Според мен вина имат всички които са "лекували" това момиче!
1. Въпросното ЖК - пълна безотговорност, как може да предписва лекарства по телефон (по-горе някой се изказа по въпроса). Що за следене на бременнос е това, че да не забележи промените в кръвната картина? Колко пъти и е правила такава?
2. Вина има и Мазнейкова - щом си поел един пациент трябва да направиш всичко възможно за него - не е ли изискала "доситето" (обменна карта) от въпросното ЖК, да знае все пак с какво се захваща. Потърсила ли е контакт с нея? След като е видяла такава кръвна картина ми ориентирай се към по-големите болници за съдействие където да съберат екип и да се види за какво става въпрос. Защо я е изписала изобщо ? Кой я е пратил пък в онкологията? Абе изцяло неорганизиарана работа като за спешен случай!
3. Тези пък в Майчин дом там не ми се говори, техните действия са ми напълно неадекватни - толкова операции с такава кръвозагува, без преливане на кръв и в крайна сметка без да са наясно с какво си имат работа.
Така че според мен вина имат всички!
И като заключение - извинете ама 4000 лв. за едно раждане ми се виждат безумно много!