ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 503
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Дона, аз си мисля, че взаимоотношенията на братята ще бъдат на съвсем различно ниво и в никакъв случай няма да загубят връзката помежду си. Напротив очаквам да са подкрепа един на друг и в болницата и в личния живот.
На тази драма мисля, че сложиха ясна точка,  а и доста дълго я разтягаха и не вярвам да се върнат към нея.
А Марио в тази сцена си беше пълен ревнивец. Само се чудя какво си е мислил, сигурно, че Тоние бил със Зорница Wink

Абе трябва ни малко инфо вече, на което да стъпим. Сега само си теоретизираме и се опитваме да си навържем някакви логични развития. Да ви кажа, вече чакам с нетърпение да ни дадат сламка, за която да се хванем

Майче, влизай в d'Orsay и се наслаждавай Simple Smile Можеш и с РЕР-а до Дисни ленд да отидеш Simple Smile

# 661
Добре де, дами, аз ли съм единствената, която иска да даде шанс на Албена и се надява да си остане заедно с Тони и да бъдат много щастливи? Flushed

Не си единствена и съм го казвала няколко пъти. Искам да им се получат нещата. И не, Дона, не защото по този начин стои далеч от Зорница Simple Smile Просто двамата, Тони и Албена, заедно, доста ми харесват. Стоят добре като двойка. По някакъв начин сякаш се допълват Simple Smile

# 662
Роси, дааа. Марио се държеше до известна степен така и защото виждаше, че Тони и Зорница са си гъсти и ревнуваше, миличкото Heart

# 663
Роси, дааа. Марио се държеше до известна степен така и защото виждаше, че Тони и Зорница са си гъсти и ревнуваше, миличкото Heart

Извинявам се за двойния пост!

# 664
 smile3511 Снощи сте  изсушила бара и сутринта ви държеше влага  , докато Донето  и Фифф рязко обърнаха  темата към Тони  Naughty
И понеже до сега наистина ни поднесоха образа на  едно момче , което не е много отговорно към здравето си /живота си/ , надявам се в новия сезон  Тони  да е истински мъж  . Не вярвам да се лишат от Албенка /по 100 причини/ и за това виждам Тони  като  нейна опора в трудните дни  и осъзнаването ,че Захариев и е баща /за ужас на Донето   Wink /.
До сега Тони все е бил на контра с брат си , държал се е безумно  и не ми е чудно ,че Марио се е превърнал в квачка , която  си пази  пиленцето с всичките ,произтичащи от това последствия .

Майче , харесай си нещо  във Франция !

# 665
Дона, Роси, ние пътуваме вече към летището Simple Smile, защото предния път като са били тук са си изпуснали полета заради задръстване Grinning

# 666
smile3511 Снощи сте  изсушила бара и сутринта ви държеше влага  , докато Донето  и Фифф рязко обърнаха  темата към Тони  Naughty

Е....не може ли? Колко вечери подред се говори за целувките и погледите на Марио и Зорница  CryCryCry
чувствам се като дете, на което са му изяли сладоледа....ванилов с шоколадови парченца ....и глазура.

# 667
Ревнивата женичка Марио в този епизод се прояви и след това, като разбра, че Тони е бил със Зорница, когато е открил Мона и разбра, че тя знае за зависимостта му от наркотиците. Мале, как се вкисна, още си спомням киселата му физиономия, като каза "значи магията е станала" Joy И после отиде и си го изкара на Зорница, горката, ама пък и тя го накова доволно, да му държи влага Grinning Всъщност, май това беше последното му малоумно изказване към нея чак до отровната случка.

Майче, да вземеш да си дойдеш при нас, мани я тая скучна Франция Grinning

Дона, може бе, как да не може, ше го разкостим Тонката днес Grinning

# 668
Аз пък напълно оправдавам Марио за отношението му към Тони и начинът, по който контролираше животът му.
Не забравяйте, че Марио е минал през ада, за да откачи Тони.
Не знаете какво е да имаш наркоман в къщата, не знаете колко кредити на доверие даваш на един наркоман и колко пъти трябва да прощаваш поредните лъжи.
Наркоманите нямат граници, нямат чувства, нямат съвест, когато става въпрос за дрога.
Крадат, лъжат, мамят най- близките си хора, не се спират пред нищо.
Затова Марио се е научил,  че винаги трябва да е подозрителен и да следи всичко изкъсо.
Колко от нас ще имат сили да се справят с такива нещо сами ?
Все в един момент ще ти писне, ще се измориш и ще му кажеш - майната ти, прави каквото искаш, животът си е твой.
Познавам дори родители, които са вдигнали ръце в такива случаи и ги пращат някъде на лечение, защото не могат да се справят сами. Чукам на дърво на никого да не се случва.
А през цялото това време Марио е учил и медицина, не е Библиотекарско дело ( да ме прощават библиотекарите).
После и тази история с черния дроб - да му организираш операцията, да търсиш донор, да минеш през всяко едно усложнение, всичките моменти, в които нещата отиват на зле и всичко може да се прецака.
После да го дебнеш дали пуши, дали пие, какво яде, дали си пие хапчетата навреме.
Когато Тони имаше среща със Зорница, Марио му каза, че имат среща с някакъв лекар и Тони каза : Не можеш ли да отидеш сам ?!?
Е, с такова човече, как да си различен ? Как да му се довериш ? Как да се отпуснеш ?

# 669
Думите на Марио в ритуалната зала ''Зорница, с теб направих толкова много грешки, че ако можеш да върна времето назад нищо нямаше да бъде същото'' не ми дават мира. Питам се постоянно как ли би постъпил Марио, как би реагирала Зорница, как биха се развили отношенията им. Как мислите вие мацки?

# 670
Думите на Марио в ритуалната зала ''Зорница, с теб направих толкова много грешки, че ако можеш да върна времето назад нищо нямаше да бъде същото'' не ми дават мира. Питам се постоянно как ли би постъпил Марио, как би реагирала Зорница, как биха се развили отношенията им. Как мислите вие мацки?
Ами Фифф, за мен Марио допусна две генерални грешки - осъди Зорница още в самото начало преди да я познава и не каза на брат си за увлечението си по нея. Оттам нататък останалите му грешки, които се увеличаваха в геометрична прогресия, бяха само следствие от тези първите две.
Ако можеше да върне времето назад, предполагам, че щеше да си даде шанс да я опознае преди да ѝ лепне етикета, че е овършала цялата болница. И щеше да каже от самото начало на Тони за чувствата си. Зорница нямаше да е толкова резервирана толкова дълго време - сега като го гледам отново, виждам, че Зорница много дълго време не даде воля на чувствата си, реално странеше от Марио и беше много резервирана спрямо него. Това нещо се промени чааааак след разговора им за Пламена.
А Марио щеше да е последователен в отношението си към нея и нямаше да се колебае и да къса сутрин, обед и вечер с нея.
Обаче всичко това е невъзможно. Марио, такъв какъвто беше, нямаше как да се държи различно, нямаше шанс. Нямаше как да осъзнае, че трябва да се бори за любовта си, нямаше как да осъзнае, че това е любовта му, че не трябва да я жертва заради брат си...за да стигнем до ритуалната зала и да я носи на ръце преносно и буквално, трябваше да мине през този дълъг процес на осъзнаване и неизбежните грешки, които го съпътстваха.

# 671
Вера, и ти имаш право. Марио не се държи така, просто защото му е кеф.

На мен малко са ми размити времевите периоди в живота им. В началото Тони каза, че е чист от 10 години - откачил се е на 18-20 примерно. Значи 10 години се предполага, че всичко е било наред. Трансплантацията е била преди година и половина. Да речем, че 8 години всичко е било ОК, Тони е завършил медицина, специализирал е, практикувал е и така нататък. И преди две години примерно се получава това с черния му дроб. Което значи, че все пак за част от тия 8 години Марио е можел да се поотпусне - не е малко време все пак.

Някакси....ох, как да ви го обясня. Да, не знам какво е да имаш наркоман вкъщи, говоря на база как си го представям, но ни го показват така, все едно Тони е спрял с наркотиците преди 1-2 години едва.

# 672
Москита, не е ли аритметична прогресия?
Но смисъла на историята беше Зори да е между двамата братя, това нямаше как да стане ако Тони знаеше за случката под душа, за мен това беше ключовото, ако той знаеше щеше да е лошият в ситуацията ако все пак и се навираше въпреки брат си, а сценаристите едва ли искат това.

Дона, времево сценаристите са много зле, за едни тече бързо, за други бавно, хронологично бъркат, сещам  се, когато Зори каза на Ина, че детето й с Банков е щяло да прохожда, което не е вярно.

# 673

Мисля едно. Ако нещата се бяха развили по различен начин, събирането им нямаше да е толкова сладко. Щеше да е една...нормална връзка.
Така видяхме чувствата им, борбата им, страховете и желанията. И знаехме, че трябва да се съберат.

# 674
И още нещо.
Да, Тони се е променил, нещата са потръгнали, но в един момент разбираш, че Тони крие Мона в болницата, в която работите и двамата.
Мона, която е повлякла Тони с наркотиците, заразила го е с Хепатит и го е оставила в безпомощно състояние на кой ? На Марио, отново.
Като си се променил, защо не отидеш при брат си и да му кажеш - така и така, случайно се срещнахме и т.н.
Отново тайно от брат си проследи онзи наркоман, съзнавайки, че там, където ще го отведе, не е бяло и чисто място.
Тони видя медальона и тръгна с ясната идея, че наркоманът ще го отведе в наркоманското средище.
Марио разбира за Мона и първата му мисъл е, че всичко започва отначало.
Аз на негово място щях да започна директно с шамарите, без да питам .

Общи условия

Активация на акаунт