Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 092
  • 998
  •   2
Отговори
# 165
az ne sam dovolna ot doktor MAZNEIKOVA xodix za le4enie na rani4ka na  6iikata na matkata i se darja mnogo gadno
  Ni6to ne mi kaza predi procedyrata kakvo 6te 4uvstvam  ili ne6to podovno zapo4na rabotA (a dosta boli) sled tova si sedna  i samo mi podade list4e sas opatvaniq kakvo trqbva da NE pravq no ni6to pove4e ne kaza  DAJE YSTATA NE SI OTVORI  ~eto ti tova i tam pi6e kakvo da poravi6  60 LV
I TOVA E

# 166
Аз също посетих д-р Мазнейкова няколко месеца преди раждането ми миналата година, в крайна сметка предпочетох друга болница (Токуда) и не съжалявам. След това бях на профилактичен АГ преглед при друг лекар там само заради това, че болницата е съвсем близо до вкъщи и все пак е модерна болница. Моето мнение е, че там явно не се води сериозна документация за пациентите и всичко се пише на хвърчащи бележки. Така и не получих обичайния амбулаторен лист от прегледа, под който пациентът се подписва. Струва ми се, че лекарите (поне АГ) не се задълбочават особено, не разговарят с пациента, не търсят предварителна информация, а веднага преглеждат. Когато обсъждах каква орална контрацепция да вземам, не получих рецепта и лекарката завърши с : "Вие знаете как да си ги вземате".  Laughing И най-безумното е, че едва ли не във всеки кабинет се събира някаква такса вместо да се плаща централизирано. И изглежда така, че всеки може да влезе навсякъде, едва ли не и в операционната. Включих се в темата, тъй като виждам, че за близо година нищо не се е подобрило, напротив. И е много жалко, че една такава болница функционира по такъв начин.

# 167
Моята близка роди скоро в тази болница. Налагаше се да роди секцио. След операцията направи алергична реакция, обрина се, поду се, получи задушаващи я пристъпи. Не стана ясно от какво ги получи, но не и обърнаха почти никакво внимание, не и изпратиха специлаист, както и бяха обещали. Преди операцията, се оказа че не са и направени никакви тестове за алергии към упойки и антибиотици, нито на момичетата, с които тя беше в една стая. Няма да пиша моето мнение и коментар в този случай, просто моят съвет е непремено да си посикате тестване за упойките.На въпроси, отправени към персонала относно бебета, отговорите са били" не сте ли ходили на училище за родители"?

# 168
Здравейте на всички  Grinning,
аз съм нова мама, т.е. миналия петък разбрах за щастливата новина за сега само чрез тест, не  един, а направих 4 и всички са положителни за мое най-голямо щастие.
Закъснява ми вече 10 дни и днес ходих да си взема направление от личната лекарка за гинеколог, първи преглед за установяване на бременността. Имам желание да отида в клиниката на Мазнейкова, но не при нея и въпроса ми е дали знаете дали приемат с направление? Аз искам само да ми напрвят изследванията и да ми кажат в коя г.с. съм, а после съм решила да се запоша в "Шейново" при д-р Чорбева и д-р Богословова.
 Hug

# 169
  • София
аз съм нова мама, т.е. миналия петък разбрах за щастливата новина за сега само чрез тест, не  един, а направих 4 и всички са положителни за мое най-голямо щастие.
Закъснява ми вече 10 дни и днес ходих да си взема направление от личната лекарка за гинеколог, първи преглед за установяване на бременността. Имам желание да отида в клиниката на Мазнейкова, но не при нея и въпроса ми е дали знаете дали приемат с направление? Аз искам само да ми напрвят изследванията и да ми кажат в коя г.с. съм, а после съм решила да се запоша в "Шейново" при д-р Чорбева и д-р Богословова.
 Hug
ЧЕСТИТА РАДОСТ!!!ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ!!!  bouquet
Аз знам,че приемат с направления.Успех!

# 170
  • София
Майчета,знаете ли колко струва раждане със секцио и външен лекар на здравно осигурена бременна в тази клиника.Ще бъда благодарна за всяка информация!

На този въпрос може да ти отговори само Мазнейкова. Аз раждах там с т. нар. "външен лекар", здравно осигурена съм и ми струваше 1800 лв. Тази сума плати и друго момиче от моята стая, защото постъпи за нормално раждане, а се наложи и и направиха секцио. Други 2 момичета от моята стая пък платиха 1400 лв. Така че прави си изводите какво и колко струва. Според зависи!

# 171
Здравейте, случайно попаднах на този форум. Аз ходих при д-р Мазнейкова преди три години април 2005 година. Супер доволна съм от нея. Тогава със съпругът ми живеехме във Враца и от там ме изпратиха при нея. Бях бременна в 19 седмица, прегледа траеше около 20 минутки, но беше доста изчерпателна. Аз съм страшно доволна от нея - позна пола на детето, по нейните изследвания трябваше да родя на 17.09, аз родих на 16.09 син който беше по тегло, размер и плач точно като по книгите. Аз искам да отида при нея на гинекологичен преглед, обаче се притеснявам за цените на прегледа.

Ако някой знае какви са цените на един гинекологичен преглед, да каже.

А МАЙЧЕТА, НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ КАТО ВИ НОСЯТ НА РЪЦЕ ИЛИ ВИ СЕ ЛИГАВЧАТ ДОКТОРИТЕ  ИЛИ СЕДЯТ 5 ДНИ И НОЩИ ДО ВАС , ЗАЩОТО СТЕ СИ ПЛАТИЛИ НЯМА ДА БОЛИ ИЛИ ЩЕ Е ЛЕСНО РАЖДАНЕТО. ПРИ ВСЯКА ЖЕНА Е РАЗЛИЧНО.

АЗ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МАЙКИ ДА ИМАТ ЕДНИ ЗДРАВИ И СЛАДКИ ДЕЧИЦА, А БОЛКАТА И НЕДОВОЛСТВОТО СЕ ЗАБРАВЯ КАТО СИ ВИДИТЕ РОЖБИЧКАТА Grinning

# 172
  • София
Здравейте, случайно попаднах на този форум. Аз ходих при д-р Мазнейкова преди три години април 2005 година. Супер доволна съм от нея. Тогава със съпругът ми живеехме във Враца и от там ме изпратиха при нея. Бях бременна в 19 седмица, прегледа траеше около 20 минутки, но беше доста изчерпателна. Аз съм страшно доволна от нея - позна пола на детето, по нейните изследвания трябваше да родя на 17.09, аз родих на 16.09 син който беше по тегло, размер и плач точно като по книгите. Аз искам да отида при нея на гинекологичен преглед, обаче се притеснявам за цените на прегледа.

Ако някой знае какви са цените на един гинекологичен преглед, да каже.

А МАЙЧЕТА, НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ КАТО ВИ НОСЯТ НА РЪЦЕ ИЛИ ВИ СЕ ЛИГАВЧАТ ДОКТОРИТЕ  ИЛИ СЕДЯТ 5 ДНИ И НОЩИ ДО ВАС , ЗАЩОТО СТЕ СИ ПЛАТИЛИ НЯМА ДА БОЛИ ИЛИ ЩЕ Е ЛЕСНО РАЖДАНЕТО. ПРИ ВСЯКА ЖЕНА Е РАЗЛИЧНО.

АЗ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МАЙКИ ДА ИМАТ ЕДНИ ЗДРАВИ И СЛАДКИ ДЕЧИЦА, А БОЛКАТА И НЕДОВОЛСТВОТО СЕ ЗАБРАВЯ КАТО СИ ВИДИТЕ РОЖБИЧКАТА Grinning
http://www.mbal-sofia.com/ ето тук може да разгледаш Peace
http://www.mbal-sofia.com/uploads/prices.pdf а това е ценоразписа

# 173
 Hug
Аз съм раждала при д-р Богословова преди 3 години и съм много доволна,защото родих 4 кг. бебе без проблеми с нормално раждане, като преди това бях обеждавана от трима известни доктори,че в моят случай нормално раждане е невъзможно.

# 174
# 175
# 176
  • София и там където не се пуши
Калли да ти е живо и здраво бебчето. Но в случая, вярно какво е било това секцио 2 часа и половина. След слагане на упойката бебе трябва да се извади до 10 - тата 15 -та минута. Когато аз раждах си спомням, че докторката се притесни, че бебе беше извадено доста по-късно от този период. Да тя е известна с строгостта и и безупречните си знания. Да и при нея е имало усложнения. Да тя ме заши докрай, не остани някой друг да и върши работата.

# 177
Калли да ти е живо и здраво бебчето. Но в случая, вярно какво е било това секцио 2 часа и половина. След слагане на упойката бебе трябва да се извади до 10 - тата 15 -та минута. Когато аз раждах си спомням, че докторката се притесни, че бебе беше извадено доста по-късно от този период. Да тя е известна с строгостта и и безупречните си знания. Да и при нея е имало усложнения. Да тя ме заши докрай, не остани някой друг да и върши работата.
Операцията продължи толкова заради усложнения с мен след като извадиха бебето.  Peace

# 178
  • София и там където не се пуши
А доктора защо не те заши лично. Защо дава на някакви момичета да те шият. Когато мен ме оперираха в МД, а и другите, задължитолно бяха по двама, макар че останалите от екипа се скараха на втория доктор, че всичко е оставил д-р Мазнейкова да свърши - та тяхна си работа работят, карат се.

# 179
Д-р Мазнейкова мога с най-голямо удоволствие да я гръмна.  #2gunfire По-голям непрофесионалист от нея не съм срещала.
Ходих при нея за контролна цитонамазка след проведено лечение за раничка на шийката. Увери ме и след прегледа, че всичко е наред. Сега, 1 година по-късно, се оказа, че раничката е станала огромна, при това вече с дисплазия. За мен това не е човек, а още по-малко лекар. При положение, че дори бях платено при нея, а не към касата.

Общи условия

Активация на акаунт