Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 180
  • 998
  •   1
Отговори
# 180
Кристина78,много съжелявам,това е кошмарно и си на мойта възраст,дано си намерила сериозен лекар,който да вземе сериозни мерки,не се отчайвай,дисплазията е напълно лечима,дано да е 1ва или 2ра степен,която не налага конизация на шийката и дано вече имаш 2 деца или колкото би искала да имаш.
И аз съм на мнение ,че въпросната СПЕЦИАЛИСТКА е за разстрел,имам личен мотив,изпатих от професонализма й,аи скоро гледах клипа с гостуването им при Лора Крумова,ужас на жена не й отива да се държи така.
Много  жалко все пак,стискам ти палци да има добър край. Praynig

# 181
Zdraveite az rajdah v sveta sofiq i sam mnogo dovolna sekcioto mi mina mnogo dobre  prosto ekipami be6e ok datata be6e31.10.2007g.

# 182
Здравейте  Simple Smile, моля мамите,които са раждали в тази болница- Св.София да дадат своето мнение и коментар.Аз се обаждах по телефона и казаха,че приемат и с направление, имам предвид по здравната каса,без да си плащаш на частно и сега ме интересува по-подробна информация, дали мамите са доволни, плюсове и минуси и т.н.Много благодаря предварително  Hug!

# 183
Аз съм планувала да раждам там.

Относно цените, не съм сигурна, дали си разбрала правилно, защото с направление прости има 200 отстъпка от кешовите цени, тоест нормалното раждане вместо 1600 е 1400 лв., а секциото вместо 1800 е 1600 лв.

Дано съм била полезна  Simple Smile

# 184
Здравейте  Simple Smile, моля мамите,които са раждали в тази болница- Св.София да дадат своето мнение и коментар.Аз се обаждах по телефона и казаха,че приемат и с направление, имам предвид по здравната каса,без да си плащаш на частно и сега ме интересува по-подробна информация, дали мамите са доволни, плюсове и минуси и т.н.Много благодаря предварително  Hug!
От опит (имам едно секцио и една операци там) мога да ти кажа следното: Преди раждането мини през църквата и се помоли всичко да мине гладко, защото в тая болница не се знае дали ще излезете здрави. Иначе персонала не е лош, но е АДСКИ малко, цените са ти казали, условията са хубави, но какво от това...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285427.0
Това за раждането ми, а после, като ходих да ми оправят бакиите, ме заразиха с анаеробна инфекция и последствията бяха сериозни. Добре, че я хванахме навреме, иначе не знам къде щях да свърша  Shocked
Все пак успех!

(надявам се да не ме нападате-моят опит е това!)

# 185
Благодаря Kalli  Simple Smile.Това ми беше достатъчно да реша,че дори и да не се плащаше нищо!Засега се ориентирам към бившата Тина Киркова с избор на екип и при това в присъствието на бащата,защото вече си изпатих от първото раждане от некадърност,незаинтересованост и невнимание на лекари.Благодаря на Бога,че детенцето ми е живо и здраво!Успешно и безпроблемно раждане  на всички бременелки  Simple Smile!

# 186
Момичета, а за д-р Лекова какви са ви впечатленията?   bouquet
О, не, като чета какви са отзивите за тая болница, ще се откажа май...

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 13:58 от Анонимен

# 187
Не искам никой да подкокоросвам и плаша, но мисля, че взимате правилно решение  Peace
Още факти:
- има един анестезиолог, който трябва да присъства на две операции едновременно (резултат: на моята присъстваше само докато извадиха бебето).
- На секциото ми също така през повечето време не присътваше операционна сестра. През втората половина в операционната бяха само лекаря ми и асистентката му. Нямаше кой да му повдигне масата, нямаше кой да му оправя маската и се налагаше асистентката му да крещи "Някой да дойде!"  #Crazy
- Секциото ми беше много тежко и продължи 2 часа и половина. Накрая болките бяха ужасни и когато д-рът каза на сестрата да ми сложи някаква доп. упойка, понеже се гърчех на масата, отговорът й беше "като свърши операцията"  Shocked Д-рът поне 5 пъти й каза и тя все казваше: като свърши операцията. Болките накрая бяха неистови
- има един педиатър на смяна. Т.е. когато тя е на раждане, няма към кой да се обърнеш при нужда (примерно един път бебетата бяха гладни и нямаше кой да приготви мляко  Shocked)
- редовно по коридора нямаше никакъв персонал-нито лекар, нито акушерка. На мен ми бяха пукнали ребро и имах прещипан нерв от дърпането на бебето и един ден 3 часа не можах нито да седна, нито да легна. Това след секцио е меко казано зле. За тези 3 часа няколко пъти молих да ме види лекар и нещо да ми сложат най-малкото да си накърмя нормално бебето, но...уви, никой не дойде. Изтърпях си , имам ли избор...
-  първата вечер, след секциото...няколко пъти ги питах ще ми махат ли катетъра и кога. Казаха ми: "след малко" (това в 17 часа). В 21 часа катетърът ми беше почти пред спукване, но персонал по коридорите пак нямаше. Накрая пак ми казаха: след малко и в 21:30 дойде една дежурна д-рка и се изуми: защо съм с катетър, защо не е дошъл рехабилитатор и прочее...И аз какво да й отговоря...  Shocked
- забравих да започна с това, че на 2ри постъпих за планово секцио, но в 10:30 ми казаха, че са спрели водата и се отлага за другия ден. Въпреки това една жена мина и каза да си платя сумата за секциото и престоя  Shocked КАзаха й, че операцията ми е утре, а тя нищо: вие си платете и елате утре за секциото  hahaha Joy Естествено не платих  #2gunfire

# 188
Благодаря ти, аз вече се отказах от тази клиника, като се разрових из темите.
пожелавам ти много здраве и укпех!  bouquet

# 189
Като гледам някои са ходили преди години при д-р Мазнейкова и са доволни и дават мнение. Що не идете сега? Да видите за какво става въпрос.

1. Влизането на бащите на ехографските прегледи ВЕЧЕ е забранено. Има огромни надписи на вратите на кабинетите по повода. Самата д-р Мазнейкова вече не допуска бащите на прегледите при нея за фетална морфология, където до преди известно време можеше да си видиш бебчето и на 3D eхограф и да си запишеш клипчета с него,  НО вече не. Прегледът трае по 5 мин, цената си е същата - 80 лева. Ако някой се съмнява, да направи един сърч във форума и да види пресни впечатления и на други хора за същото нещо има колкото щеш.

2. Всичко зависи от настроението й... и аман от нейните настроения.

3. Мога да напиша и много неща за обслужването и киселите физиономии, но който е ентусиаст, нека отиде, щом няма против да се държат с него по този начин Simple Smile

През цялата бременност ходех при тях на консултации. Постоянно си тръгвах изнервена и притеснена след цялото безхаберие. Но не - мислех си че е просто въпрос на лош късмет и единственото, заради което продължавах да ходя там беше д-р Павлова, страхотен лекар и човек. Но една птичка пролет не прави.

Терминът ми е днес, а аз вчера си смених болницата, в която ще раждам. Мислите, че лесно се взима такова решение в последния момент??? Това ми беше свързано с излишни главоболия, но го избрах и не съжалявам, камък ми падна от сърцето и се успокоих. Жалко, че няма да раждам при д-р Павлова, но спокойствието в последните дни ми е по-важно от всичко друго точно сега.

Не ангажирам никой с мнението си, който има нерви и енергия, да заповяда там Simple Smile Даже може да получи екстрата "преглед" в коридора на всеослушание пред всички чакащи. Е, какво толкова - на големите светила им е позволено да се държат така, нали  Wink

# 190
Pea®lyq  Hug, успех и ти пожелавам всичко да мине леко и добре!!
Отказвам се да ходя в тази болница, след всичко, което проучих - не само твоето мнение.

# 191

Самата д-р Мазнейкова вече не допуска бащите на прегледите при нея за фетална морфология, където до преди известно време можеше да си видиш бебчето и на 3D eхограф и да си запишеш клипчета с него,  НО вече не. Прегледът трае по 5 мин, цената си е същата - 80 лева. Ако някой се съмнява, да направи един сърч във форума и да види пресни впечатления и на други хора за същото нещо има колкото щеш.

Това мога да го потвърдя от личен опит bowuu  : врата на кабинета беше хлопната пред носа на съпруга ми с коментара "не може"  Shocked

# 192
  • София
Абе тези хора как можаха за една година така да се самосъсипят? Не ми го побира акъла. Явно съм извадила късмет и при мен всичко мина без аварии, но като чета сега, нещата вървят само на зле.

# 193
  • София и там където не се пуши
Информация отпреди 6 месеца - мои съседи много са доволни.

# 194
  • София
Аз също, не мога да кажа нищо лошо. Родих там септември,и всичко беше супер! Wink

Общи условия

Активация на акаунт