ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 789
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
айде, днес малко по-сериозни разговори  Grinning Grinning
Когато го каза, повярва ли си? Grinning
Не...ама нали надеждата умирала последна

Ох, мацки, не знам какво да ви пиша, тази постановка трябва да се изживее.
Ако снощи приятелките не ме бяха замъкнали да пием по нещо, сигурно с часове щях да се шляя из софийските улици под дъжда, да премислям и да прживявам, толкова много ми въздейства пиесата.
Но аз харесвам, и то страшно много Мариус Куркински, начина по който работи, интерпретациите му, деликатен, но и истеричен. Има някакъв специфичен начин, по който  се усещат неговите постановки, усещането и посланието към публиката са наистина специфични, винаги успява да запълни цялата зала с душевността му.  Ако го харесвате съм сигурна, че няма да се разочаровате от пиесата.

Всички бяха много добри, наистина. Участват В. Карамазов, Б. Павлов, А. Пападопулу и Р. Вълканова. Не знам дали защото им бях под носовете, но се усещаше изключително приятно взаимодействие и предаване на емиции с публиката. А и нещо, което поне на мен ми хареса е, че в не малко моменти залата е осветена и не е в пълна тъмнина и виждаш как очите на актьорите осъществят контакт със зрителя (може и да си внушавам, но така го усетих).
Нашият човек беше отново безапелационен. Изигра няколко образа, мрачни, но носещи напълно различен заряд и послание. Ми нямам какво да кажа, наистина талантлив и убедителен в това, което прави.

Много хубаво говориш за театър HugHug

# 466
Димитрова, специално за теб, че се беше притеснила за Диана и котката ѝ. Е, котката не я знаем къде е, но Диана, като гледам си е ок Grinning

# 467
Понеже днес малко по-лежерно трябва да го караме, защото имаме нужда от почивка, слагам за отмора на очите две снимки Wink

Ей така сме и ние, като Батко Grinning

И да се оплача, че напълно се провалям в опитите си да сложа гифче на аватара. Не знам много ли е голямо, що ли, ама уж го качва и после нищо Sad

Москита, с тия снимки ще взема да се разсея от работата и да сгафя нещо. Недей така. Grinning

Диана нещо изглежда уморена май, ама пак е хубава. Поне се появи, че бяхме се притеснили. Grinning

# 468
На върха на прстите ми беше преди 10 мин да напиша, че вече е 4ти ден без снимка на котката. Joy
Ехх, Дианка-сладуранка.
Все пак съм притеснена - няма котка, няма тениска с котка, няма възглавница с котка, някаква супа виждам и заведение тип кафенето на ВМА. Grinning Да не е болна?

# 469
  • София
Диана спаначена супа ли яде? Simple Smile Въпросът е защо отново е сама тази прекрасна жена Wink

Вижте на какво попаднах, в кулинарен сайт???!!!! ще умра просто JoyJoyJoy . Но пък изпълнено с много хубави думи за Велислав Павлов.
http://www.1001recepti.com/article/?txt_id=1102-velislav-pavlov- … e-mi-niamat-limit

Аууу Димитрова, може Диана да е на свиждане при някой болен. Аз никакви асоциации не правя, някой да не си помисли нещо Simple Smile

# 470
ddimitrova, доколкото си спомняме, неин колега е болен....
Тия дни точно се чудех дали изобщо ще го видим в сезона, ако все още има здравословен проблем.

На тази снимка ми изглежда странно Диана...издължена някакси

# 471
На върха на прстите ми беше преди 10 мин да напиша, че вече е 4ти ден без снимка на котката. Joy
Ехх, Дианка-сладуранка.
Все пак съм притеснена - няма котка, няма тениска с котка, няма възглавница с котка, някаква супа виждам и заведение тип кафенето на ВМА. Grinning Да не е болна?
На мен малко странна ми изглежда в лице, ама айде да не разболяваме жената. Митето ни беше достатъчен. Grinning Написала е, че яде спаначена супа. Ехх, как не ги обичам тия треволяци. Joy

# 472
  • София
Добре де, нещо изпуснала ли съм, потвърдено ли е, че Д. З. е сериозно болен, а не просто някой от летните вируси, които върлуват?

ОБОЖАВАМ спаначена супа. Мога да ям всеки ден с кисело мляко и сиране, мммм.

Според мен Диана е някъде извън София, може и да е на морето. Там такива маси и столчета са си класика, особено на юг, където явно обича да ходи.

# 473

Вижте на какво попаднах, в кулинарен сайт???!!!! ще умра просто JoyJoyJoy . Но пък изпълнено с много хубави думи за Велислав Павлов.
http://www.1001recepti.com/article/?txt_id=1102-velislav-pavlov- … e-mi-niamat-limit

Велислав прави най- хубавият айрян на света, а аз обожавам айрян.
Що досега не ме е черпил...чудя се !

# 474
Докато се включа, вие даже диагноза сте измислили Joy
Издължена е, щото селфито така си го е направила. Намира се не в столовата на ВМА, а в някое  крайпътно ханче, понеже пътува насам-натам, нищо чудно да се е запътила към морето. Защо само болести и трагедии са ви в главата Stuck Out Tongue Winking Eye

Митето най-вероятно отдавна вече е оздравял и шета я из морето, я из кръчмите, не го мислете вие него.

Роси, ти си талант - да открием Велислав в сайт за рецепти граничи с диагноза за нас Joy

# 475

И аз не бих отказала един хахах. Grinning

# 476
Аз се пошегувах главно заради това, че няма нищо котешко около нея. Joy А тя като пътува къде ли оставя котката? Grinning
Абе Митето вече оздравя, бе Доне. Дишай!
Роси, ти си талант - да открием Велислав в сайт за рецепти граничи с диагноза за нас Joy
Има нещо такова Joy Joy

Еххх, прияде ми се спаначена крем супичкаа, със сметанка..... то обяд станало.
 ПП: Имам нова мисия - Открий крайпътното заведение

# 477
Росита, единственото инфо е от ФБ event-а на постановката. Те не я отложиха със седмица, да речем (колкото да мине вируса), а направо я отмениха евентуално за есента.
Друго няма откъде да получим.
ddimitrova, знаеш ли нещо?

Вера, ами ти вместо да се снимаш с него, да си беше полафила за кулинария и напитки, да ти разбере вкуса човека

# 478

черпя те и аз един Велиславски айрян. Той няма да ни почерпи, ми поне ние да си направим едно айрянено парти 😁😁😁

# 479
Росита, единственото инфо е от ФБ event-а на постановката. Те не я отложиха със седмица, да речем (колкото да мине вируса), а направо я отмениха евентуално за есента.
Ако не могат да го вместят в програмата или с ангажиментите на актьорите, са го оставили за следващия сезон. Blush На някой плаж си почива! Stuck Out Tongue Winking Eye
Мисията ми щеше да е по-лесна, ако се ограничавахме до един град. Grinning

Grinning Аз само ще ви гледам, докато пиете хубавото айрянче.

Общи условия

Активация на акаунт