Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 30

• 71 866
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Само 400 са за август. Така се зарадвах като видях, че момичета, подали на 14.05. са поканени за заповед на 14.08. Аз подадох на 30.05. и явно ще трябва да чакам поне до средата на септември.
И аз съм като теб на 26.05. И викам сиг и аз съм в края на август ,но ще сме за септември Simple Smile

# 286
  • София
Статистика към 31 юли 2018г.:

# 287
Здр до кой номерче стигнаха с раздаванията моят номер 41797 до края на месеца дали ште получа обаждане ?

# 288
Здравейте, може би ще ме насочите към друга тема, но от вчера съм на тази вълна... Мисля да пробвам и да направя една ин витро процедура на естествен цикъл, докато чакам решението, естествено ако има възможност при мен.
Някой с опит или подобни намерения?

# 289
Did, аз тъкмо приключих един опит на ЕЦ. Ако искаш, напиши ми въпросите си на лично съобщение, за да не спамим в тази тема.

# 290
Здр до кой номерче стигнаха с раздаванията моят номер 41797 до края на месеца дали ште получа обаждане ?
Маджарова, стигнали са до 4159* номер. Ако се върнеш няколко странични назад ще го прочетеш.
Силно стискам палци да ти се обадят през Август!!!

# 291
Обновена е информацията в сайта

# 292
  • София
Щом са писали че до края на август ще се обадят на номера до 41600, може ли да се обадят на повече?

# 293
Момичета, здравейте, ние още не сме подали документи, но това ще се случи близките седмици. През септември ще се женим, съответно аз ще си сменя фамилията. Въпросът ми е дали трябва да отида да кажа новата информация или по-важен е номерът?

# 294
  • Бургас
Фамилията не е толкова важна, но ще имаш смяна на личната карта и ще трябва д ауведомиш клиниката да оправят документите, ако имат старата ти. Ако не са подали документите ще ги подготвят с новата информация, ако са ги подали, като ти се обадят да отидеш да си вземеш заповедта мисля, че декларация се попълваше, за смяна на личните карти и носиш копие на новата като отидеш за заповед, като естествено ще им го кажеш по телефона. Аз след подаването смених местожителството и им подадох инфото на фонда, чак като ми звъннаха за заповед.

# 295
Щом са писали че до края на август ще се обадят на номера до 41600, може ли да се обадят на повече?
До края на август ще раздадат заповеди до номер 41600. Би трябвало да почнат да звънят на тези, които ще взимат заповеди през септември.

# 296
  • Varna
Дано за септември да са  500 поне Simple Smile

# 297
Дано за септември да са  500 поне Simple Smile
И аз на това се надявам Simple Smile

# 298
Фамилията не е толкова важна, но ще имаш смяна на личната карта и ще трябва д ауведомиш клиниката да оправят документите, ако имат старата ти. Ако не са подали документите ще ги подготвят с новата информация, ако са ги подали, като ти се обадят да отидеш да си вземеш заповедта мисля, че декларация се попълваше, за смяна на личните карти и носиш копие на новата като отидеш за заповед, като естествено ще им го кажеш по телефона. Аз след подаването смених местожителството и им подадох инфото на фонда, чак като ми звъннаха за заповед.
Много благодаря Simple Smile

# 299
  • София
Момичета колко време се чака до взимането на заповед ? Защото доколкото разбрах се чакало  по малко. Утре ще си подавам документните.

Общи условия

Активация на акаунт