Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 30

• 71 860
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Момичета и аз се включвам в тази темичка, в сряда ще си занеса попълнените документи в клиниката, с 4 неуспешни инсеминации сме и се надяваме да ни минат документите до края на годината и да почваме с процедурите.

# 256
Здр днеска нямали обаждания момичета

# 257
Madjarova, или не пишат момичетата, или по-верояно е да няма. Може би това беше за този месец Sad

# 258
  • София
Реално всеки месец ли решават на колко човека ще се обадят или си го имат по план/график за годината по месеци?
В сайта пише, че заповеди ще получат до края на юли номерата до 41 200. Моя номер е с 1000 отгоре. Чакам сега август да съм със сменен статус, след това предполагам още 2м докато ми се обадят? Така ли е?

# 259
  • Varna
Брайда ти със  статус разглежда  се от комисия ли си? Аз се надявам за средата на октомври  нали сега за 3м се взема..

# 260
Брайда, нямам идея как е- с график ли или без. Миналия месец се обадиха на 500 човека, този на 400. От подаване, до получаване пише че времето към момента е около 3 м. Очаква се да сменят информацията към средата или края на седмицата в сайта, ще следим...
Аз се надявах Август да ми се обадят за Септември, но при тази бройка може и за Октомври да остана.

# 261
  • София
Да, аз подадох мисля беше на 29-ти юни и в началото на юли като смениха статусите, моя се смени на "разглежда се".
Реално няма график, кога всеки месец се събира комисията. Знаех, че е около 20-то число, но юли беше много по-рано.
Явно близо 1000номера са за 2 месеца. Значи долу горе може би ще ми се обадят началото на октомври, че може и към края, за да получа ноември и всичко това ако съм одобрена. Но така излиза, че ще е повече от 3м, но не с много (3м и половина примерно).

Аз си мислих, че комисията всеки месец се събира на еднаква дата, но излиза че не е така. Мислих си, че 2м след статус "одобрена" се обаждат за заповед, но и това не е точно така.

Щом няма план обявен за всеки месец през годината, няма наистина как да знаем с точност.
Иначе аз не бързам толкова, просто като чакам нещо такова и изпитвам едно такова безсмислено нетърпение, всеки ден проверявам, въпреки че знам, че преди средата на август няма да се събере комисия (даже си се чудя сама на себе си). Не обичам да имам пендинг неща.
Дори съм се чудила много пъти защо комисията не разглежда по повече пъти на месец заповедите, поне хората да знаят дали са одобрени или ще има нужда от повече документи, а пък вече заповедите да си ги раздават по ред както до сега.
Ноо така си процедират, а ние само можем да чакаме и да се надяваме. Simple Smile Сигурно не съм само аз такава, която търпи това безсмислено нетърпение Simple Smile

# 262
  • Бургас
според мен дори и да не са го обявили официално, почиват......усеща се просто. Най-много да има там някой да приема заявленията и това е...

# 263
 Момичета,  след като сте одобрени излизате ли в системата?

# 264
  • Varna
Да излиза си статус одобрен.

# 265
  • Варна
Момичета, днес се опитах да проверя, дали имам промяна в статуса и ми излезе червен надпис, че не ми е пълна информацията и да се обадя на посочения телефон. Звъннах и едно много мило момиче ми обясни, че в момента правят нещо на сайта и няма реален проблем с кандидатурите. Предполагам това е имала предвид Kvikvi. Иначе аз съм номер 42558 / 20.07 и силно се надявам в края на октомври да получа обаждане. Аз се чудя друго ... така като гледам последно едно момиче се похвали, че са я извикали за заповед на 14.08, беше с номер около 41600. Това означава ли, че през втората половина на август няма да раздават заповеди ?

# 266
Момичета, днес се опитах да проверя, дали имам промяна в статуса и ми излезе червен надпис, че не ми е пълна информацията и да се обадя на посочения телефон. Звъннах и едно много мило момиче ми обясни, че в момента правят нещо на сайта и няма реален проблем с кандидатурите. Предполагам това е имала предвид Kvikvi. Иначе аз съм номер 42558 / 20.07 и силно се надявам в края на октомври да получа обаждане. Аз се чудя друго ... така като гледам последно едно момиче се похвали, че са я извикали за заповед на 14.08, беше с номер около 41600. Това означава ли, че през втората половина на август няма да раздават заповеди ?

Леле благодаря за инфото, че тъкмо и аз проверих и се филмирах. Иначе аз съм няколко номера преди теб и сме подали на една и съща дата Simple Smile Успех пожелавам! 

# 267
Да точно това имах впредвид:) много благодаря до моя номер остават около 200 номера още ... дано се обаждат и да раздават за целия август

# 268

Антоанетка, и аз това се чудя. Единият вариант е да не раздават, другия е да продължат в Август да се обаждат за получаване в Август Simple Smile. Ще видим тези дни в сайта до кой номер ще посочат, че ще раздадат за следващия месец,  и ще се ориентираме.

Успех момичета! Пожелавам по-бързо одобрение и получаване на заповеди!

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 12:31 от to4icaa

# 269
  • Varna
Ще има още обаждания  според мен  за автуст и дано да е така.Надявам се октомври да вземем ако имаме късмет.

Общи условия

Активация на акаунт