Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 30

• 71 845
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Кога мога да започна да си проверявам статуса в цар?😊
. Здр на 29.05.18 изпратих документите на 14.07.18 вече сам одобрена желая ви успех
благодаря!Успех и на теб🤗

# 226
Здр нямали обаждания ?

# 227
от ФБ  41552 от 15.05 отива за заповед на 13.08

# 228
Момичета, някой знае ли удостоверение за смяна на клиника дали трябва да се занесе в същите часове, в които се подават заявления, т.е. от 9 до 12, и дали стаята е същата?

# 229
  • Varna
Носи се в деня в който си вземаш заповедтта.

# 230
Благодаря. Т.е. да им кажа като ми се обадят, че я сменям, и ще ми издадат заповедта направо с новата клиника?

# 231
  • Варна
Момичета, може ли един лаишки въпрос ... като пишете, че някой номер от дата .... отива за заповед на .... , под първата дата имате предвид датата на подаване на документите от клиниката, или датата, на която сте получили вх. номер ? И изобщо след като се подготви комплекта с документи за ФАР и се изпрати, колко време минава докато си получите вх. номерче и вие ли се обаждате да го поискате или по друг начин ви се дава ? Благодаря Simple Smile

# 232
Здр момичета днеска май по малко номерца са раздадени

# 233
Момичета, може ли един лаишки въпрос ... като пишете, че някой номер от дата .... отива за заповед на .... , под първата дата имате предвид датата на подаване на документите от клиниката, или датата, на която сте получили вх. номер ? И изобщо след като се подготви комплекта с документи за ФАР и се изпрати, колко време минава докато си получите вх. номерче и вие ли се обаждате да го поискате или по друг начин ви се дава ? Благодаря Simple Smile

Първата дата е на която е подадено заявлението в ЦАР. Вх. номер се получава на следващия ден, като се обадите на номерата за информация. Има вариант и клиниката, която е подала документите да следи номерата. Следващата дата, която пише е на която са поканени за получаване на заповедта. 

# 234
на мен ми престои смяна на клиниката и когато ми се обадиха им казах и трябва да си носиш декларацията от новата клиника, минаваш през 36 стая за една декларация и след това отиваш да си вземеш заповедта, всичко това в деня който са ти казали.

# 235

Първата дата е на която е подадено заявлението в ЦАР. Вх. номер се получава на следващия ден, като се обадите на номерата за информация. Има вариант и клиниката, която е подала документите да следи номерата. Следващата дата, която пише е на която са поканени за получаване на заповедта. 
Аз подадох документите на 16.07.18 и веднага ми дадоха вх.номер!

# 236
  • Ловеч
Здравейте, днес ходих на консултация за кандидатстване и нещо ми се размина информацията. С тубарен фактор ще кандидатстваме и докторът ми каза, че само 1 спермограма е необходима, а аз мисля, че са 2 и трябва ли да е разширена , защото той ми каза, че трябва да е обикновена? Има ли макс. стойности на АМХ, защото за мин.знам, но моя е малко завишен и сега се чудя дали е проблем? Само АМХ ли трябва, без други хормони? На 35 съм а АМХ ми е 9.9 от 7.49, един месец след операция за отстраняване на тръбите.
Благодаря на всички, който ми отговорят!

# 237
  • София
Една спермограма-разширена, епикриза от лапарото за премахване на тръбите и изследване на АМХ. Аз с тези документи кандидатсвах със същия проблем. Не знаю за максимална стойност.

# 238
Притеснявай се ако АМХ е под 1 . Много жени мечтаят за такава стойност Simple Smile
И щом проблема е при теб е необходима само една СГ . В клиниката знаят каква трябва да е .Simple Smile

# 239
Здравейте, днес ходих на консултация за кандидатстване и нещо ми се размина информацията. С тубарен фактор ще кандидатстваме и докторът ми каза, че само 1 спермограма е необходима, а аз мисля, че са 2 и трябва ли да е разширена , защото той ми каза, че трябва да е обикновена? Има ли макс. стойности на АМХ, защото за мин.знам, но моя е малко завишен и сега се чудя дали е проблем? Само АМХ ли трябва, без други хормони? На 35 съм а АМХ ми е 9.9 от 7.49, един месец след операция за отстраняване на тръбите.
Благодаря на всички, който ми отговорят!
Ние направихме само 1 спермограма и епикриза от лапарото!

Общи условия

Активация на акаунт