ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 564
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Ели, Майчето спомена, че ще отпрашва нанякъде май, но и Перличката вече трайно ми се губи Thinking

Дона, аз сега като си ги преговарям - дават си ги и то мощно. Има едни епизоди, дето ги няма въобще, но през останалото време са си там. Чак съм забравила колко много ги има Simple Smile

Тях ги даваха, Димитър го нямаше!

Вярно е, изчезнаха ни по тъч линията. Надявам се, че са на някоя почивчица...амампредупреждавайте, бе хора!
На Росита отсега сме ѝ подписали командировъчните за УСА (пффф, как ти завиждам...как ми се ядат превъзходни американски бейгъли...а в БГ няма такива, каквито са в Щатите...)

# 541
Дона, така, Митака беше най-слабо застъпен. Велислав го даваха най-много, той си имаше и самостоятелен живот Grinning
А Диана предполагам, че зачезна, за да може да снима игралния филм.

# 542
Дона, така, Митака беше най-слабо застъпен. Велислав го даваха най-много, той си имаше и самостоятелен живот Grinning
А Диана предполагам, че зачезна, за да може да снима игралния филм.

Така е. Пусто, така е

# 543
На Перличката нали и завиждаме   за морето  grinning039 sport027
Ударила го е на купон  Peace
Москитка -комарче , защо ще си махаш това аватарче  Joy /като не мога да работя  , ще ме избие на римички  Joy /?
Доне , нали ти казах ,че в следващия сезон  главни ще са  Тони и ..момата , Батко и Кака  ще са  постоянното присъствие , но без  големи  интриги /за да не ги  развъртят  на лошо / -само за по 2-3 минути  ще ни пускат  малко  от тяхната дрога - рогца , целувки , гушкане и ... Heart Eyes /ще се разлигавя  ooooh!/.

# 544
Ели, Майчето спомена, че ще отпрашва нанякъде май, но и Перличката вече трайно ми се губи Thinking

Дона, аз сега като си ги преговарям - дават си ги и то мощно. Има едни епизоди, дето ги няма въобще, но през останалото време са си там. Чак съм забравила колко много ги има Simple Smile

Спомням си, че след като Зорница реши да напуска после три епизода я нямаше, а останалите ги даваха от дъжд на вятър, като видения ми бяха. Joy После покрай на Мазови случая също изчезнаха и като се изясниха те, от около 38-ми епизод си бяха на линия до последно. Ама такива големи дупки без поне една операция да направят или някой преглед примерно, колкото да ги видим, много ме дразнят. Имаше после много въпросителни, кое, как и защо е станало, обсъждахме го тук даже тия дни.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 20:16 от yanitsa.s

# 545
Москита, много хубав аватар! Хич не го сменяй Wink

# 546
Зорница я нямаше четири епизода между 25 и 28.
По това време братята се мернаха малко, колкото на Марио да му приседне сандвича в горичката Joy
После порай Мазови пак ги нямаше, само Марио от време на време се моткаше. Но накрая добре че Тони се разболя, та ги даваха ударно Joy
Но могат и още Grinning

Стела, няма да го махам - аз го харесвам, вие го харесвате, всички сме щастливи Innocent

# 547
Москита, доколкото помня от тия четири в единия се мярна само в началото, за да си подаде молбата за напускане и после три епизода до края на седмицата суша хаха. А ние тук си спомням, че оревахме света. Joy

# 548
Абе беше голяма суша, във всеки случай. Помня, че в един епизод Марио се появи при Ина и Тасев, докато си говореха и го викна да оперират и май това му беше участието, а аз му се радвах все едно са му дали централна роля тип д-р Хаус Joy

# 549
Абе беше голяма суша, във всеки случай. Помня, че в един епизод Марио се появи при Ина и Тасев, докато си говореха и го викна да оперират и май това му беше участието, а аз му се радвах все едно са му дали централна роля тип д-р Хаус Joy

Хахах да, това го помня - видя ги, подсмихна се, щото зацепи какво става между тях и изчезна. Имаше и един момент, в който се появи май само, за да защити Албена от злобните коментари на останалите и това беше. Там се прояви като добрата фея. Joy

# 550
Ааа, в епизода с Албена се появи два пъти - единият път я защити от Врабчев в спешното, втория седеше на едно легло с Тасев в операционната и чакаше Албена да анестезира и тя като приключи й каза да диша, защото се е справила и пак зачезна. Тогава май имаше леки притеснения да не заформят нещо между двамата. Сякаш Марио беше в състояние да забележи, че на тоя свят съществуват други жени Joy

# 551
 smile3502  Като няма Батко , ще се насиля с някакъв филм с Пиърс Броснан по Кино Нова  Simple Smile

# 552
Искам да ви кажа, трябва да си ги пуснете да си ги преговорите епизодите, аз сега като гледам, първо че откривам какво ли не, второ това, което се набива много силно на очи е, че Зорница просто му е изпила мозъка на горкия Марио Joy

Освен това линията с отровата се появява постоянно, таман четири пъти преброих да се споменава в присъствието на Марио или Зорница Joy

# 553
smile3502  Като няма Батко , ще се насиля с някакъв филм с Пиърс Броснан по Кино Нова  Simple Smile

Аз залагам на един типичен американски реднек - Матю Макконъхи по БТВ синема Heart Eyes

Ох......котьооооооо.......пускайте климатика, че ми стана горещо!

# 554
Ааа, в епизода с Албена се появи два пъти - единият път я защити от Врабчев в спешното, втория седеше на едно легло с Тасев в операционната и чакаше Албена да анестезира и тя като приключи й каза да диша, защото се е справила и пак зачезна. Тогава май имаше леки притеснения да не заформят нещо между двамата. Сякаш Марио беше в състояние да забележи, че на тоя свят съществуват други жени Joy
Абе трудна работа е тая, Марио да забележи, че има други жени. Той тогава се държеше като един лоялен колега, защити я защото е джентълмен, защото е нова и някой трябаше да й вдъхне кураж. Ама тя това по едно време май го забрави. Все така да не забелязва другите жени. Амин! Joy

Общи условия

Активация на акаунт