Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 3

• 81 338
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Къде преглежда д- р Мария Атанасова? Платин ли е приема, или води ЖК?

# 106
Къде преглежда д- р Мария Атанасова? Платин ли е приема, или води ЖК?
В Токуда следи и изражда. Иначе има кабинет и в МЦ Афродита, но там съм сигурна че е само платени прегледи. Не съм сигурна дали води ЖК.

# 107
Няма никакво препращане на информация и пациенти, всеки си има глава на раменете и си взима информирани решения.
Преди 2 седмици бях на преглед при Сигридов, който ми каза че се познава лично с Карликая и че посещават едни и същи конференции, където обсъждат пациенти от България. По същия повод ми спомена, че т.к. си познават работата насочвали пациенти към Бахчеджи.
Освен това Сигридов каза че работи и с д-р Калчев, който от преди 1 година ми каза че работи усилено по взаимопомощта между неговата бъдеща клиника и именно Бахчеджи.
Дали е така, няма как нито ти нито аз да знаем, факт е обаче че пациентки на клиниката се следят без никакъв проблем при споменатите от мен лекари и никой не е върнат, каквото и беше притеснението на m_t_j.
Д-р Тургут съм го виждала 1 път на прегледа ми в Мемориал и както е видно не съм станала негова пациентка, така че не мога да твърдя с кого се познава/работи.

# 108
Бременността след инвитро е като всяка друга. Следи се стандартно при избран лекар. От Турция предписват медикаментите след положителен тест до 11 седмица, като са отворени за корекции от следящ лекар.

Между другото, карам втора бременност с помощта на доктор Карликая и мисля пак да се следя от Сигридов.

Но, дали Бахчеджи или Мемориал е по-доброто място, дали Сигридов, Калчев или който и да е е читав лекар не смея да коментирам и не ми харесват подобни постове, защото някъде имало негативни коментари.

# 109
Карлита, честито! Успешен финал ти желая! Hug
Аз смятам, че форумът е именно затова, да се споделя и да се коментира
различна информация, всеки има право на мнение,
това му е хубавото, че можеш да прочетеш различни гледни точки и преживявания.
Няма значение споделената информация дали е от личен опит,
или от опита на наши близки, или статии, или инфо от т.в. и т.н.
Всеки е свободен да каже какво мисли, иначе форумите се обезсмислят,
ако всички са на едно мнение.
Аз лично никога не съм насочвала някого при лекар, при когото не съм ходила.
Мога да кажа от кого съм била доволна и недоволна,
но не ангажирам никого с мнението си, всеки сам преценява какво да отсее от прочетеното.
Бях обсъждала някои тези на доцент Русев с д-р Карликая
и той ми каза, че не е чувал такова нещо,
така че съм склонна да вярвам много повече на него.

# 110
А някой следял ли си е бременността извън София? Зная, че там са повечето светила, но на нас от провинцията ни идва нанагорно. Някой може ли да препоръча лекар например в Стара Загора или Бургас?

# 111
за Бургас, вчера в темата на д-р Сигридов във фейсбук се говореше много за д-р Иванов.
Нямам преки наблюдения Simple Smile

момичета, знаете ли каква е цената на Клексан от 0,6?

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 12:08 от Dundiu86

# 112
Аз съм от Бургас. Не съм и чувала за д- р Иванов. Ходя при сигридов и той ми препоръча да ходя за прегледи при д- р Милена Мануелян.

# 113
Здравейте, момичета! Да дам отчет:blush
Този Петък 13,се оказа много успешен. Първата добра новина беше, че мама нито една останала, проклета киста. После док. реши, че почваме стимулация, въпреки че все още нямам Ц(малко ми дойде като гръм от ясно небе) и за финал ми се обадиха от банката, че съм одобрена за кредита. Сега остава да измътя нещо, че док. каза, че не вижда Ф, но ще започнем, понеже може да са много малки и да не се виждат. Аз като си знам реколтата, много не смея да се надявам, но и лекарства по такава схема не бях пила, така че живи и здрави на 18 ще видим.
Сиси, съжалявам за неуспеха.

# 114
Бени, ама много хубав петък 13 си заформила Simple Smile
Дано продължи всичко да е така успешно!
Нова схема-нов късмет ! Стискаме палци за отлична реколта Wink

# 115
Бени, много се радвам, че всичко се е развило по най-добрия начин за теб! Hug
Бъди спокойна, щом докторът така те е посъветвал, значи има шанс!
Той си знае работата! Дано да излязат фоликули!
Нали знаеш, че ако имам аз фоликул, е само 1, без да се виждат други антрални,
но изведнъж, в последния момент, излиза и още един, няколко пъти се е случвало,
така че всичко е възможно.
Благодаря ти за подкрепата! Hug
Не съжалявам, че не се получиха нещата този месец,
въпреки че се появи още един ф., а това се случва рядко.
Такъв ми беше пресантиманът, че трябва да се откажа, когато стане,
не бързам, както се очертава, до трансфер ще стигна другата година,
но когато му дойде времето.
Стискам ти много силно палци! Късмет, миличка! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 116
Сиси, Dundiu, благодаря за подкрепата! Току що и Ц дойде, та поне за това се успокои, иначе ще съм на работа през тези 4 дни и няма да мога да го мисля много, слава Богу😀

# 117
Всичко ще се нареди! Успех, миличка! Hug Flowers Four Leaf Clover
То от мислене, полза няма. Не се товари излишно!
Каквото има да става - ще стане.

# 118
Колкото по-заета си толкова по-добре. Нямаш време нито да мислиш, нито да се притесняваш Simple Smile
Успех миличка!

# 119
Момичета, лекарствата в евро или турски лири си ги плащате? Или излиза по изгодно с карта направо ?

Общи условия

Активация на акаунт