АГ клиника Селена-18

• 112 293
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Дали някой е запознат с това има ли пациентката право да поиска да остане в болницата както се полага 3 дни? Предния път ме изписаха на втория ден и не обърнаха внимание, че имам проблем. Та имам ли право да настоявам да остана?
Естествено.  След амниоцентеза пускат на същия ден, но аз пожелах да си остана там колкото ми е пътеката. И нямаше никакъв проблем.

# 451
Здравейте! Дали някой е запознат с това има ли пациентката право да поиска да остане в болницата както се полага 3 дни? Предния път ме изписаха на втория ден и не обърнаха внимание, че имам проблем. Та имам ли право да настоявам да остана?
В деня на отворените врати ни казаха, че при нормално раждане изписват на 3тия ден от раждането на детето, а при секцио на 5тия, ако всичко е наред.

# 452
Благодаря ви!

# 453

Здравейте! Аз родих в понеделник и ни изписаха сряда (по мое желание). Казаха, че всичко с мен и бебчо е наред и ако искам могат да ни изпишат, ако не да останем още една нощ.

# 454
Въпрос. Четвъртък съм на ЛКК в Селена за продължение на първичния болничен. Преглеждат ли или просто издават болничния?
И още един въпрос, вторник съм на втора фетална при доктор Апостолова. Имате ли впечатления и колко горе долу продължава прегледа?

# 455
По първия въпрос - преглед няма,само ти пишат болничния,отиваш на регистратура,плащаш и ти дават дата за следваща комисия.По втория въпрос -прегледа при Апостолова е около 20 -30 минути,в зависимост от това дали позата на бебето позволява да се измери и провери всичко необходимо.Ако не става може да те изпрати да се разходиш,за да се размърда бебето.Иначе докторката обяснява всичко ,показва  и отговаря на въпроси.По стечение на обсоятелствата я посещавам през две седмици и съм изключително доволна,имайки предвид ,че другите лекари не са от най -разговорливите.

# 456
За мен тази болница е "машина за пари", макар да ходя за проследяване на втората си бременност при д-р Минев.. Да, има добри специалисти, но целият и мениджмънт е насочен към максимално "издояване" на клиентелата. Аз родих преди години първото си дете в Хирургиите и честно да ви кажа, грижите и оборудването бяха на много по-високо ниво.

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 10:11 от ManiaPlovdiv

# 457
За мен тази болница е "машина за пари", макар да ходя за проследяване на втората си бременност при д-р Минев.. Да, има добри специалисти, но целият и мениджмънт е насочен към максимално "издояване" на клиентелата. Аз родих преди години първото си дете в Хирургиите и честно да ви кажа, грижите и оборудването бяха на много по-високо ниво.

Точно за Хирургиите бях казала, че няма да родя там, ако ще й вкъщи да се наложи да родя. Не си представям как в най-важния ден в моя живот, някоя злобна леля, недоволна от заплащането и условията на работа, да ми крещи: "Стига си викала, да не раждаш само ти."

# 458
Като е машина за пари не дейте да ходите  там 🙄😋

# 459
Имам няколко престоя в различни болници и мнението ми е,че Селена си има плюсове, един от който е изключително любезният персонал. Удобства има, но нищо впечатляващо. Най-големият минус    е "реанимацията". Лежала съм в три реанимации и такава пародия не бях виждала. Момичета молете се нещо да не се обърка и да не се налага да престоявате в реанимация.

# 460

С удоволствие, стига Минев да израждаше другаде. Рискова бременност съм и не ми се сменя специалиста.

# 461

С удоволствие, стига Минев да израждаше другаде. Рискова бременност съм и не ми се сменя специалиста.
Ами то май всички заради лекарите си искаме да раждаме там. Иначе болници много, но дали ще можеш да се довериш на случаен лекар е друг въпрос.

# 462
Ами ето точно за това, за специалист се плаща! Целта оправдава средствата!!! Селена е машина за сбъдване на мечти 👼

# 463
А имат ли добра неонатология- апаратура, специалисти? Справят ли се добре с преждевременно родени малки бебчета?
Питам, понеже съм с близнаци и честно казано незнам какво ме очаква.
Моето АГ също изражда там, та се чудя какво да правя, ако се случи нещо непредвидено.

# 464
Здравейте,  бъдещи и настоящи мами! Нова съм във форума и от скоро бременна. Исках да питам...ходя на прегледи на частно при д-р Амалиев (старши) но ме посъветваха да се запиша някъде и по здравна каса,за да ми се пускат направления за изследванията. Има ли мами,които са в същата ситуация?  Чудя се дали да търся  АГ по ЗК или да си карам там?

Общи условия

Активация на акаунт