Намаления – лято 2018 г.

• 139 681
  • 678
  •   1
Отговори
# 210
Да,има намаления на слънчеви очила в Grand&Joy optics до -75% този уикенд!

# 211
  • София
Днес обиколих всичко в Сердика. Навсякъде има едни и същи дрипи, а в H&M, Reserved и Mohito е ужасно - дрехите са разпиляни по земята и хората ходят по тях Sad

# 212
Аз вчера бях в Парадайс и остнах много доволна от Мохито, може би, защото си търсех блузи за на работа, а там всичко беше намалено с 40 - 50% и имаше размери. Напазарувах си, но скоро не смятам да ходя по молове, защото действително в повечето магазини има страшни парцали, а намалението все още е символично.

# 213
Бях в първия ден от намалението в Зара и дрехи имаше навсякъде, включително и по земята. Нищо не си харесах, освен едно яке, което не си заслужава цената в момента. Ако ги намалят още бих го взела.
Сваровски имат много малко намалени обеци, Пандора също.
Не уважи намаленията на този етап.

# 214
В  HM  беше същата работа. Всичко разхвърлено по земята, направо ужасно, чак се отказах да разглеждам. Времето беше лошо и беше пълно с хора. За сметка на това си купих от Waikiki  хубави неща на добри цени.

# 215
Момичета къде има толкова разхвърляни магазини? Всички за София ли пишете? Малко се изненадвам

Аз вчера си купих няколко неща от HM, имаше доста хора, но нищо подобно не съм срещала (от Пловдив съм)

# 216
И аз бях в H&M в Ринг мол вчера. Всичко беше подредено, но нямаше много намалени неща в мъжкия и детския отдел. Дамските дрехи са меко казано грозни тази година. Едни кройки, едни разцветки...

# 217
Аз говоря за Мол Галерия Бургас.

# 218
  • София
Аз говоря за София, Сердика център. Няма никакво разнообразие, в някои магазини още има якета и пуловери. Днес може би пак ще намина по работа и ще хвъгля едно око.

# 219
Днес бях в Waikiki във Варна, ами само мъжкото и детското бяха подредени. Дамското беше като битак.. Всичко нахвърляно- дънки тениски ,всичко на едни големи купове и чужденците ровят и захвърлят като невидяли..

# 220
  • There I was on a July morning
Моите наблюдения са от София. Подредено беше в магазините, само в Зара беше разхвърляно и на места се въргаляха дрехи по земята. Но там всяка година е така при намаления и не се учудвам.

# 221
Ми нормално да е така, когато има намаления. То и на обикновен ден ще е така, ако персонала не си подрежда след клиентите. Но по време на намаленията едва ли имат време за това като се изсипват по 20-30 човека наведнъж.

# 222
Аз говоря за Мол Галерия Бургас.

Аз също. Да не би пък да е само при нас Grinning

# 223
Сутрин магазините са подредени, но понякога настава лудница и става хаос. Горкият персонал

# 224
  • Бургас
Ами то хвърлянето и хаосът са си от клиентите, не от персонала. Не може всеки да мята и да джаска, а след него да върви служител, който да сгъва и подрежда. Като взимам нещо от щендер със закачени дрехи - връщам си го пак там. Като разгъна дреха от подредените на купчинки, пак си я сгъвам и оставям на купчинката. Ако всички го правеха, нямаше да е такава лудница, каквато описвате Wink
Иначе в бургаската Галерия и аз ходих, но малко след отварянето и всичко си беше подредено допреди да нахлуят хуните Grinning

Общи условия

Активация на акаунт