Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 458
  • 998
  •   2
Отговори
# 555
GIULIA, съжалявам много

# 556
Защото в скръбта си човек търси виновни ... Някои обвинавят себе си и страдат цял живот, други търсят други виновници, а не осъзнават, че и те са допринесли за трагичния случай заради собствената си немърливост и ниска здравна култура.

Единствената причина, която виждам, че болницата е ЧАСТНА. Когато има намесени пари, винаги те са виновни. Някои хора си мислят, че като си плащат по частните болници и им е гарантирано свръх-лечение, а всичко опира до възможности на лекарите, тук няма частна-нечастна.

С първото си дете също имах непочистена матка - от държавна болница. 50 дни се мотах с кръвотечение и лохии с миризма на гнила плът, но аз си мислех, че е нормално това да са лохиите и да е такава миризмата. Малко след самото раждане вдигнах температура 39 градуса, но никой не си направи труда да ме погледне или изследва. Обяснението беше, че температурата е от слизането на кърмата  Grinning Не пазя никакви лоши чувства към този лекар, с който дори имах уговорка и му платих "под масата"

Статутът на частните болници е точно такъв - имат право да върнат пациент ПО ЗАКОН. Държавните нямат това право!  Peace

Съкровище, днес пред клиниката на великата докторица имаше една почернена майка, чиято дъщеря е затрита от Мазнейкова по времето, когато светилото е работило в "Майчин дом". Ще цитирам само част от нея, която осбено ме впечатли  - осатвям настрана 5-те операции на жената и смърта и. всичко започнало, когато в седмия месец Мазнейкова видяла на видеозона "дупки в очните кухини" на бебето, което значи, че било сляпо. Това стресирало жената, била с болни бъбреци и повишила креатенина и оттам се почнало. Родило се детето и на бабата казали, че детето е сляпо и със затворен череп, което значи, че е "ненормално". Родилката го научава след втората операция (след секциото започва кървене и я вкарват отново), от шока прави еклампсия и .....
На 8 ден се сещат, че има сепсис...

Бабата показва снимки на детенцето - без никакви проблеми в зрението, абсолютно нормално, ама без мама

Само ако можеше да се сменя с по4иналото ми детенце..., но немога Embarassed Close  Tired

настръхвам, но понеже така мисли всяка жена, в цял свят лекарите са възприели неписан закон, че майката е с предимство. Не те и питат.
Много ми е мъчно, че по-рано Ицо не е видял за вашите съдби, защото сега жена му щеше да е жива. Пишете, мили жени, пишете за болката си, за да ни я спестите на нас и на другите. БЛАГОДАРЯ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 557
ЕТО ОЩЕ НЕЩО ПРИЯТНО И КРАСИВО 

ВАРНЕНКА СИ РОДИЛА ВКЪЩИ

ЧЕСТИТО, МАЙ И НИЕ ЩЕ СЕ ОБАЖДАМЕ НА МЪЖА Й ДА НИ ИЗРАЖДА. http://www.monitor.bg/article?id=207082  bouquet  bouquet  bouquet

# 558
  • Къде ли не
Сега попадам на тая тема и съм потресена от нещата писани тук. Съчувствам дълбоко на всички претърпели загуба! Аз още с първата бременност поразпитах за болницата и реших да не ходя там.
Velichka84 обаче не мога да се съглася с теб за смолянската болница. Познавам най - малко 5 момичета раждали там и всички са си платили под масата, така че докторите там не вършат " чудеса от храброст". Да не говорим, че масово се препоръчва секцио на всяка родилка. А София не е на 6-8 часа, моля те не ги забивай хората в Гърция! Аз лично пътувам за 3,5 часа с личният си автомобил.

# 559
Вси4ки като Мазнейковицата се стараят само на тези пациентки, които с рекламата си Ще и докарат нови пациентки= Money,
нищо 4е всяка отишла там жена си плаща като поп,
а ние неизвестните плащаме  и с най-скъпото на този свят=живота,
независимо дали нашият собствен или този на децата ни, ВЪВ вторият случай болката от загубата е несравнима с нищо Tired Shocked

рекетират те, защото виждат, че си в безисходица,  #Crazy, не знаеш какво да правиш и къде да отидеш. Това за мен си е рекет. Стой една сестра и те ръчка за ОЩЕ И ОЩЕ. СРАМ  И ПОЗОР.

НАЙ-ЛОШОТО е 4е те нямат срама..... Crossing Arms

а как ми тежи срама 4е им се предоверих толкова.... 4е 2 г.търся вината в себеси, те успяват с важен тон да ти я внушат ...., но благодарение на тромата система разбрах реалната им  оценка  на следването и работата им= мъртво бебе от купени дипломи И 7 МЕС.НЕМАРЛИВА РАБОТА !!! Sick #Cussing out
доскоро неисках да повярвам 4е може да паднат толкова низко,но е самата действителност #Crazy

# 560
Вси4ки като Мазнейковицата се стараят само на тези пациентки, които с рекламата си Ще и докарат нови пациентки= Money,
нищо 4е всяка отишла там жена си плаща като поп,
а ние неизвестните плащаме  и с най-скъпото на този свят=живота,
независимо дали нашият собствен или този на децата ни, ВЪВ вторият случай болката от загубата е несравнима с нищо Tired Shocked

рекетират те, защото виждат, че си в безисходица,  #Crazy, не знаеш какво да правиш и къде да отидеш. Това за мен си е рекет. Стой една сестра и те ръчка за ОЩЕ И ОЩЕ. СРАМ  И ПОЗОР.

НАЙ-ЛОШОТО е 4е те нямат срама..... Crossing Arms

а как ми тежи срама 4е им се предоверих толкова.... 4е 2 г.търся вината в себеси, те успяват с важен тон да ти я внушат ...., но благодарение на тромата система разбрах реалната им  оценка  на следването и работата им= мъртво бебе от купени дипломи И 7 МЕС.НЕМАРЛИВА РАБОТА !!! Sick #Cussing out
доскоро неисках да повярвам 4е може да паднат толкова низко,но е самата действителност #Crazy

те тук с фалшиви профили се опитват  и Христо да го обвинят в „ниска здравна култура„. Не си ти виновната, какво и теб ли да те изроди мъжът ти???? ами ако има една жена проблемна бременност, пак ли мъжът да изражда. До там стигнахме, хората ги е страх да не попаднат на Мазнейковци  #Crazy #Crazy #Crazy

# 561
Хора, трябва да се направи някакво сдружение, което да се свърже с адвокати и да се занимава изключително с такива случаи. Трябва да се създаде някаква система, организация. Вижет какво направи Теодора Захариева за онкоболните. Нужна е такава организация, която да защитава правата ни като пациенти. Не е само до клиниката на Мазнейкови. Снаха ми беше в детската инфекциозна с племенницата ми - НЕ И ДАВАХА ИНФОРМАЦИЯ, ТЯ НЕ ЗНАЕШЕ КАКВИ ЛЕКАРСТВА ДАВАХА НА ДЕТЕТО. Това е недопустимо по закон. А всички знаем, че това е практика в БГ болниците - пациентите са едни досадници, които искат да знаят с какво ги лекуват, каква е диагнозата, какво сочат изследванията и какви са рисковете при терапията. А какъв зор е да получиш епикриза, пък какви фантасмагории пише вътре...

ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ!

# 562
ПРОТЕСТЪТ ПРЕД МАЗНЕЙКОВАТА КЛИНИКА http://www.bulphoto.com/events/17910/

Протест на близки на починали пациенти на МБАЛ "Света София" в столицата
"Нормално ли е да се изписва родилка с 40 градуса температура" и "Защо в тази болница никой не умира - всички тежки случаи се изписват", попита Христо Коледаров, съпруг на починалата Запряна Коледарова пред МБАЛ "Света София" в столицата.  На мирен протест опечаленият мъж събра близки и съпричастни на трагедията на семейството си пред известната като клиника на Мазнейкови болница. Заедно с него дойдоха и други, изгубили близките си след престой във въпросното лечебно завдение. Повечето носеха снимки на починалите млади хора и останалите сираци дечица. Към тях се присъедини и певицата и актриса Весела Нейнски, която сподели в медиите историята за своя аборт и последвало лечение в "Шейново" след като стана известна трагедията на Запряна Коледарова.
Бабата на няколкомесечната Борислава, разказа за майката Емилия Георгиева, която умира от тромб на 7 октомври 2008 г в Пета градска болница след извършено секцио в МБАЛ "Света София", откъдето е изписана. Друг фрапиращ случай сподели Тодор Дюлгеров, брат на починалия през 2006 г Петър Дюлгеров, който след операция на коляното заради доброкачествен тумор е прехвърлен в "Пирогов", където умира като и до днес на близките не е съобщена причината за смърта му.
Виолета Липчева, майка на починалата през 2005 г Люба Липчева (29 г) се опитваше да запази спокойствие, разказвайки за смърта на дъщеря си по времето, когато Валентина Мазнейкова е все още лекар в "Майчин дом". Люба страда от бъбречно заболяване, което следи специалист от ИСУЛ. Цялата бременност протича леко до седмия месец, когато по думите на Виолета Липчева д-р Мазнекова вижда на ехограф "дупка в очните кухини на детето", което означавало, че детето е сляпо. Според почернената майка и до днес все още техниката не може да постави подобна категорична диагноза по време на бременноста. В резултат от притесненията бременната жена повишава нивото на креатенин, заради което д-р Мазнейкова предприема незабавно секцио. След раждането на малката Марги лекарката завежда бабата в неонатологията, където друг лекар и съобщава, че бебето е сляпо и със затворен череп, което означавало, че ще е "ненормално". Жената забранява да се съобщава каквото и било за състоянието на новороденото на родилката. Междувременно Люба Липчева получава кървене и е вкарана за втора операция, която Мазнейкова обявява за успешна. Фатално обаче се оказва изявлението на друг лекар от болницата, който заявява на майката, че детето е с малформации. От шока родилката прави екламспия, оперирана е още 3 пъти, но не оцелява. Виолета Липчева показа снимки на внучката си, която няма проблем със зрението и е напълно нормално дете.
На желанието на протестиращите да се срещнат с управителите на болницата бе отговорено, че семейство Мазнейкови не са в страната. Това не попречи на лечебното заведение да наеме PR-ска агенция, която раздаваше листовки със становището на МБАЛ "Света София". Оказа се, че болницата се е подготвила и пред входа и имаше организиран контра-протест. Голям плакат съобщаваше за сформиран комитет в защита на Валентина Мазнейкова. Межди двете групи имаше сериозно количество полиция, която на моменти се явяваше посредник. Позицията на МБАЛ "Света София" е, че очакват с нетърпение официалната експертиза от страна на контролните органи в Министерство на здравеопазването, която ще оневини напълно лечебното заведение и доктор Мазнейкова в частност. Въпросната експертиза се бави без обяснения вече повече от два месеца.

# 563
Хора, трябва да се направи някакво сдружение, което да се свърже с адвокати и да се занимава изключително с такива случаи. Трябва да се създаде някаква система, организация. Вижет какво направи Теодора Захариева за онкоболните. Нужна е такава организация, която да защитава правата ни като пациенти. Не е само до клиниката на Мазнейкови. Снаха ми беше в детската инфекциозна с племенницата ми - НЕ И ДАВАХА ИНФОРМАЦИЯ, ТЯ НЕ ЗНАЕШЕ КАКВИ ЛЕКАРСТВА ДАВАХА НА ДЕТЕТО. Това е недопустимо по закон. А всички знаем, че това е практика в БГ болниците - пациентите са едни досадници, които искат да знаят с какво ги лекуват, каква е диагнозата, какво сочат изследванията и какви са рисковете при терапията. А какъв зор е да получиш епикриза, пък какви фантасмагории пише вътре...

ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ!

ПРАВА СИ, ама много си права. На прав път сме обаче, сега около Христо се събира голям капацитет от знаещи и умни хора, те трупат опит сега в борбата, организацията на такива неща. Сигурна съм, че от това може да се роди организация. Едва ли Христо ще може да намери покой цял живот и ще остане безразличен към съдбата и на другите. Създай си профил във фейсбук, там имаме пряк контакт с него, ще правим нещо. Аз например живея в Германия, ще работя от тук за каузата

# 564
Не разбирам защо постоянно коментирате ценовата листа на лечебното заведение - тя е достъпна като информация за всеки, а и никой не е задължен да се възползва от услугите на Св. София. Това е право на личен избор, а и очевидно там не ходят хора, които не могат да си позволят тези суми. Освен това цените не са по-различни от предлаганите в останалите частни клиники.

Доколкото разбрах съпругът на починалото момиче е митничар, което ще рече, че най-малкият проблем за него са парите.

А какво остава за г-жа Неински - както стана ясно тя направо си е платила на черно в държавна болница (ако въобще е посещавала такава). Т.е. човек сам избира дали и колко пари да заплати за медицински услуги.

# 565
Не разбирам защо постоянно коментирате ценовата листа на лечебното заведение - тя е достъпна като информация за всеки, а и никой не е задължен да се възползва от услугите на Св. София. Това е право на личен избор, а и очевидно там не ходят хора, които не могат да си позволят тези суми. Освен това цените не са по-различни от предлаганите в останалите частни клиники.

Доколкото разбрах съпругът на починалото момиче е митничар, което ще рече, че най-малкият проблем за него са парите.

А какво остава за г-жа Неински - както стана ясно тя направо си е платила на черно в държавна болница (ако въобще е посещавала такава). Т.е. човек сам избира дали и колко пари да заплати за медицински услуги.

Мазнейковите пак излезнаха като голи охлюви от черупките си.
Нали бяхте в чужбина, господа. Защо днес не излезнахте на протеста, а платихте на 5човека. Не знам от кога да си митничар значи, че крадеш. Нали точно вие казвате, че всеки до доказване на противното е невинен, какво стана. Пак ви хвана шизофренията  Shocked Shocked Shocked
Освен това, аз не знам изобщо някой да е обвинявал Ицо в каквото и да е било. За вас не мога да го кажа.
браво на госпожица Нейски, че разказа интимни подробности за съдбата си, въпреки че е публична личност. Колко хора искате да уморите, преди да ви затворят. Къде се криете и защо като сте невинни??? Излезте, покажете се да ви видим. Или не можахте днес да погледнете в очите десетките жертви на нехайството и немърливостта ви????

# 566
Напъни се малко,де,не е толкова сложно.
Като дадеш 4000лв очакваш да ти бъде обърнато внимание от знаещи и можещи хора,хигиената да е по-добра,от държавните болници,където не достигат пари и се пести от всичко,с една дума да си спокойна.

# 567
Напъни се малко,де,не е толкова сложно.
Като дадеш 4000лв очакваш да ти бъде обърнато внимание от знаещи и можещи хора,хигиената да е по-добра,от държавните болници,където не достигат пари и се пести от всичко,с една дума да си спокойна.
[/quote

ама има алчност на този свят..и некомпетентност. newsm78

# 568
Мила SSKOKSI, смени си доктора и си вземи болнични колкото се може по-бързо. Аз бях в подобна ситуация с работодателят си и си взех болнични от страх да не загубим бебето. Най-добре се регистрирай Hug. Тук, в този форум ще срещнеш разбиране и ще намериш разрешение на въпроса. Само разгледай, попитай и момичетата ще ти дадат съвет. Аз лично бях на ЖК и раждах в Св. София (бившата Тина Киркова) и смятам да повторя. Но въпросът е за друга тема, тъй като тази е за клиниката на Мазнейкова. Успех мила, действай и всичко ще е наред Simple Smile.

А от същата тази клиника даваха болнични на колежката ни от 2-ия месец на бременността, ЗАЩОТО ЗАБРЕМЕНЯ, ЗА ДА СЕ  ОМЪЖИ ЗА АМЕРИКАНЕЦ ... В следствие на което загубих бебето, бяхме  бременни по едно и също време и не можеше две девойки да отсътваме едновременно. Работата ни е спокойна, но се наложи да поема и нейната, защото девойката не можеше да вдига телефона си, а трябваше да търча и за нейния...и за оплесканите и заявки...
Има господ, той вижда и връща, в това съм сигурна.

# 569
Мила SSKOKSI, смени си доктора и си вземи болнични колкото се може по-бързо. Аз бях в подобна ситуация с работодателят си и си взех болнични от страх да не загубим бебето. Най-добре се регистрирай Hug. Тук, в този форум ще срещнеш разбиране и ще намериш разрешение на въпроса. Само разгледай, попитай и момичетата ще ти дадат съвет. Аз лично бях на ЖК и раждах в Св. София (бившата Тина Киркова) и смятам да повторя. Но въпросът е за друга тема, тъй като тази е за клиниката на Мазнейкова. Успех мила, действай и всичко ще е наред Simple Smile.

А от същата тази клиника даваха болнични на колежката ни от 2-ия месец на бременността, ЗАЩОТО ЗАБРЕМЕНЯ, ЗА ДА СЕ  ОМЪЖИ ЗА АМЕРИКАНЕЦ ... В следствие на което загубих бебето, бяхме  бременни по едно и също време и не можеше две девойки да отсътваме едновременно. Работата ни е спокойна, но се наложи да поема и нейната, защото девойката не можеше да вдига телефона си, а трябваше да търча и за нейния...и за оплесканите и заявки...
Има господ, той вижда и връща, в това съм сигурна.

моля ти се, то тук става за парички, мила. Който си плати, той. А-а-а-а-а, как ни ти и срам, да си бременна, да имаш проблеми, а да не не искаш да работиш??? Ааааааа, ами американците? и те са хора, и те искат да се женят, деца да имат. Те имат парички, а ти не. ТОВА Е ВАЖНОТО ЗА ТЕЗИ  #2gunfire Sick #Crazy Money Money Money Money Money Money Money

СЕГА СЕРОЗНО, МАЗНЕЙКОВИ, КАТО СЕ ЗАГУБИТЕ ТУК, ГУБЯТ СЕ И ПЕТТЕ ФЕЙК ПРОФИЛИ ВЪВ ФЕЙСА, КООРДИНИРАЙТЕ СЕ МАЛКО, РАБОТЕТЕ НА СМЕНКИ И Т.Н.,

Общи условия

Активация на акаунт