Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 454
  • 998
  •   1
Отговори
# 570

Така че според мен вина имат всички......."ЛЕКАРИ" !!!! Peace Crossing Arms

Тук много си права newsm10
Точно това искат да ви обяснят- тези, които за ВАС' защитават Мазнеикова' .  
 Ние не я защитаваме ,но не сме сагласни един да 'обере пешкира' за немарливостта на многото  доктори през които е пеминала горката жена.
Като сте трагнали да съдите почнете от ЖК  . Praynig

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 20:07 от hristy

# 571

Така че според мен вина имат всички......."ЛЕКАРИ" !!!! Peace Crossing Arms

Тук много си права newsm10
Точно това искат да ви обяснят- тези, които за ВАС' защитават Мазнеикова' .  
 Ние не я защитаваме ,но не сме сагласни един да 'обере пешкира' за немарливостта на многото  доктори през които е пеминала горката жена.
Като сте трагнали да съдите почнете от ЖК  . Praynig

Да бе, за да не го поеме никой накрая, нали това целите, пак да се измъкнете като до сега. Този път обачееееееееееееее ни има нас. Ще се включат и чужди медии и институциите на ЕС. Браво на Вас. Мазнейкови са я разтакавали, не са й изчистили плацентата, мотали са я в онкологията, после пак други ДЪРЖАВАТА са виновни.

# 572
Омръзна ми да слушам едно и също от едни и същи хора навсякаде...Едни и същи въпроси, не ви ли писна да се правите на малоумни...Нещата са наистина ужасни....КАк не го разбрахте...И продължавате да защитавате тези,които очевидно крият нещо?Каде бяха днес,защо се скриха от хората.Нали са безгрешни?Защо "невинните" и "чисти" като сълзи уважаеми неправомерно обвинени не излезнаха да кажат нещо на тези хора чиито съдби са разбити?Колко още семейства трябва да се разплачат за да има развитие по случая...Говорим за изгубен човешки живот и то не един, а вие ме питате кой ще върне на Др.Мазнейкова нервите.А на мен кой ще ми върне живота,изгубените ,мечти,семейството.Защо не дойде Др,Мазнеикова да говори с малката ми сестричка когато тя попита,защо е различна.Защо не я баба я гледа и си има само тати,а пък мама я вижда само на снимка.Снимка на която днес се смяха наемниците на нашето скъпо "светило" и тези ли момиченца бяха най-добрите членки на контра протеста.Ако е така мога само да кажа браво!Браво за смелостта ви....Вие ще отговаряте пред Господ.НЕ забравяйте и вие сте хора и вие сте жени ,имате майки и ще станете някога такива....

# 573
Омръзна ми да слушам едно и също от едни и същи хора навсякаде...Едни и същи въпроси, не ви ли писна да се правите на малоумни...Нещата са наистина ужасни....КАк не го разбрахте...И продължавате да защитавате тези,които очевидно крият нещо?Каде бяха днес,защо се скриха от хората.Нали са безгрешни?Защо "невинните" и "чисти" като сълзи уважаеми неправомерно обвинени не излезнаха да кажат нещо на тези хора чиито съдби са разбити?Колко още семейства трябва да се разплачат за да има развитие по случая...Говорим за изгубен човешки живот и то не един, а вие ме питате кой ще върне на Др.Мазнейкова нервите.А на мен кой ще ми върне живота,изгубените ,мечти,семейството.Защо не дойде Др,Мазнеикова да говори с малката ми сестричка когато тя попита,защо е различна.Защо не я баба я гледа и си има само тати,а пък мама я вижда само на снимка.Снимка на която днес се смяха наемниците на нашето скъпо "светило" и тези ли момиченца бяха най-добрите членки на контра протеста.Ако е така мога само да кажа браво!Браво за смелостта ви....Вие ще отговаряте пред Господ.НЕ забравяйте и вие сте хора и вие сте жени ,имате майки и ще станете някога такива....

смели са се, защото  са наемници на Мазнейкова. Лично санитарките й бяха излезнали. Кой чисти болницата в това време? А, забравих, че и без това се чисти само веднъж на 3 дни. То санитарките си имат по-добра работа, да се смеят и подиграват на хората. Освен това, днес разпространила В.М, че те са били 40, а ние 30??????? Саксиите пред болницата ли са вашите „хора„ или нарисуваните на огромния плакат? Плакатите обаче са НЕУДОШЕВЕН предмети и не се броят.
Лекарка от болницата е давала интервю на журналистите, колко била доволна КАТО ПАЦИЕНТКА. ТОВА Е ПАРОДИЯ. И ТО ПРЕД ОЧИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ.
АКО НЕ БЯХТЕ ВИНОВНА НЯМАШЕ ДНЕС ДА СТЕ В „ЧУЖБИНА„, А ЩЯХТЕ ДА ИЗПАЛЗИТЕ ОТ ЗМИЙСКАТА СИ ДУПКА И САМА ДА ИЗЛЕЗНЕТЕ ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ.

# 574
  • София и там където не се пуши
Тук се цели и излагане на този форум. Това ми напомня, че преди време от този форум, много жестоко беше без вина обвинена една банка, на която благодарение на форума се нанесоха огромни щети, а този форум  е най-вече за взаимопомощ.
Съжалявам, че благодарение на тук новорегистрирали се - хората се одръпват, а се чудя че отдавна модератор не изпрати темата или изказванията в клюкарника.

Много ми е жал, че бременна жената така жестоко се е разболяла при това с тази висока температура е пътувала. А операция направена на болен човек, абсурд да не огледат всичко, дали са направили както трябва.

Velichka84 (tropi4na treska) по начина който пишеш и се палиш имам чувството, че си 94 набор а не 84-ти.

Dani000 съжалявам за твоето бебе, но и твоето изказване е несериозно, че защото са давали на някой болничен, ти си загубила бебето. Няма незаменими хора.  Човек трябва да е много сериозен към бремеността си, щом мисли, че има проблем.
Аз така направих два пъти - при това ми даваха болничен от районната поликлиника.

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 21:45 от (х) Dorothy

# 575
С риск да се повтарям отново но май пак има някой не разбрал.Лесно е да се гледа отстрани и да се коментира,но дали ако се случи на вас ще говорите толкова меко?Дали ще кажете.че просто съжалявате за близките си и ще мълчите,макар да ви гложди отвътре...Преди да се изказвате непотготвени може би трябва малко да си включите човечността и да поппрочетете отново.Аз не МОЛя никого да ме съжалява и разбира....На никого не пожелавам този ужас...Какво да направя,че в тази държава няма на кого да се оплачеш...единственият начин е да запознаеш обществеността със своята лична история(няма да коментирам,какво коства това на всеки от нас)АЗ искам единствено хората да знаят и да помнят ...

# 576
С риск да се повтарям отново но май пак има някой не разбрал.Лесно е да се гледа отстрани и да се коментира,но дали ако се случи на вас ще говорите толкова меко?Дали ще кажете.че просто съжалявате за близките си и ще мълчите,макар да ви гложди отвътре...Преди да се изказвате непотготвени може би трябва малко да си включите човечността и да поппрочетете отново.Аз не МОЛя никого да ме съжалява и разбира....На никого не пожелавам този ужас...Какво да направя,че в тази държава няма на кого да се оплачеш...единственият начин е да запознаеш обществеността със своята лична история(няма да коментирам,какво коства това на всеки от нас)АЗ искам единствено хората да знаят и да помнят ...

Peace,

ПОМНЕТЕ,

Тези,които забравят ужасите на историята са обречени да ги преживеят отново....!!!
  Thinking

# 577
Като сте толкова активни и борбени, защо не сезирате отговорните институции? Защо не поискате от тях отговори? Защо не поискате документи? newsm78 За да имате неопровержими доказателства.
За да не се повтаря историята!
До кога ще ви четем жлъчните манипулации?
Попитайте съпруга на Запряна дали Мазнейкова я е ОПЕРИРАЛА? Дали въобще е присъствала на операцията?
Дайте по-сериозно!
А кои са докторите от Майчин дом? Техните имена знаете ли?  Thinking
А петричките провинциални "специалисти"тип врачки, които дават консултации по телефона? Thinking
От ВМА? Thinking
Сигурно и те имат някакво участие? Или?

# 578
Като сте толкова активни и борбени, защо не сезирате отговорните институции? Защо не поискате от тях отговори? Защо не поискате документи? newsm78 За да имате неопровержими доказателства.
Попитайте съпруга на Запряна дали Мазнейкова я е ОПЕРИРАЛА? Дали въобще е присъствала на операцията?
Дайте по-сериозно!
А петричките провинциални "специалисти"тип врачки, които дават консултации по телефона? Thinking
От ВМА? Thinking

КАТО МЕД.УПРАВИТЕЛ НА КЛИНИКАТА Й ТЯ НОСИ ОТГОВОРНОСТ СОЛИДАРНО=НАРАВНО С ЕКИПИТЕ Й ..!!! Peace

# 579
Дайте по-сериозно!
От ВМА? Thinking

РБ И ОТГОВОРНИ ИНСТИТУЦИИ...ТАКОВА ЖИВОТНО В БЛИЗКИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЯМА, И ЕС НИ ГО КАЗА И ПОКАЗА..!

# 580
  • София
Тук се цели и излагане на този форум. Това ми напомня, че преди време от този форум, много жестоко беше без вина обвинена една банка, на която благодарение на форума се нанесоха огромни щети, а този форум  е най-вече за взаимопомощ.

Много моля, не се опитвайте да вкарате форума във филми!
Заради разнасянето на легенди от чули-недочули, че БГ-Мамма била фалирала "една банка", се наложи изясняване на отношенията, банката се извини, блогърите - също.
Ако имате какво да кажете по темата-кажете го.
Този форум и проблемите на "Св. София" са коренно различни неща.

# 581
Дайте по-сериозно!
А кои са докторите от Майчин дом? Техните имена знаете ли?  Thinking
От ВМА? Thinking

Скандален отчет на Лекарския Съюз разбуни духовете в бялата гилдия
121 000 лв. от членския внос на 750-те медици в Пиринско изхарчени : 12 000 за „представителни” на шефа на РК на БЛС д-р Д. Тачова, 11 000 лв. – за телефон, 15 000 – за командировки…

БЛС В ХАРЧА СА № 1,
а работата им е = В Пиринско цели 6 бр. бг д-ра са със спрени права да практикуват професията си …. ЗАРАДИ неплатен 4ленски внос х 6 лв. месе4но, Други Провинения НЯМА !!!! Outta Joint Whistling Twisted Evil
[/b][/u]

НАПРАВО ДА НИ ЗАВИДИ ЕС НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ НИ Joy hahaha Money Outta Joint

# 582
Дайте по-сериозно!
От ВМА? Thinking

Само едно нещо искам да изясня за непосветените. Споделям личен опит. Раждах със секцио в Майчин дом - не съм очарована нито от болницата, нито от персонала, но посъбрах преди това мнения (на пациенти и лекари), според които като апаратура и специалисти това е най-доброто. За мен беше много важно, че това са най-добрите неонатолози в БГ, и че лекарката ми беше оперирала и друг път жена с двурога матка. Оттам нататък - пълна мизерия, гадно отношение и т.н. В следродилно - супер бедно и мизерно, но чисто, внимателни жени. След раждане почти всикчи жени вдиганхме 37 градуса. Заради кърмата или операцията не знам. Много исках вече да се прибирам с бебчо, затова на визитация казах на професорката, че температура или не, искам да си ходя. Цитирам отговора и дословно "НИЕ РОДИЛКА С ТЕМПЕРАТУРА НЕ МОЖЕМ ДА ИЗПИШЕМ". Аз не бях с 40 градуса като Запряна, а с 37 и без никакви усложнения.
След опрецията на Запряна Мазнейкова следи случая и, праща я да си обикаля по изследвания из София, а накрая я изписва да си се оправя както може там с тази температура.  И значи казваш не е отговорна за случилото се. Всичко е абсолютно в реда на нещата, а приятелю.
Тя междувпрочем е кадър на Майчин дом, но явно е преценила, че в нейната болница това правило е напълно излишно - само ще и заемат леглата

# 583
Дайте по-сериозно!
От ВМА? Thinking

Само едно нещо искам да изясня за непосветените. Споделям личен опит. Раждах със секцио в Майчин дом - не съм очарована нито от болницата, нито от персонала, но посъбрах преди това мнения (на пациенти и лекари), според които като апаратура и специалисти това е най-доброто. За мен беше много важно, че това са най-добрите неонатолози в БГ, и че лекарката ми беше оперирала и друг път жена с двурога матка. Оттам нататък - пълна мизерия, гадно отношение и т.н. В следродилно - супер бедно и мизерно, но чисто, внимателни жени. След раждане почти всикчи жени вдиганхме 37 градуса. Заради кърмата или операцията не знам. Много исках вече да се прибирам с бебчо, затова на визитация казах на професорката, че температура или не, искам да си ходя. Цитирам отговора и дословно "НИЕ РОДИЛКА С ТЕМПЕРАТУРА НЕ МОЖЕМ ДА ИЗПИШЕМ". Аз не бях с 40 градуса като Запряна, а с 37 и без никакви усложнения.
След опрецията на Запряна Мазнейкова следи случая и, праща я да си обикаля по изследвания из София, а накрая я изписва да си се оправя както може там с тази температура.  И значи казваш не е отговорна за случилото се. Всичко е абсолютно в реда на нещата, а приятелю.
Тя междувпрочем е кадър на Майчин дом, но явно е преценила, че в нейната болница това правило е напълно излишно - само ще и заемат леглата

И НЕТРЯБВА ДА СЕ ИЗПИСВА ФЕБРИЛЕН ПАЦИЕНТ, А УЖКИМ РОДИЛКАТА СЕ ВОДИ ПАЦИЕНТ С ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ  Crossing Arms,

НО НАЛИ ТРЯБВА МАЗНЕЙКОВИЦАТА ДА СИ НАПРАВИ МЯСТО ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 4000 ЛВ. = НЯКОИ БЪЛГАРИ ЦЯЛА ГОДИНА РАБОТЯТ ЗА ТОЛКОВА = У4ИТЕЛИ....Money Money, ЗА НЕЯ Е ПО-ВАЖНО ДА НЕ ВЪРНЕ БЪДЕЩИ 4000 ЛВ., за които следващата родилка  е САМО КУРИЕР Money Money

# 584
Дайте по-сериозно!
От ВМА? Thinking

В СПОРА СЕ РАЖДА ИСТИНАТА... baby_neutral Praynig Thinking

[/b][/u]

Общи условия

Активация на акаунт