Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 197
  • 998
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз родих миналата година септември и съм страшно доволна, както от лекари, така и от самата Мазнейкова. Изражда ме др. Нецов - не бих го сменила за друг, специално заради него родих там, но пък отношението и условията бяха страхотни. Съчувствам на kalli и на други недоволни момичета. И аз се чудя защо са се объркали така нещата.

# 196
И аз родих миналата година септември и съм страшно доволна, както от лекари, така и от самата Мазнейкова. Изражда ме др. Нецов - не бих го сменила за друг, специално заради него родих там, но пък отношението и условията бяха страхотни. Съчувствам на kalli и на други недоволни момичета. И аз се чудя защо са се объркали така нещата.
И аз родих там само заради д-ра си  Peace
За мен НАЙ-ГОЛЕМИЯТ проблем е липсата на персонал. Но този проблем за жалост може да доведе до фатални последствия.
И също така не знам как си стерилизират инструментите, щом успяха да ме заразят с тази жестока инфекция при махането на иглата  #Cussing out #2gunfire
(а това, че носеха храната залоена като желе се преглъща  Wink)

# 197

Самата д-р Мазнейкова вече не допуска бащите на прегледите при нея за фетална морфология, където до преди известно време можеше да си видиш бебчето и на 3D eхограф и да си запишеш клипчета с него,  НО вече не. Прегледът трае по 5 мин, цената си е същата - 80 лева. Ако някой се съмнява, да направи един сърч във форума и да види пресни впечатления и на други хора за същото нещо има колкото щеш.

Това мога да го потвърдя от личен опит bowuu  : врата на кабинета беше хлопната пред носа на съпруга ми с коментара "не може"  Shocked

Вече мога да потвърдя и останалото негативно за клиниката на Мазнейкова  Rolling Eyes

Аз също се отказах да раждам там, след като СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО, в деветия месец разбрах, че лекарката, с която имах уговорка да ме изражда, всъщност, си е изтеглила отпуската по-рано (по искане на Мазнейкова), тоест няколко дни преди моя термин. И вместо загриженост, посочване на колега, който да се ангажира с мен, просто бях попитана дали имам други варианти  Shocked

Нямам какво повече да коментирам, освен, че това е показател за "етиката" и отношението към пациентите като цяло и че рибата се вмирисва откъм главата.

# 198
  • София и наоколо
след всичко прочетено май  е по-добре да не се ходи в тази болница

# 199
след всичко прочетено май  е по-добре да не се ходи в тази болница
абсолютно  newsm11

# 200
Здравейте момичета, нова съм във форума - но се регистрирах тук за да ви разкажа за моите преживелици с д-р Мазнейкова.
Попаднах при нея съвсем случайно - не бях и чувала, че е такова светило в своите си среди. Харесах я. Вече бях разбрала че е добър специалист, изглеждаше симпатична и мила - не повярвах на късмета си.
      За съжаление много бързо се разочаровах. Чаках  за прегледите с часове, а те самите траеха максимум до 15 минути. Не ме питаше как съм. Не ми обясняваше нищо. В бързината забравях доста от въпросите, които исках да задам. А си ги бях намисляла цял месец.  Но не съм тук за да злословя. Не съм достатъчно компетентна за да ви кажа дали е добър специалист или не. Мисля че е такъв/донякъде  /. Просто не очаквайте от нея съпричастност, любезност, приятелско отношение. Ходете при нея на прегледи, но не изкарвайте женската си консултация при нея. Вече съм четвърти месец и не ме е питала колко килограма съм, нито ме е мерила, нито е следила кръвното ми налягане, нито ме е питала нещо по различно от "Как сте?" - без много много да чака отговор.  Вече знам че не тя е моят лекар. Намерих си друг.
      Изкарах много зле първите си месеци. Не ме остави дори и да и обясня. Работя от 8 сутринта - до към седем вечерта. Без обедна почивка - или ако има такава тя е някъде следобяд. Само вие знаете какво означава това за една бременна жена. Цял ден пред компютъра, залепена за стола, гладна и без никакво право на отпуск. Работя в банков офис - знаете че няма банков офис, който затваря поради обедна почивка. Да принципно имаме такава - но когато има клиенти нямаме. За отпуска не може и да става въпрос. На всичкото отгоре работя с клиенти - на ден ще имам поне 2-3 клиента, които са влезли с идеята да се карат. Вдигат ми луди скандали, плача в тоалетната и пак зад бюрото. След тези скандали, ако искате ми вярвайте коремът ми се надува ужасно и става твърд като камък.  Заради надутия корем стоя леко превита защото като че ли нещо ми опъва вътре в корема. От преведената стойка пък не след дълго получавам силни болки в кръста. И така вече 4 месеца. Без нито един ден почивка. Дари последните съботи идвах да редя архив в работата и да мъкна тежки класьори напред-назад.
      Нито разбиране от работодателя. Нито от нея. Попита ме дали няма да ме е срам да съм болнични, а да съм пращяла от здраве. Вече отдавна били отминали времената дето бременните лежали по 9 месеца. Избиха ми сълзи на очите - не защото не ми даде болничен, а защото не изпита нито грам съчувствие и съпричастност. Аз не искам да лежа 9 месеца - искам няколко дни в коита да се съвзема след месеците труд, глад, повръщане, главоболие, стрес... А такива няма да получа във формата на отпуска - със сигурност. Тук разрешиха на една колежка да отсъства в петък - късно вечерта в четвъртък след множество скандали - Тя Лошате бе решила да се омъжва точно в петък, нахалницата. Представяте ли си. Миналата година ни пуснаха годишен отпуск 5 дни през лятото, сега още нямаме разрешение за такива за тази година.
     Така че момичета кажете ми какво да правя???
     И в заключение - не ходете при д-р Мазнейкова на женска консултация. Само на прегледи - нали е специалист  

# 201
Мила SSKOKSI, смени си доктора и си вземи болнични колкото се може по-бързо. Аз бях в подобна ситуация с работодателят си и си взех болнични от страх да не загубим бебето. Най-добре се регистрирай Hug. Тук, в този форум ще срещнеш разбиране и ще намериш разрешение на въпроса. Само разгледай, попитай и момичетата ще ти дадат съвет. Аз лично бях на ЖК и раждах в Св. София (бившата Тина Киркова) и смятам да повторя. Но въпросът е за друга тема, тъй като тази е за клиниката на Мазнейкова. Успех мила, действай и всичко ще е наред Simple Smile.

# 202
Аз вече писах веднъж, че моята зълва роди в частната болница "Света София" и за голямото и разочарование от отношението на персонала, както и затова че не я бяха тествали за поносимост към упойките и антибиотиците след секцио и тя направи алергичен шок.Това разбира се може да се случи предполагам и в другите болници, но след като се случи никой не и обърна внимание и не и помогнаха. Друг външен лекар (наш познат)отиде да я види и и каза какво да пие. Аз мисля, че това е недопустимо в нормална болница. Сега в понеделник моя близка приятелка роди второто си дете там. Нейното мнение, че това място изобщо не може да се нарече болница.Каза, че няма никаква организация, че изобщо не се грижат за бебета и майките и че цари пълно безхаберие. Тя е много разочарована от отношението на персонала, а има база за сравнение, тъй като първото и дете е родено в б-ца Лозенец. Изписали са я един ден по-рано, а са накарали да се разпише че излиза на следващия ден. Храната е била -сутрин кроасан, обед и вечер от триъгълните сандвичи. лично моето мнение е че не си заслужава да се дават толкова пари, за услугите които предлагат там.

# 203
това място изобщо не може да се нарече болница.Каза, че няма никаква организация, че изобщо не се грижат за бебета и майките и че цари пълно безхаберие. Тя е много разочарована от отношението на персонала,
Peace дааа....така си е

# 204
  • В облаците
На мен гънката ми гледа още в 9-10 седмица, тъй като лежах за задържане и ме преглеждаше често. После се видяхме отново в 13 и 14 седмица.
Задължително се гледа между 9-12 седмица, после 16-19, в 22 седмица също е важно и в 28. После по желание и за снимки на бебето  Simple Smile

4удна работа, тук в Германия иzследваниятá на врата гънка се правят само и само между 11+1 и13 +6 гестанционна седмица, нито По_рано, нито по_касно, тъй като иzследването не то4но. ПиШе го дори и в книгите и броШурите. Едновремено с това се вzима и  веноzна кръв от мйката zа хормонално иzследване иzследване. Теz 2 покаzателя, както и въzрастта намайката покаzват какъв е риска от плод с евенуален даун синдром. Но това покаzва само процента zа такъв риск.
Ина4е 100% сигурност дава амниоцинтеzата.
Та се 4удя  и майа, или в Бъграия имат друга система на иzмерване или само ви обират парите, като правят иzследването иzвън теzи седмици ей така само  на видеоzон.  newsm78 newsm78 newsm78 Грехота  е от страна на лекарите да вzимат пари zа такова иследване и да си го праят когато им падне ( напримет оЩе в 9 седмица)  Thinking

Извенете, че се намесвам в темата понеже нямам впечатления от клиниката на Мазнейкова, както и от самата нея. Нямам познати, които да са ходили там. За клиниката чух,  когато миналата година на Азис бебето се говореше, че се родило там  Simple Smile. Обаче в интерес на истината четох, че в София има само трима специалисти със съответното разрешително или свидетлство или лиценз (не помня точно), които могат да правят наистина фетална морфология, както и са оборудвани със съответната апаратура. И доколкото си спомням тези лекари са в Майчин дом, но иментата им не бяха споменати. Явно, че системата е същата, както в Германия. Освен, ако някой наш роден гинеколог няма претенции да прави нови открития в гинекологията. Интересуваше ме, защото исках да отида и аз за такова изследване, но се отказах, защото има процент неточност, в зависимост дали е било твърде рано или късно, а аз бях закъсняла малко (защото си има определените моменти за тези изследвания - правят се на три пъти). И наистина, ако отидете не когато трябва и ви кажат, че бебчето ви има проблем или вероятност за заболяване, няма ли да се побъркате. Даже съм чувала за такъв случай във Бургас, след направена уж фетална морфология препоръчват махане на плода - безумно е и безотговорно. Ако тази Мазнейкова наистина прави в повече изследвания то това си е чисто нищо не правене, а просто хитричък начин да измъква пари от мамчетата, като разчита те изобщо да не знаят какво е феталната морфология и защо се прави.

# 205
Преди няколко години имах проблеми с менструацията, и по- точно следменструално кървене и ходих на гинеколог в 3- та градска и оттам ме изпратиха при доктор Мазнейкова. Тя ми направи няколко изследвания и ми каза, 4е 6те трябва да ми направят кюретаж и след няколко дни ме приеха в нейната клиника и ми направиха. После тя Мазнейкова ми предписа едни хапчета да пия. И благодарение на нея, до ден днешен, да чукам на дърво, нямам такива проблеми. Пожелавам й да е жива и здрава и все така ненадмината в работата си Simple Smile.

# 206
Аз родих там. Преди година. Следващите си деца, живот и здраве, пак там ще родя. Само хубави неща мога да ви кажа и за персонала и за лекарите. Мили, любезни, заинтересовани, съпричастни. Водещ лекар на мен ми беше Др. Павлова, да е жива и здрава жената, благодаря й от цялото си сърце, че я има дъщеря ми Simple Smile Условията в болницата са много хубави. Мазнейкова дойде, провери как съм, показа ми как да сложа детето да суче. Феталната си направих при нея, отговаряше на всички въпроси, на моите и на мъжа ми.

# 207
SSKOKSI, много съжалявам за неприятностите, успех и кураж и щастлива бременност!
Защо непременно трябва да ти даде Мазнейкова болничен? Никога не е късно да си вземеш направление и да отидеш при друг лекар! Или да говориш с личния си лекар за проблема и той да те посъветва какво да сториш!   bouquet Аз в четвъртия месец бях получила болки и лежах за задържане. До края на бремеността ми бях в болнични, за да не си притискам корема, седнала на стола.

# 208
Аз лично не мога да кажа една добра дума за Мазнейкова!В нач.бременност съм я посещавала беше декември,на този студ ме е разкарвала 5 пъти,да не говорим за грубиа претлед 1сед.бях с болки сл.това!
Миналото лято моя приятелка беше нейна пациентка,в 36 г.с. след като тя е отказала да роди доброволно и е изкала да изчакат термин,и е предизвикала кървене най-нагло,защото термина съвпада с летния отпуск на докторката!!! #2gunfireМоята приятелка побесня и роди в Шейново при Велев!

Успех! Peace

# 209
Kato 4eta vashite komentari razbiram 4e vsi4ki ste ot Sofiq.Zavijdam vi,za tova 4e vsi4ki spetsialisti sa sabrani vav Sofiq i imate golqm izbor na takiva/na 4elo sas dr.MAZNEIKOVA/.Az sam ot malak grad vav koito edno rajdane ti izliza mnogo po skapo ot tova da rodish vav nqkoiq 4astna klinika.Tuk vav moiq grad kato tragnesh da rajdash trqbva da si nosish absolutno vsi4ko.Kato se zapo4ne ot pamu4eto i stignesh do kontsite.Zadaljitelno se rajda sas sistemi.Otnoshenieto na doktorite e pot vsqkakva kritika/mnogo 4esto doktor lipsva za rajdaneto,no pak ima kadarni sestri koito dobre sa se obu4ili kakvo da pravqt vav takiva situatsii/.Az predpo4etoh rajdaneto pri doktor MAZNEIKOVA i ne sajalqvam.Daje moga da vi kaja 4e mi izleze mnogo po -evtino ot tova ako bqh ostanala vav moiq grad. BLAGODARQ VI dr.MAZNEIKOVA  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт