RYANAIR -12

• 70 327
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
По спомен мисля, че най-много място за краката има на първи ред вдясно.

# 76
Здравейте, има нещо, което не разбирам: в цена Флекси плюс (най-скъпата от трите) не е вкл. 20кг. чекиран багаж. Правилно ли виждам или "недовиждам" Simple Smile
Да, няма включен чекиран багаж. Това, което Ви дава Flexi Plus са: безплатно място (което и да е), приорити (т.е. и двете чанти ръчен багаж качвате с Вас на борда) и Fast track (т.е. бързо минавате секюрити проверката на летището, без да чакате на опашка), както и безплатен чек-ин на летището. А чекирания багаж си е отделно.
Включен багаж имате при тарифа PLUS, но там отпадат Fast track и избор на кое и да е място. Проста сметка показва, че отделно закупени багаж и приорити с най- ниската тарифа, заедно със закупуване на място, излиза колкото тарифа PLUS.

# 77
  • Варна
Аз мисля да взема Plus (второто) с допълнителни места. Сякаш флексибилността на третата тарифа не ми е толкова важна. Или бъркам?
П.С. Ще пътумаме Букурещ-Берлин и обратно през септември.

# 78
Какво значи допълнителни места? Има стандартни безплатни с тази тарифа PLUS и тези по- широките също се доплащат.
Просто си сметнете полета- дали тарифа PLUS с доплащане на място (ако няма да е стандартно) излиза по- изгодно от нормална тарифа + приорити + място + чекирана багаж от 20 кг.
Общо взето са с разлика 2-3-5€.

# 79
  • Beyond the stars
Този месец поне 10 бели косъма имам от Райън Grinning Поне Венеция се заслужаваше ..
На летището се оказа, че като са сменяли полетите и всъщност имаме два полета посока Венеция-София, на резервацията си беше правилно, на бордните карти съм го проспала. И един час време до истинския полет ..смениха го де, ама късмет, че имаше места на полета и че бяхме 3ч. по-рано на летището.
Между другото пътните чанти (с размер стария ръчен на Уиз) и раници не ги вземат, само куфарчета.

# 80
Здравейте, купих за роднини билети ( за първи път купувам ) , но онлайн чек ин мога да направя чак 48 часа преди полета ли ?
Ако закупя места ще има ли възможност за онлайн чек по- рано,че нещо не разбирам

# 81
  • Beyond the stars
Здравейте, купих за роднини билети ( за първи път купувам ) , но онлайн чек ин мога да направя чак 48 часа преди полета ли ?
Ако закупя места ще има ли възможност за онлайн чек по- рано,че нещо не разбирам

Ако закупиш места можеш да чекираш онлайн 30 дни преди полета, без места - 48часа.  Peace

# 82
  • HH

Между другото пътните чанти (с размер стария ръчен на Уиз) и раници не ги вземат, само куфарчета.
Не е точно така, моя близка летя миналата седмица с тях и въпросната пътна чанта беше полупразна, а са и я взели и в двете посоки.

# 83
  • Beyond the stars

Не е точно така, моя близка летя миналата седмица с тях и въпросната пътна чанта беше полупразна, а са и я взели и в двете посоки.

Аз не претендирам, че е правило, но в и двете посоки не ми я взеха .. а 100% от това, което беше взето бяха куфарчета - явно зависи от преценката на наземния персонал.
Така или иначе не загубихме повече от 5 минути да чакаме куфарчето и в двете посоки.  Peace

# 84

Ако закупиш места можеш да чекираш онлайн 30 дни преди полета, без места - 48часа.  Peace

Със купени места се чекира 60 дни преди полет.

# 85

Много благодаря, а последен въпрос от общо 36 реда места, около 25-26 ред лош избор ли е ,че са на по- изгодна цена ?

# 86
Даже идеален- крилата не пречат, че се падат 2-3 реда зад тях.

# 87
  • Beyond the stars

Моя грешка, беше 30 дни преди време и не съм обърнала внимание.   Peace

# 88
Здравейте, купих си билет за септември месец, но не знаех, че при закупуването цената на големия багаж/чекирания е по-ниска. Цената за багажа променя ли се или остава  фиксирана до деня на полета - 40евро в едната посока? Какъв според вас е най-изгодния начин за пътуване? Simple Smile

# 89
за лятно пътуване е предостатъчен и безплатния багаж, естествено ако не искате на всяка цена да носите някакви шишета с течности...

Общи условия

Активация на акаунт