)
: врата на кабинета беше хлопната пред носа на съпруга ми с коментара "не може"
. Тук, в този форум ще срещнеш разбиране и ще намериш разрешение на въпроса. Само разгледай, попитай и момичетата ще ти дадат съвет. Аз лично бях на ЖК и раждах в Св. София (бившата Тина Киркова) и смятам да повторя. Но въпросът е за друга тема, тъй като тази е за клиниката на Мазнейкова. Успех мила, действай и всичко ще е наред
.
дааа....така си е
Грехота е от страна на лекарите да вzимат пари zа такова иследване и да си го праят когато им падне ( напримет оЩе в 9 седмица) 
. Обаче в интерес на истината четох, че в София има само трима специалисти със съответното разрешително или свидетлство или лиценз (не помня точно), които могат да правят наистина фетална морфология, както и са оборудвани със съответната апаратура. И доколкото си спомням тези лекари са в Майчин дом, но иментата им не бяха споменати. Явно, че системата е същата, както в Германия. Освен, ако някой наш роден гинеколог няма претенции да прави нови открития в гинекологията. Интересуваше ме, защото исках да отида и аз за такова изследване, но се отказах, защото има процент неточност, в зависимост дали е било твърде рано или късно, а аз бях закъсняла малко (защото си има определените моменти за тези изследвания - правят се на три пъти). И наистина, ако отидете не когато трябва и ви кажат, че бебчето ви има проблем или вероятност за заболяване, няма ли да се побъркате. Даже съм чувала за такъв случай във Бургас, след направена уж фетална морфология препоръчват махане на плода - безумно е и безотговорно. Ако тази Мазнейкова наистина прави в повече изследвания то това си е чисто нищо не правене, а просто хитричък начин да измъква пари от мамчетата, като разчита те изобщо да не знаят какво е феталната морфология и защо се прави.
.
Условията в болницата са много хубави. Мазнейкова дойде, провери как съм, показа ми как да сложа детето да суче. Феталната си направих при нея, отговаряше на всички въпроси, на моите и на мъжа ми.
Аз в четвъртия месец бях получила болки и лежах за задържане. До края на бремеността ми бях в болнични, за да не си притискам корема, седнала на стола.
Моята приятелка побесня и роди в Шейново при Велев!

Препоръчани теми