получава - 1,2,3 и скок Wink
И аз това имах предвид.
Батко показва, ние нищим теорията.
Иначе добре му се получава да е лектор.
Молологът му за Анатомията и близостта беше страхотен.
Този глас е създаден за да чете такива лекции.
Въздейства на 100 %, всичко ще запомним още на първото четене.

# 647
Къде е Батко?😀

# 648
Добре де, дами, аз ли съм единствената, която иска да даде шанс на Албена и се надява да си остане заедно с Тони и да бъдат много щастливи? Flushed
С риск Дона да ме анатемоса и да ме нарани....
И ААЗ МНОГО ГИ ХАРЕСВАААМ. Heart

# 649
Хахахахах Отркраднат живот: преплитане на езици
За любимото базално ядро на Дона:
  То играе ключова роля за общата възбуда и удоволствието ни
А в университета ни учат, че отговаряло за регулацията на движенията.... дрън-дрън та пляс. Grinning  Спестяват най-важната информация.
Много добре, много добре.

Не съм най-голямата фенка на Тонката(не ме бийте с камъни плс) обаче много се надявам да му намерят някоя по-свясна невеста от д-р Войнова. Цялостно се надявам да я разкарат. Примерно да реши, че няма място в Св.Кирил и да замине нанякъде Grinning
Кой ще те бие? Тук никой не е фен на Тонката (освен майчето и мен ахаха).
Правилно за Албена. Аз се надявам с историите с баща си да си замине.

# 650
Ако трябва да съм сериозна, смятам, че харесвате Албена, само защото така Тони ще стои далеч от Зорница.
А ако Зорница не е далеч от Тони, все едно е чумав, не върви явно.

Те са си патерица един на друг, рано или късно ще се разделят. Тони реално няма чувства към нея, нито тя към него. Никаква любов няма.

# 651
Да, да, нека я пратят на някой остров да прави сърфове Grinning Дона, аз мисля, че сценаристите много се издъниха по отношение на Тони. За мен те сами внушиха на зрителите, че Тони е лепката към Марио и едва ли не всяко негово действие се отразя на действието и на Марио, което е адски глупаво.Някак ги лишиха от индивидуалност и двамата. Марио успя да се измъкне, но Тонката обра негативите. Дано през новия сезон да се компенсират, защото има хляб в младежа Simple Smile)
 Батко искам повече монолози да води в новия сезон. Както и Ина и Бинев, много ми харесват гласовете им.

ПС: Признавам си, че искам да гледам повече самостоятелни сцени на М+З без Тони. Разбира се няма как да нямат общи, все пак са семейство, но не мисля, че Марио и Зорница могат да изградят най-стабилната връзка покрай Тони, просто защото това винаги ще остане сянка колкото и да избледнява спомена за случилото се. А и другото - ако са като скачени съдове тримата няма да се прекъсне патологичната връзка между тях. Тони макар и с известна самостоятелност едва ли ще успее да се развие. Затова най-добре З+М да живеят самостоятелно, Тони и той и да си поддържат едни нормални отношения.

# 652
JoyJoy
Да, да, нека я пратят на някой остров да прави сърфове Grinning Дона, аз мисля, че сценаристите много се издъниха по отношение на Тони. За мен те сами внушиха на зрителите, че Тони е лепката към Марио и едва ли не всяко негово действие се отразя на действието и на Марио, което е адски глупаво.Някак ги лишиха от индивидуалност и двамата. Марио успя да се измъкне, но Тонката обра негативите. Дано през новия сезон да се компенсират, защото има хляб в младежа Simple Smile)
 Батко искам повече монолози да води в новия сезон. Както и Ина и Бинев, много ми харесват гласовете им.

Възможно е да си права. Направиха го нещо като "лошият" герой. А реално не е.
Знаеш ли, вчера си говорих с  една приятлека за него (и за М и З). И след като вече всички се успокоха, че Зорница няма да има нищо с Тони, ми каза, че гледа по толкова различен начин на тях и отношенията им. Първо - Зори и Тони имат много хубаво приятелство, едни прекрасни отношения - той я прие такава, каквато е, без да задава въпроси и да я съди, а тя застана зад гърба му и му помогна, когато имаше нужда от нея.
Това обаче остана .....в сянка на щуротиите.
За Марио и Тони сега ми разказа колко са й смешни - колко свръхпротекционистки се държи Марио, а Тони как се опитва лекичко да го сиктирдоса, щото му е писнало Grinning Припомни ми за сцнеата на рецепцията, когато през нощта приеха Мона и Тони цяла нощ не се прибра вкъщи - Марио супер гневен "Тази нощ отново не се прибра", а Тони - Трябвах ли ти за нещо или губиш контрол над нещата?", Марио "Не ми отговаряй на въпроса с въпрос", а Тони "ти не ми задаваш въпрос" JoyJoyJoy  ми прав е....
И ей такива забавни моменти...обаче кой ги помни

# 653
 Ама прав е много ясно Grinning На всеки нормален човек в даден момент би му писнало все някой да ми виси на главата, да му държи сметка, да му брой чашите и жените и да го следи кога как защо какво. Мотивите на Марио са повече от очевидни и това е факт. Аз съм го казвала и пак ще се повторя. За мен Марио, грижейки се за Тони, отказваше да има собствен живот просто защото не знаеше как да живее пълноценно. Да, имаше я грижата за Тони, но в цялата ситуация има нещо много по-дълбоко психологически. Освен че той измъкна Зорница от дупката, смятам, че тя също го измъкна от неговата и тепърва и той ще се развива като личност. Затова и смятам, че между Марио и Тони трябва да има известна дистанция и пространство.

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 13:05 от Фифф

# 654
  • София
Винаги съм харесвала Тони, да ядосвала съм му се, но преди всичко виждах готиното момче, весел, умен. опитващ се да се отскубне от грижите на брат му - не по най-добрия начин, лековерно, на моменти разрушително.
Гледала съм на Тони като на раглезено дете, но дете, което не е виновно за това,  И че главния "виновник" е Марио, ако въобще може да се търси виновник в тяхната ситуация. Просто Батко не е знаел как да се бори за Тони, да се грижи за него без да го задушава.
Според мен в последните епизоди образа на Тони дръпна в положителна посока, За съжаление сценаристите решиха да го направят по придвидим  начин. Обаче му дадоха тласък и аз очаквам да го развият доста по-добре в следващия сезон.
Относно Албена - ами ако един от двамата не порасне няма да им се получат нещата. За радост или съжаление си мисля, че ще ги държат заедно и ще гледаме драми там. Ще бъде хубаво ако гледаме как Тони взима живота си в ръце, бори се сам, къса синджира на брат си. А може и Албена да ни изненанда положително.

# 655
Тони беше прав, че Марио не му е задал въпрос JoyJoy това имах предвид ахахха

О, аз съм съгласна, че всеки от тях трябва да заживее собствен живот. това е добре и за двамата. Единствено не трябва да губят връзката си, защото е много силна. въпреки всичко, и двмата ужасно много държат един на друг.
Не вярвам да я изгубят де. Вече не знам какво би могло да стане, за да има разрив между братята.

# 656
Друго си е да почнеш работния ден със секс тема 😃 Роси, и аз се присъединявам към останалите - пий по-често 😄

Тонката и аз го харесвам, дразнеше ме като се държеше като разглезено лапе, но и затова той не е виновен сам.. Винаги са ми харесвали приятелските му отношения със Зорница, само като си навираше езикът в устата й не ми харесваше особено 😃
Дайте шанс на Албена, и аз мисля, че може да ни изненада приятно и да се получи една интересна любов. Макар че на този етап не мисля, че има любов между двамата, има просто привличане и доза адреналин покрай заболяването на Тони. Ще ми е интересно да видя дали сценаристите ще я направят още по-лабилна и дали Тони ще се превърне в скала упора /учил се е от най-добрия все пак, трябва да знае как 😃/

# 657
Дона, съвсем сериозно, лично моята причина не е такава. Харесвам Албена, защото харесвам Тони, когато е с нея. Защото чувствата на Тони към Зорница се бяха превърнали в обсесия в един момент и Албена му позволи да се освободи от нея. С Албена Тони е забавен, уверен, шеговит, освободен. Освен това самата Албена е едно изгубено създание и ми е мъчно за нея и виждам, че Тони ѝ действа благотворно. Може би са патерица един за друг, а може би между тях ще се зароди нещо красиво.

Аз също смятам, че Тони няма вина в това, че не се е научил да се съобразява с брат си, защото брат му не му е дал тази възможност реално. Марио е типичния родител-орлица, дето вместо да научи детето да лети, го качва на гърба си и лети вместо него. Затова и двамата имаха нужда от този разрив, който беше болезнен, но здравословен.
Дона, помня го този случай, беше много смешен, Марио така гледаше Тони, че се опитваше да го убие с поглед, а Тони се правеше на пълен непукист Joy Ми извинявайте, ама ми се струва малко прекалено да държиш сметка на 30-годишен мъж защо не се е прибрал.
От същия епизод е и когато Тони му даде на МАрио резултатите от изследванията на Мона, доказващи, че не взима наркотици и репликата на Марио - страхотно, кога е сватбата Joy

# 658
Роси, да обикаляш сам не е забавно, защото другите си вършат задълженията заради, които са там, а аз съм само придружител. Ядох лучена супа, не бях яла до сега, хубава е. А обикалянето ми, слава богу на човека измислил GPS-a, защото съм зле с посоките и ориентирането, а с карта не мога да се оправя и изгубването  ми щеше да е сигурно.
Дона, честно казано виното дето пих не ми хареса особено, много меко, това не е ли домашното българско да те удари в петите, не ми го хвали Grinning.

Марио беше като една ревнива женичка на сцената описана от Дона, чиито мъж не се е прибрал, направо си го представих с пеньоар, с ролки в косата, с маска на лицето от краставица и с точилката в ръка, задаващ въпроси на Тони къде е бил.

# 659
От същия епизод е и когато Тони му даде на МАрио резултатите от изследванията на Мона, доказващи, че не взима наркотици и репликата на Марио - страхотно, кога е сватбата Joy

Аааааа, да!!! Тая реплика беше култова Grinning Grinning

Майче, имам специална задача за теб Simple Smile Ако си още там, намери Статуята на свободата (мисля, че е пак по Сена, малко по-натам от Кулата) и я щракни Wink

А като те чета, ти не си за вино, направо си за ракия Grinning

И за да повдигна градуса на удоволствието, ще кажа, че Марио по пеньоар си го представям като Нео от Матрицата Wink

Общи условия

Активация на акаунт