Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 30

• 71 862
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Oblacheee, ще си чакаме заедно Simple Smile   надявам се скоро да завалят постове от още момичета извикани за получаване август, сред които и KviKvi. Valentina, ти кога подаде ?

# 271
  • Varna
Antoinetka, на 10.07 подадох.

# 272
.. И най- важното е да има много положителни Simple Smile))

# 273
Oblacheee, ще си чакаме заедно Simple Smile   надявам се скоро да завалят постове от още момичета извикани за получаване август, сред които и KviKvi. Valentina, ти кога подаде ?

Надявам се към края на октомври да имаме заповеди... макар че като подавах, момичето в ЦАР каза около 5 месеца, обаче виждам, че реално е около 3 месеца.

# 274

Надявам се към края на октомври да имаме заповеди... макар че като подавах, момичето в ЦАР каза около 5 месеца, обаче виждам, че реално е около 3 месеца.
здравейте и аз съм около вашите номера 42453! Желая ви успех и дано ни се обадят по бързо 🤗🌞

# 275
  • Varna
3 месеца, 3 месеца и половина е по  новите правила. Първия път взехме  след около 6м.

# 276
  • Варна
Oblacheee, и аз като гледам тенденцията е за 3м - 3м и половина да се получават заповедите. Според мен просто хората от фонда се застраховат, тъй като всичко се случва, а ако ни кажат 3 месеца, ще си ги чакаме като завещани Blush
Аз така тайничко си се надявам на Коледа да видя 2 чертички (вече не е много тайничко като го написах във форума, ама нищо Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 277
Oblacheee, и аз като гледам тенденцията е за 3м - 3м и половина да се получават заповедите. Според мен просто хората от фонда се застраховат, тъй като всичко се случва, а ако ни кажат 3 месеца, ще си ги чакаме като завещани Blush
Аз така тайничко си се надявам на Коледа да видя 2 чертички (вече не е много тайничко като го написах във форума, ама нищо Stuck Out Tongue Winking Eye )

хихи аз съм по-нахална - надявам се за РД на ММ, който е в края на ноември.
Да, 3м - 3м и половина е супер, преди 2 години една моя приятелка чака 11 месеца...

# 278
Здр момичета явно днеска няма обаждания дано от утре да започнат с раздаванията

# 279
Марина

Здравейте, момичета. Ние също подадох е документите на 20.07.Стискам палци всички да сме одобрени. Успех. И дано звънят по-скоро

# 280
Здравейте и от мен, съвсем нова съм тук.... както и в познанията си относно ин витро процедурата, която ми предстои....Ние подадохме документи във фонда на 26.06.2018г. Номерът ни е 42175, предполагам е още доста рано за нас.....

# 281
Като гледам как се движат номера,мисля че до 1 2  месеца, ще ви поканят:)

# 282
  • Varna
    За август  400 номера,дано все така да продължават Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 13:17 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 283
    Само 400 са за август. Така се зарадвах като видях, че момичета, подали на 14.05. са поканени за заповед на 14.08. Аз подадох на 30.05. и явно ще трябва да чакам поне до средата на септември.

# 284
    • Varna
    И 400 не са малко при все че са летни месеци....

Общи условия

Активация на акаунт