Хайде,мамо,стягай ми багажа,голо дупе аз на плажа да покажа!МАРТ2006

• 15 539
  • 262
  •   1
Отговори
# 240
Zhana аз отчасти съм запозната с това Peace защото в Италия съм живяла една година ,но нещата тук са по различни навън беше топло ама в мола още по топло  Joy иначе си умирам за за големи магазини и тука определено ми липсваше един такъв и сега съм доволна /ако и с климатиците се организират да вземат да ги пуснат няма да е зле/ А сега като гледам какво е мрачно май ще се обличаме и пак натам се запътваме въпреки ,че днес до южния парк ми се ходеше ,но като гледам май няма да стане.

# 241
Да се отчета за протокола: Ако се чудите коя е Цеци , това съм аз - cvetalina_tjuleva.Смених си  ника , защото виждам , че изпитвате трудности при изписването му Hug Hug Hug
Мики , аз също останах с лошо впечатление относно климатизацията в Сити центъра.На паркинга нямаше никаква вентилация и няма да ти кажа как съм летяла с количката до входа за да не удуша детето.А вътре (тогава беше хладно) се бяха престарали с климатика та умряхме от студ.Бях увила малката като буба.
А би ли споделила за неосведомените като мен -къде се намира въпросния МОЛ??? Embarassed
Лек ден  на всички Laughing

# 242
Добро утро момичета! Simple Smile

Да отбележа, че ние спряхме захранването. На Данчо много зле му се отразява. Стана много нервен. Започнаха го пак коликите. Ще пробвам отново след седмица, ако нестава, чак след месец.

Цеци, относно лайката. На нас много зле ни се отрази промивката на очичките с лайка. Те не се оправиха, та дори стигнахме до там, че ни се появи обрив по бузките. Оказа се, че лайката е алерген и Данчо, е алергичен кам нея. А педито ни говореше постоянно за промивки с лайка, та промивки с лайка. Другите деца се оправяли с това.... Другите да.., но ние - не. Но вече отдавна сме ОК, излекувахме го с предписан Елоком, а очичките оправихме след като спряхме Тобрекс-а Flutter

И все забравям да похваля нашите бебки колко са сладки и че като тях  никъде няма. Много цунички по малките дупенца.  love001

# 243
Цеци да и аз това го забелязах и в сити центъра когато е топло пукаш от жега вътре когато е студено измръзваш, а най гадното там беше една вечер отидохме да видиме киното как е ,та пред салона жега народ блъсканица едни влизат други излизат и тоалетната някъде там се явяваше та и за там народ се бута и се испотихме яката а вътре в салона набримчили климатиците яко и после 3 дена ходихме схванати  Crazy
А новия МОЛ се намира на ъгъла на Сливница и Стамболийски

# 244
Violanta ти с какво захрани първо със сок или с пюре ? На мен ми казаха 4е от соковете много се възбуждали коликите , а от пюретата не толкова и затова направо с пюре се захранихме.Понеже соковете са пресни а пюретата преварени , не дразнили толкова стомаха , аз от 3 дена давам и не съм забелязала нищо , дано така и да остане положението.

# 245
Мики, знаеш ли колко струват билетите в триизмерного кино в Мола?

# 246
veselina_s_p  незнам ,но днес ще гледам да разбера и ще ви кажа. Във някакъв друг форум бях чела че сигурно около 15 лева щяли да бъдат но беше по скоро предположение.

# 247
Привет,
аз съм страшно разочарова от Сити центъра и не съм сигурна дали ще си дам там парите повече,колкото и да обичам този тип магазини.Аз също като Мики доста дълго живях в чужбина,а и през целия си съзнателен живот пътуват насам-натам и този тип магазини са ми супер любими,НО когато всичко им е уредено,а не недомислено.Та,затова май ще предпочета да си ходя както по магазините до сега или в Мола ако там нещата са наред.
МОже ли в тоалетните да няма постоянно заредени от 4 салфетника нито една салфетка и от 6 тоалетни в 2 тоалетна хартия и най-важното  няма място за преповиване на бебета-ей казвам ви полудях.В най -изпадналите бензиностанции има ,при нас няма!Асансьора не показва минус етажите за гаражите -1 , -2 на бутоните  ,а 0 и 1, 2 и т.н.Е това никъде го няма!Една жена беше помислила,че са и откраднали колата и не можеше и тя да повярва,че е направено по този начин.

Та,оплаках ви се набързо от разочарованието си и малко ми размина яда!

Иначе Тино и днеска спа почти 12 часа без да пие дори вода и сутринта не беше даже кисел!Направо ме разби това дете.

Целувки

# 248
Добро утро момичета! Simple Smile

Цеци, относно лайката. На нас много зле ни се отрази промивката на очичките с лайка. Те не се оправиха, та дори стигнахме до там, че ни се появи обрив по бузките. Оказа се, че лайката е алерген и Данчо, е алергичен кам нея. А педито ни говореше постоянно за промивки с лайка, та промивки с лайка.

Възможно е  , и на мен педито ми я препоръча , но и Елица я понесе добре.Явно всяко дете реагира различно.И аз не предполагах , че ще се изринем от ябълката , но Rolling Eyes........Не знам как ще продължавам със захранването , щом  не понесохме най безобидното

# 249
Дали е възможно да получи алергия от ябълката?Почти при всяко акане накрая излиза по малко слузесто зелено ако newsm78

Да, възможно е. Права си, че ябълката се приема за най-безобидна, но има деца, които реагират и на нея. Ние понеже ходихме по сума лекари, вкл. и при най-добрия (ако не и единствен детски алерголог), че ни бяха казали, че сме с алергия към млякото, та той обясни , че е напълно възможно и как при него редовно идват, деца, лекувани с месеци от алергоия към белтъка, а се оказва, че е от ябълката.
При това положение просто давай морков, а ябълката остави за по-натам.

# 250
Благодаря ти Boriva .  Hug
А би ли ми дала някакви координати  на този алерголог?

Аз тъкмо се наканих да излизам на разходка и Мъжа ми ми звънна, че в центъра на софия се вихри ужасна буря.Горкото дете остана измамено и заспа нещастно. CryМай и аз ще си полегна до нея smile3524

# 251
Цитат
да ми даде едни "гащи на мъжа си" ,може и от там да сме прехванали,месец след това тя роди не близнаци а тризна4ки    това в
Хайде,давай!Но без шегички Joy!
Честно да си кажа,нямам на идея дали бих се справила с близнаци,но отстрани,гледкатаж е прекрасна Simple Smile
Жанче, айде и за нас едни  Joy  гащи, докато не си ги раздала  Joy че винаги съм искала близнаци, най-добрите ми приятелки са близначки и като гледам как се подкрепят и каква връзка има между тях, невероятно е  Heart Eyes

# 252
Гледам гащи разменяте днеска  Joy това добре ,ама глям кураж бе  newsm78
Аз много се кефя на близнаци ама май нямам смелост да си пожелая/ абе аз немога и да си го помисля даже  Crazy/ то май и патроните си изгърмях и без това ,че за трето не съм много сигурна. Пък то това си е Божия работа ,та в тоя ред на мисли Бог сигурно ме гледа и си вика -тая едвам с 2 деца с голяма разлика се оправя пък какво остава 2 на куп с тия лабилни нерви няма да го бъде  Joy   иначе на тези които имат желание пожелавам да взимат гащите и успех ,но първо поразпитайте Жана по подробно и прибавете + едно което вече имате  Joy

# 253
Здрасти Мики Grinning
Аз тотално не по темата, обаче видях, че си писала, че си ходила в Mall of Sofia. супер ми е нетърпеливо да разбера дали наистина има Зара и/или Massimo Dutti, щото от мнооооого отдавна ги чакам да дойдат в БГ, особено втората Laughing хайде и като се оправи времето на разходка в парка ако искаш Hug

# 254
опс, момичета извинете, за предишния постинг - смотания ми компютър се дъни и правя грешки заради него Grinning това беше за лични, така че пак се извинявам ,че ви занимавам с модните си вълнения Laughing

Общи условия

Активация на акаунт