ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 561
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Яни , искам и някъде на пикник    newsm41 да я изведе /може и в горичката зад болницата , за да са на разположение  Thinking / . Да чуем разни  диалози със закачки - кой какъв е бил , какъв иска да стане като порасне и т.н. loveuuu Two Hearts  Кака може да порисува redecoration , той да гледа влюбено и възторжено   какво  момиче-десятка му се е паднало ...
я, намерих си забавни емотикончета и не очаквах ,че ще излязат  и в новата версия . На Донето  трите пръста  ги бяха скапали .

# 571
Яни , искам и някъде на пикник    newsm41 да я изведе /може и в горичката зад болницата , за да са на разположение  Thinking / . Да чуем разни  диалози със закачки - кой какъв е бил , какъв иска да стане като порасне и т.н. loveuuu Two Hearts  Кака може да порисува redecoration , той да гледа влюбено и възторжено   какво  момиче-десятка му се е паднало ...
я, намерих си забавни емотикончета и не очаквах ,че ще излязат  и в новата версия . На Донето  трите пръста  ги бяха скапали .
Малее, Дона ще примре. Joy Абе мисля си, че най-много ще се радва на хард сцени с Тони, ама не си казва тя.Joy В момчето има потенциал, видяхме го на полянката.
А Марио да го оставим да си обича нежно Зорница, както само той си може. Харесва ми идеята ти, ама айде да не са на разположение а? Трябва и малко необезпокоявани да бъдат нали? Grinning

# 572
Зайко, той вече й се кара веднъж - като я отряза за пореден път и тя го пита и.сега какво. И той й каза - на работа си от 24 часа, д-р Огнянова, отиваш да спиш!
Трениран е вече Joy

Да не забравим и китарата, че сме обещали на Роси Марио да свири на Зорница на уше Grinning

# 573
Лека нощ. Убивате ме малко по малко.
Освен това рязко получих диабет.

# 574
Никакъв секс за Тони.
Той има да учи неврохирургия.

# 575
Никакъв секс за Тони.

Той пак ще си я учи бе. Ти да не искаш на сухо да стои? Grinning Не може то така, през целия минал сезон само веднъж го огря и после се разболя, пфф. Трябва стабилна компенсация, няма да го правим интелектуалец я. Joy

# 576
Ами, разбирам я Донето. Извинете, ама какви са тия секс сцени на края на епизода по 30 секунди, взеха ни за 12 годишни Expressionless Но нали като се покаже само едно смъкване на гащи (сцената на Калин и Наталия) и във Фейса веднага се намират двама, трима възмутени родители /как може, детето ми на 3 гледа Joy / В чий телевизор е грешката, не знам... Kissing
И аз като Донето секс сцени няма да откажа Smirk SmileРомантиката е хубаво нещо, но си трябва и от другата „любоФSmiley Общо взето, както Яни каза, всичко, което е повече от 30 секунди, е добре дошло Smiley

Тончо тепърва ще показва мъжество, не знам как ще го опазим целомъдрен покрай Албенка Joy

# 577
Аз съм ОК и с двете - да има закуски в леглото,  шоколадчета, китари, погледи, свещи, романтика, а също и по-хард сцени - гърбове, душове, коли, кушетки, брутални животински изпълнения и каквото там друго измислят. Само да не ни оставят пак да караме на въображение, че в този сезон май на него разчитахме, а и то има нужда от почивка.

И...никакво немско присъствие в тази идилия!  Naughty
Скрит текст:
Банков, моЙто момче: Айн-цу-цвайн-цу-трайн-цу-ДРЪН!  Joy

# 578
Ахахахахха, mayova, като стигнах до бруталните изпълнения, вече се задавих от смях Joy
Добре де, от мен да мине, нека има и такива! Само да не ми отнемат романтиката, че ще страдам.

Хер Б. може да дойде да сваля Романова, нали и на нея мъж търсехме Sunglasses

# 579
Никакъв секс за Тони.
Доне , аз ще съм пациент на  д-р Тончо , имам си и подходяща диагноза и ЯМР  smile3533
Само дано да устискам  докато завърши  Joy
Ани , не давай   подкрепа на Донето , че тя  ще ни се качи на главите  rotfImao rotfImbo - искам твърдо изпълнение , искам , искам ... и сценаристите ще ни пуснат Пенев и Владов  или Марта и  Йоско  ooooh!

...Добре де, от мен да мине, нека има и такива! Само да не ми отнемат романтиката, че ще страдам.
Нямам против и по-силно маркиране на любовните сцени , но тогава ще включат защитните механизми с фалшивите целувки , снимането на различни етажи и т.н. По-инфантилните сцени са им много истински , а ние си имаме въображение  Hands Plus1

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 22:33 от Ели-фен

# 580
За сметка на голото дупе, тоя сезон още във втори епизод си имахме един здрав гръб, който много повече ми хареса, ако трябва да съм честна. Очите ми останаха там. Grinning И сцената под душа беше не по-малко хард.
Ще се повторя пак - нека има от всичко, трябва разнообразие. Нищо не отказвам аз, все пак има една част от мен, която не е съвсем романтична хахахах. Едно е сигурно - тук ще се откача яко, каквото и да ни пуснат, да му мислят комшитата оттатък, щото и тях няма да подминем. Joy

Москита, аз пък като отворих скрития текст и избухнах просто. Joy

# 581
Той пак ще си я учи бе. Ти да не искаш на сухо да стои? Grinning
ДА
Ами, разбирам я Донето.
И аз като Донето секс сцени няма да откажа Smirk Smile

Тончо тепърва ще показва мъжество, не знам как ще го опазим целомъдрен покрай Албенка Joy
Алелуя, един трезвомислещ (т.е. мислещ като мен) в тая тема.

В Средновекоевието съм чела, че са ползвали некви целомъдрени пояси/колани/нещо от сорта. Ще оберем някой музей. Нямаш грижи.
Доне , аз ще съм пациент на  д-р Тончо , имам си и подходяща диагноза и ЯМР  smile3533

Ани , не давай   подкрепа на Донето , че тя  ще ни се качи на главите  rotfImao rotfImbo

Мога да те уредя без направление, но се казва Доктор Антон Ковачев. Д-р Тончо беше рентгенолог. Без пари ще те гледа, разбира се.

Вие вече ми се качихте на моята. Много тежите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ужас, щях да си лягам.

# 582
Москита,  бруталните изпълнения са по идея на едни наши приятелки, ама хич няма да ги върна, пък ако ще и да припадат от ужас. Романтиката не си я давам! Най-вече китарата!

# 583
Дайте да се разберем сега веднъж завинаги - всички искаме да има и здрав секс, и романтика. Joy Това ли е? Joy

Той пак ще си я учи бе. Ти да не искаш на сухо да стои? Grinning
ДА

Аааа, сега разбрах каква е работата - ти го искаш за себе си. Ах, тиии, ми кажи си де, да не се напъваме тука напразно. Joy

mayova, и аз така, не си давам нито едно от двете, само допълнения приемам. За бруталните сцени - ми трябва да има и нещо в чест на стринките. Joy

# 584

И...никакво немско присъствие в тази идилия!  Naughty
Скрит текст:
Банков, моЙто момче: Айн-цу-цвайн-цу-трайн-цу-ДРЪН!  Joy

А дано! Хич не ми се гледа пак триъгълник, дано са по-умни сценаристите. Weary
Mayova
Скрит текст:
Банков, моЙто момче: Айн-цу-цвайн-цу-трайн-цу-ДРЪН, ти си пълен бастун.
Стой си при жената, и на Зори спри да се моташ в краката.
Марио мястото ти добре заема, тя да го смени, не се наема.
Ти в Германия си стой, че иначе ще ядеш здрав бой Joy
Банков ме вдъхновява, нали е топ Smiley

Ели, за всекиго по нещо трябва да има все пак Smiley Smiley Аз още си чакам на Магда първата брачна нощ, направо лятото ми съсипаха тия гадове като не я дадоха Weary Joy
И аз искам китара! И гръб искам, и шоколад, и пикник, и кекс, и май много искам Smiley А дано има и в мотел, та да могат и лелките да са щастливи, да не кажат, че Марио се стиска пак, пък само по храсталаците я води Smile
Яни, ДА! Hands Raised Hands

Общи условия

Активация на акаунт