Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 30

• 71 870
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Varna
3м, 3м и половина някъде.

# 301
Момичета и аз се включвам в тази темичка, в сряда ще си занеса попълнените документи в клиниката, с 4 неуспешни инсеминации сме и се надяваме да ни минат документите до края на годината и да почваме с процедурите.
Пожелавам ви успех! Не се тревожи бързо ще ви одобрят. Тъй като и ние правихме 2 неуспешни инсеминации и след втората се отказахме от тях, искам да споделя, че това с инсеминациите е пунта мара! Само излишни пари и нерви! Възможността е толкова миниатюрна, че по- добре човек да си прави опити в къщи.

# 302
Здравейте , нещо пак става с сайта на фонда като си проверявам статуса пише че номерът ми е подаден на 01.01.1970г.

# 303
И при мен пише същото. Предполагам, че е техническа грешка и се надявам това да не забави получаването на заповедите.

# 304
Аз също съм с документи подадени на 1.01.1970. Това стана след като в петък обновиха информацията в сайта.

# 305
  • София
Аз като работеща в тази сфера се сещам за поне 4 причини датата да е такава, сигурно работят по въпроса да го оправят Simple Smile
Хайде да се събира комисията скоро, че да разбера - ще имаме ли заповед или не Simple Smile

# 306
И при мен е така, не се притеснявайте, техническа грешка е, ще я оправят

# 307
  • Varna
Момичета, техническа грешка е спокойно.Хайде другата седмица дано има комисия  и да ми променят статуса на разглежда  се че този  път е по-бавничко. Simple Smile

# 308
  • София
не знам дали миналия месец беше изключение, но май като изключим него, до сега комисията все около 20-то число се е събирала.

# 309
Аз продължавам с тъпите въпроси, извинявам се предварително. Ще ходим да попълваме документи в сряда и се чудя дали и мъжът ми трябва да е с мен. После и при подаването в ЦАР има ли смисъл да сме заедно?

# 310
  • София
На документите трябва да се подпишат и двамата партньори, на някои само жената, но на много други - и двамата.
За самото подаване не е нужно да сте двамата, но за попълването - да

# 311
  • Varna
След като  всичко е попълнено и подписано не е нужно да ходите и двамата.

# 312
Много ви благодаря за бързите отговори и се надявам повече да не се включвам с тъпи въпроси.
Успех на всички Simple Smile

# 313
Вече е време да започнат обажданията за Септември.  Simple Smile
Хайде чакаме някой да се отчете ...

# 314
Аз съм 41627 и чакам с нетърпение. Ще ви дам знак веднага щом получа заветното обаждане. Първия път продължи дълго, така че тези 3 месеца сега ми се струват песен. А и е лято, времето минава бързо.

Общи условия

Активация на акаунт