Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 3

• 81 341
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
аз лекарства купувам само от аптека Денис, сложила съм я на първа страница, защото ми правят отстъпки за количествата, които пазарувам.
Винаги плащам в лири, защото превалутирането е много рисковано и неприятно обикновено за нас. Курсът им е малко измислен и лично за мен сложен за дешифроване.
Така че в клиниката процедурите ги плащам в евро, т.к. така си е пакета, а лекарства по аптеките само в лири.

# 121
Момичета, лекарствата в евро или турски лири си ги плащате? Или излиза по изгодно с карта направо ?
Или с карта, или с турски лири плащам аз.
Късмет, Абу! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 122
  • Пловдив
Здравей, най добре излиза да плащаш с карта.

# 123
Благодаря ви Дундю, Сиси, Валя, за бързите отговори Simple Smile 🤗
И аз мисля да плащам с карта лекарствата, но ще си взема и лири да имам.

# 124
Здравей, най добре излиза да плащаш с карта.
Зависи, на мен от банката ми удържат процент,
но не ми се носят много пари в брой, защото съм все сама.
Винаги е най-изгодно да се плаща в брой, но всеки сам си преценява плюсовете и минусите.

# 125
Сега гледах за банката, която ме обслужва няма такса за плащане на пос в чужбина, но предполагам превалутират от лири в лева и от там би могло да има малка таксичка Simple Smile

# 126
Сега гледах за банката, която ме обслужва няма такса за плащане на пос в чужбина, но предполагам превалутират от лири в лева и от там би могло да има малка таксичка Simple Smile
Моята банка удържа малък процент, но пък другите условия са ми изгодни и за това не я сменям,
иначе от превалутирането не съм била ощетена.

# 127
Здравейте и от мен. Бих искала и аз да разкажа моята история. На 30 години съм  . Започнах да ходя по доктори 2013г. 2014г ми направиха лапароскопия за проверка на тръбите. Оказа се, че имам някакво срастване, което е отстранено с операцията. След което ме препращат в инвитро клиника в Пловдив. И се започна едно чакане. Тъй като така и не установиха проблем, започнаха с инсеминации (4 на брой), неуспешни. Последва стимулация. Извлякоха ми 15 яйцеклетки. Оплодиха достатъчно. 6 от тях ми замразиха (за 3 опита). Бях получила хиперстимулация и трябваше да изчакам 1 месец
 Последва един трасфер. После пращане при имунолог (доц Русев). След това още 1 трансфер и още един. И така 3 опита ( неуспешни). Така стигнах и до Истанбул. В рамките на 2 месеца ми направиха вс възможни изследвания стимулация и цветна снимка. Извлякоха ми 37 яйцеклетки, от които 16 ембриончета замразиха. От цветната снимка се видя че отново има проблем с тръбите. Сега ми предстои нова лапароскопия. Фатме каза че е около 2 хил евро. Видя ми се малко множко. Но мисля да се доверя на докторите в  Турция. Моля, за съвет.

# 128
Здравей, при консултацията с Русев какво излезе? Правила ли си изследванията за тромбофилия? При трансферите в България имаше ли някаква имплантация или бременност?
Попринцип наистина 2000 евро са мнооого пари, някои момичета си правят операциите в България, за да спестят, други ги правят в Истанбул, за да са спокойни че е направена както трябва. При теб явно първия път не са се справили и за това сега се налага повторна лапароскопия.
Мога само да ти кажа че съдейки от моя опит в Бахчеджи не правят операции ей така за спорта. Аз исках лапаро за да видят дали всичко е наред и ми отказаха категорично! Това ме кара да мисля че след като ти казват че е необходима наистина е така.
В темата писаха момичета подложили се на лапаро в клиниката и бяха доволни от всичко Simple Smile
Желая ти успех каквото и да решиш Simple Smile пиши ни ако имаш желание какво се случва с теб, ние ще ти помогнем, макар и само морално и емоционално.

# 129
Здравей, El1t00! Мога само да те по съветвам ако решиш да правиш лапарото в Бг, то да бъде направено от репродуктивен специалист. Успех, каквото и да решиш!

# 130
  • Кърджали
Момичета търся пролутон депо и прогестан 50мг. заради нисък прогестерон. Благодаря Ви предварително.  

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 12:32 от gitte

# 131
Бени, стискам ти силно палци за утре! Hug

# 132
Благодаря ти, Сиси, имам нужда!Надявам се да има някакъв ефект от стимулацията, не че ще се предам, но понеже започнахме доста по-рано, отколкото аз си представях, а и я правим "на сляпо" т. е. без видими фоликула малко се притеснявам. 🤗

# 133
Бени, не знам какво да ти кажа, нямам и много опит,
не съм и започвала по такъв начин, при мен, като няма ф.,
докторът ми казва да дойда на другия месец.
Но всеки случай е различен, не може да се прави база на сравнение,
щом ти е казал, че има шанс, значи наистина има! Не се безпокой!
Ако и утре нямаш ф., най-вероятно ще отложите.
Няма да се предаваш, разбира се, всичко ще се подреди!
Баба Ванга правилно е казала: "Това, което трябва да се случи - то се случва.
Всяко нещо си стои в пространството и си чака времето, и мястото, за да се случи."
Стискам ти много силно палци! Успех! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 134
Dundiu, Beni благодаря ви. Не, нямало е имплантация, нито бременност. Русев ми предписа вливка на някакво имунологично лекарство. Смятам да се спра на Бахчежи за лапарото. Др Карликая гледа диска с първата операция и каза че е направена добре,  но  при голяма част от жените, подложи ли се на нея, след време отново е възможно да се срастнат тръбите. След цс се оказа точно така. Смятам изцяло да им се доверя. До сега не съм се чувствала толкова спокойна (в добри ръце). Др седмица смятам да запазвам час и да действам. Няма време за губене. 😊

Общи условия

Активация на акаунт