ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 845
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Още една романтичка.. Призна си с ужас, че е щаслив с нея, а после като и съскаше, че са приключили се беше завъртял с гръб, нещо не посмя да и го каже в очите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 361
Хахахахах да живее романтиката! Joy Тя е навсякъде, важното е да я  открием. Grinning

# 362
Хахахахах да живее романтиката! Joy Тя е навсякъде, важното е да я  открием. Grinning

Предизвикваш ли ме? Wink

# 363
Още една романтичка.. Призна си с ужас, че е щаслив с нея, а после като и съскаше, че са приключили се беше завъртял с гръб, нещо не посмя да и го каже в очите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Абсолютно! Да не говорим, че после като изпраска шкафчето, всъщност беше израз на яда му, че е трябвало да скъса с нея, да не мислите, че на нея е бил ядосан Grinning

Дона, ако ми изнамериш сцена, на която да не мога да ти дам романтично обяснение, ти обещавам, че ще нося Тони на аватар до началото на сезона Wink

# 364
Дона, не ни убивай романтизма!
Любовта ще победи!

# 365
  • София

Въпрос към хората оправящи се с техниката и интернет. Как да спрат да ми се изпращат известия при нов коментар в тема, в която съм писала, но вече не искам да виждам какво се пише там? Joy

Намери ли го?
Ако не си, в началото на всяка страница от темата има една камбанка - натискаш и спираш следенето Simple Smile

Да кажа, че ще си намразя работато покрай вас, все започвате с интересните разговори когато ми се стоварят 100 неща за вършене.

Още по-голяма мистерия е, че преди да се срещнат в лекарската стая, където Кака беше много грижовна, Зорница тръшна  Марио към вратата в спешния кабине и най-сериозно го заплаши, че ще му бие шута, ако той не направи крачка към нея. Защо го направи, за каква крачка говореше не стана ясно, само теории си развивам, свързани с разговора и с Генадиева. Но и времево там омазаха нещата, нещо не се вързаха въобще случките като последователност.

Дона ние и за Тони можем да развиваме романтични теории, но гледаме да те щадим, защото знаем какво мислиш за Албенка Simple Smile

# 366
Дона, не ни убивай романтизма!
Любовта ще победи!

Не, просто ще намеря романтика и в сцени, от които се изприщвате JoyJoyJoy

А да бе, ще победи Joy Любов...друго си е микулича и екартьорите Joy

Дона ние и за Тони можем да развиваме романтични теории, но гледаме да те щадим, защото знаем какво мислиш за Албенка Simple Smile

Коя беше тази???? Пф, преди това име ми беше много любимо...
АУУУУУ, кипна ми душата само при споменаването на тая!

# 367
  • София

Ехаа, това е удар под кръста Joy Trollface

Ми, видя ли защо си мълчим по темата?
Иначе може и за Васко и Магда да си поговорим, жалко че не нямаха време да изконсумират брака, а така бързо се объркаха нещата при тях

# 368
Ехаа, това е удар под кръста Joy Trollface
Много ви обичам, затова се отказах да се гавря Joy Hug
Само заплашвам JoyJoy

# 369

Още по-голяма мистерия е, че преди да се срещнат в лекарската стая, където Кака беше много грижовна, Зорница тръшна  Марио към вратата в спешния кабине и най-сериозно го заплаши, че ще му бие шута, ако той не направи крачка към нея. Защо го направи, за каква крачка говореше не стана ясно, само теории си развивам, свързани с разговора и с Генадиева. Но и времево там омазаха нещата, нещо не се вързаха въобще случките като последователност.
Роси, защо, там мисля, че нямаше драма.
Марио и Зорница вечерят у Генадиеви. На сутринта среща Евгения, тя ѝ пуска мухата, че не трябва да има тайни между нея и Марио. Тя се амбицира, отива и казва на Марио, че трябва да направи крачка към нея и да бъде откровен с нея и останалите - тоест, да спре да я крие и да сподели с брат си. Тръгва си. По-късно открива Марио в лекарската стая, вижда, че е болен, сърдита е, но не може да го остави безпризорен. Взима ключа, открива супресорите, след операцията му, вече е привечер го намира, той я завежда на покрива и си признава всички грехове.
За мен тук единствената мистерия е, че тя му взе ключа, за да може по-бързо да му даде парацетамола и да не чака до след операцията, а всъщност той така и не го изпи, горканчо.

# 370
  • София
Ми де да знам, на мен ми се стори като, че да беше минал поне още един ден, а и как пък не го забеляза, че е болен в спешния кабинет?
Е това с парацетамола нали го обсъдихме - Зорница го разцелува на покрива и той оздравя. Нали е вещица, направи му някаква магия.

Дона, благодаря ти, че ми спестяваш високото кръвно и сърдечна аритмия Simple Smile.

# 371
За мен тук единствената мистерия е, че тя му взе ключа, за да може по-бързо да му даде парацетамола и да не чака до след операцията, а всъщност той така и не го изпи, горканчо.

Това нарочно.
За да се разболее още повече и, докато лежи болен, Зорница да го гали и да му слага компреси, да му готви топла пилешка супа с фиде, да го масажира по добре оформения гръб, да го цунка по челото, за да види има ли температура и т.н.

Ужас. Накрая ще ви вляза и аз в стилистиката. Отивам да изям един лимон да се разкисна малко Joy

Дона, благодаря ти, че ми спестяваш високото кръвно и сърдечна аритмия Simple Smile.

За теб всичко Kissing HeartHug

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 14:05 от Анонимен

# 372
А да бе, ще победи Joy Любов...друго си е микулича и екартьорите Joy
Абе друго е да си се аспирираш по коридорите с някого. Grinning

Иначе може и за Васко и Магда да си поговорим, жалко че не нямаха време да изконсумират брака, а така бързо се объркаха нещата при тях
Това ще е много офтопик, но ако това ще подейства на магията да виждаме нашите хора по-често, запрятам ръкави.  А Магда колко го обича Васил.....
Намери ли го?
Ако не си, в началото на всяка страница от темата има една камбанка - натискаш и спираш следенето Simple Smile
Мерсиии, Майчето ми се притече на помощ. Hug

# 373
  • София
Дона, хареса ми.
Хапни шоколадче, не лимон, моля, че много добре ти се получава стилистиката.

# 374
Дона, хареса ми.
Хапни шоколадче, не лимон, моля, че много добре ти се получава стилистиката.

И да издам великата тайна, пазена от ДАНС, а именно, че всъщност съм непоправима романтичка?
JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт