ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 794
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Май за първи път не съжалявам, че изпуснах купона тук - почти 50 нови мнения.
Обаче имах среща, на една ръка разстояние с Батко, ако се протегнах сигурно щях да го докосна.  Да казвам чи колко е талантлив и уникален или вие си знаете 😚. Прекрасен е , изключително добре играе в театъра, толкова емоция има в този актьор, че изживяването е толкова реално и силно.

# 451
Роси, на “Рибарят и неговата душа” ли си била?

# 452
  • София
Роси, на “Рибарят и неговата душа” ли си била?

Мдаа, изживях истинско душевно пиршество от емоции. Обичам такива постановки, обичам когато залата е пълна и публиката ръкопляска дълго на актьорите. Много ми хареса.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 08:45 от rosita_ta

# 453
Оооо, много се радвам!
Надявам се, че ОЖ и Вездесъщият са допринесли за посещаемостта (когато ходих, беше пълна на 60-70% Sad )
Радвам се и че ти е харесало - четиримата са чудесни Simple Smile Кажи повече за емоциите, не дръж публиката си без “храна” Joy

# 454
Гладни и жадни сме за още Grinning

# 455
Добро утро, дами Simple Smile
Снощи се изтощихме от философски размисли на тема "Многото измерения на любовта между М и З" и сега всички кротуват Grinning
Докато чакаме Роси да си събере мислите и да ни разкаже за снощната постановка, ви слагам един линк, в който съм събрала каквито песни сме откривали от сериала. Вероятно съм пропуснала много, ако някой се сети за някоя, да я слага Simple Smile

https://dox.bg/download?id=6660d14132

# 456
Росита, чак аз изпитах удоволствие  Grinning Hареждам се на опашката за още впечатления. Cигурна съм, че отново е бил абсолютно различен от останалите роли Simple Smile
Mоскита, благодаря за песните!

# 457
Снощи се изтощихме от философски размисли на тема "Многото измерения на любовта между М и З" и сега всички кротуват Grinning

айде, днес малко по-сериозни разговори  Grinning Grinning

# 458
Докато чакаме Роси да си събере мислите и да ни разкаже за снощната постановка, ви слагам един линк, в който съм събрала каквито песни сме откривали от сериала. Вероятно съм пропуснала много, ако някой се сети за някоя, да я слага Simple Smile

Благодаря   smile3525 ! Правим си ценни библиотеки с песнички и гифчета  Laughing
 Mr. Green Приятелски завиждам на Росита  Peace
Хъмбъл , от къде е тази снимка ? Като гледам тъмния фон , май е някакъв американски филм  Joy

Доне , я си погледни  аватарчето !:joy:Hug

# 459

ще сложа линкът в следващата тема, но моля ви, дайте ми линкът за гифовете на Майчето.  Нямам време да преглеждам през страниците 🤗

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 10:14 от HumbleBumble

# 460
Да бе, ако Албена я нямаше на тази сцена, щеше да е идеален аватар.
Тези двамата.............

Сутринта обяснявах на една приятелка какъв перфектен мъж бил Марио, дори, когато е лош JoyJoyJoy

# 461

айде, днес малко по-сериозни разговори  Grinning Grinning
Когато го каза, повярва ли си? Grinning

# 462
Понеже днес малко по-лежерно трябва да го караме, защото имаме нужда от почивка, слагам за отмора на очите две снимки Wink

Ей така сме и ние, като Батко Grinning

И да се оплача, че напълно се провалям в опитите си да сложа гифче на аватара. Не знам много ли е голямо, що ли, ама уж го качва и после нищо Sad

# 463
  • София
Ох, мацки, не знам какво да ви пиша, тази постановка трябва да се изживее.
Ако снощи приятелките не ме бяха замъкнали да пием по нещо, сигурно с часове щях да се шляя из софийските улици под дъжда, да премислям и да прживявам, толкова много ми въздейства пиесата.
Но аз харесвам, и то страшно много Мариус Куркински, начина по който работи, интерпретациите му, деликатен, но и истеричен. Има някакъв специфичен начин, по който  се усещат неговите постановки, усещането и посланието към публиката са наистина специфични, винаги успява да запълни цялата зала с душевността му.  Ако го харесвате съм сигурна, че няма да се разочаровате от пиесата.

Всички бяха много добри, наистина. Участват В. Карамазов, Б. Павлов, А. Пападопулу и Р. Вълканова. Не знам дали защото им бях под носовете, но се усещаше изключително приятно взаимодействие и предаване на емиции с публиката. А и нещо, което поне на мен ми хареса е, че в не малко моменти залата е осветена и не е в пълна тъмнина и виждаш как очите на актьорите осъществят контакт със зрителя (може и да си внушавам, но така го усетих).
Нашият човек беше отново безапелационен. Изигра няколко образа, мрачни, но носещи напълно различен заряд и послание. Ми нямам какво да кажа, наистина талантлив и убедителен в това, което прави.

# 464

Благодаря   smile3525 ! Правим си ценни библиотеки с песнички и гифчета  Laughing
 Mr. Green Приятелски завиждам на Росита  Peace
Хъмбъл , от къде е тази снимка ? Като гледам тъмния фон , май е някакъв американски филм  Joy

Ели, донт хев айдиа 😁 мисля, че е американски, да.

Общи условия

Активация на акаунт