Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 30

• 71 847
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Номер 4159* от 14.05 отива за заповед на 14.08

# 241
  • Ловеч
Притеснявай се ако АМХ е под 1 . Много жени мечтаят за такава стойност Simple Smile
И щом проблема е при теб е необходима само една СГ . В клиниката знаят каква трябва да е .Simple Smile
Благодаря! Притеснено ми е, защото 1 година и най- накрая, като смених клиниката, веднага ми обясниха за документите. Искам всичко да е идеално, защото 2 години обикалям клиники и не искам да губя повече време

# 242
Чакаме някой да се похвали... дали има обаждания ?

# 243
Вече със статус прието заявление!🤗🤗🤗😊

# 244
Момичета , може ли ако е подадено заявление с мъжки фактор, после да се промени и да стане процесура с донор/ като се приложат необходимите документи /. Просто за сега сме с мъжки фактор, но предстоят процедури и може да се окаже и друго освен мъжкия фактор

# 245
До колкото знам фонда не финансира процедури с донорски материал.

# 246
Дори и ако се направят 4 инсеминации и се установи проблем при мен ли ? Имам предвид донорски сперматозоиди не яйцеклетки

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 09:14 от Sashi00

# 247
Здр до кой номерче стигнаха с заповедите

# 248
Здравейте! Дали приключиха със звъненията за този месец?

# 249
Здравейте! Дали приключиха със звъненията за този месец?
Аз мисля че ще има още малко. До края на седмицата ще стане ясно.

# 250
https://www.peticiq.com/201674#sign -Узаконяване на сурогатното майчинство в България

# 251
Здр момичета                                               
от Цар в отпускалиса ???

# 252
Здр момичета                                               
от Цар в отпускалиса ???

И аз се чудя какво става, дано днес да се включат момичетата с информация за раздадени заповеди. Цяла седмица вече пълна тишина.

# 253
Аз звънях миналата седмица. Казаха, че центърът не почива изобщо, просто си редуват отпуските, но почивка няма и работят на пълни обороти. Аз съм 42 28* и като гледам има около 1000 човека преди нас, дано да се вредим за септември и октомври да ни звъннат, горе- доку така го изчислявам, защото вх номер ми е от 02.07🙂

# 254
Момичета и аз се включвам в тази темичка, в сряда ще си занеса попълнените документи в клиниката, с 4 неуспешни инсеминации сме и се надяваме да ни минат документите до края на годината и да почваме с процедурите.

Общи условия

Активация на акаунт