Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 439
  • 998
  •   1
Отговори
# 585
От четири месеца близките на Запряна чакат да получат резултати от медицинската експертиза, нищо.
Определени лица правят „комитет за защита на В.М.„ и ХОП, РЕЗУЛТАТИ ИМА...В ЗАЩИТА НА В.М., РАЗБИРА СЕ.
Това разбираме първо от БНТ http://bnt.bg/bg/news/view/12209 . (между другото според информация на дъщерята на една от починалите от „тропическа треска„, „доволните пациентки„ са служителки в „болницата„). Мислете каквото искате.

Според „експертизата„ Запряна е починала от ТРОПИЧЕСКА ТРЕСКА. Много характерна стана според мен „тропическата треска„ в България. Тя носи бяла престилка, обича парите и често води до смърт.
Затова ви моля да се борим заедно срещу такива тропически трески, оставили сираци и почернени семейства след себе си, почернили живота на стотици жертви.
Пишете за вашите преживявания с „тропическата треска„, какво лекарство има срещу нея, какъв щам е (как се казва), къде се среща.
Ние за една такава треска знаем. А вие?
Тропическата треска на Запряна е от щам В.М., намира се в момента в „чужбина„, среща се обаче често на бул. България в София.

НЕКА ДА НАМЕРИМ ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ ТРОПИЧЕСКАТА ТРЕСКА В БЪЛГАРИЯ, НЕКА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА ОТНЕМА БЛИЗКИТЕ НИ.

# 586
 Открийте 5-те разлики между поста тук и този във Facebook:

Velichka Peeva wrote
at 12:31pm
Запряна умряла от „тропическа треска„, аз знам и името й - носи бяла престилка и в момента е в „чужбина„ на някой Тропик. Може би е и на острова на Лост. Гледайте го този филм, може да се появи и там.

Иначе хората не са със фалшиви профили, не са едни и същи... НЕ!

# 587
Пиша това в защита на д-р Мазнейкова, така че който ще се ядосва от написаното да не чете.

2000 г. ми поставиха диагноза (за вродена аномалия), съгласно която близо 10 гинеколога констатираха, че майка никога няма да стана. Единствената, която каза "ще е трудно, но не и невъзможно" беше Мазнейкова. Не съм я познавала дотогава, не съм била с протекции - тя преподаваше на моя приятелка в Медицинския и така стигнах до нея.

2001 г. зимата постъпих в Майчин дом при нея със съмнения за спонтанен аборт, тя обърна всичко с главата надолу, но седмица по-късно ме изписаха с жив ембрион. По това време се наложи да си сменя личната лекарка (лекарка от Военна болница) - някак по чудо ми изчезнаха от нейния архив и картона и анамнезите и изследванията, правени преди това.

2002 г. родих сина си.

2007 г. отново бременна и с кръвоизливи бях пред кабинета на Мазнейкова (вече в новата сграда на частната клиника). Тя каза, че плодният сак има пулс, но плацентата е отлепена и голям хематом притиска сакчето, не се знае как и до колко добре то се кръвоснабдява. Според нея, при тези обстоятелства процентът вероятност за читава бременност и нормално дете е 20-30%, което от медицинска гледна точка не е процент. Каза решавай и аз реших. Направих аборт ден по-късно - в нейната клиника, това ми беше първия престой там.

2008 г. след поредица от гинекологични проблеми (с течение на годините и характерната за това "амортизация" вродената аномалията доведе до различни проблеми) в същата клиника ми направиха успешно хистероскопия (по нов метод, доколкото разбрах, като безкръвна операция, при която отстраниха излишните стени на матката). Тогава лежах в клиниката за втори път.

Сега съм бременна отново (надеждата няма как да си отиде, когато има още някой, който да я подхранва  Simple Smile) и възнамерявам там да родя.

Аз съм човек без известна фамилия и жена, която е поради различни стечения на обстоятелства е лежала във всички софийски отделения за "Патология на бременността".
За мен друг гинеколог не съществува. Може да е въпрос на съвпадение на темперамент или не знам на какво, но разбирам държанието й.
Не приемам професионалната откровеност на докторката да се нарича незаинтересованост или безчувственост. Тя също е и жена и майка, знам колко момичета (с проблемна бременност) са й плакали в отделението в Майчин дом и как им стоеше до главите и колко са идвали при нея като при последна надежда, често за съжаление и твърде късно. Виждала съм я съсипана след поредния кюртаж, дошъл след седмици упорита борба да се запази бебето - трябва желязна психика и дисциплина да превъзмогнеш подобни неща. Ако някоя от вас го може - шапка долу!

# 588
  • София
Величка е сменила екранното си име. Не е направила нова регистрация. Влезте в профила й и ще го видите много лесно.

# 589
Пиша това в защита на д-р Мазнейкова, така че който ще се ядосва от написаното да не чете.

2000 г. ми поставиха диагноза (за вродена аномалия), съгласно която близо 10 гинеколога констатираха, че майка никога няма да стана. Единствената, която каза "ще е трудно, но не и невъзможно" беше Мазнейкова. Не съм я познавала дотогава, не съм била с протекции - тя преподаваше на моя приятелка в Медицинския и така стигнах до нея.

2001 г. зимата постъпих в Майчин дом при нея със съмнения за спонтанен аборт, тя обърна всичко с главата надолу, но седмица по-късно ме изписаха с жив ембрион. По това време се наложи да си сменя личната лекарка (лекарка от Военна болница) - някак по чудо ми изчезнаха от нейния архив и картона и анамнезите и изследванията, правени преди това.

2002 г. родих сина си.

2007 г. отново бременна и с кръвоизливи бях пред кабинета на Мазнейкова (вече в новата сграда на частната клиника). Тя каза, че плодният сак има пулс, но плацентата е отлепена и голям хематом притиска сакчето, не се знае как и до колко добре то се кръвоснабдява. Според нея, при тези обстоятелства процентът вероятност за читава бременност и нормално дете е 20-30%, което от медицинска гледна точка не е процент. Каза решавай и аз реших. Направих аборт ден по-късно - в нейната клиника, това ми беше първия престой там.

2008 г. след поредица от гинекологични проблеми (с течение на годините и характерната за това "амортизация" вродената аномалията доведе до различни проблеми) в същата клиника ми направиха успешно хистероскопия (по нов метод, доколкото разбрах, като безкръвна операция, при която отстраниха излишните стени на матката). Тогава лежах в клиниката за втори път.

Сега съм бременна отново (надеждата няма как да си отиде, когато има още някой, който да я подхранва  Simple Smile) и възнамерявам там да родя.

Аз съм човек без известна фамилия и жена, която е поради различни стечения на обстоятелства е лежала във всички софийски отделения за "Патология на бременността".
За мен друг гинеколог не съществува. Може да е въпрос на съвпадение на темперамент или не знам на какво, но разбирам държанието й.
Не приемам професионалната откровеност на докторката да се нарича незаинтересованост или безчувственост. Тя също е и жена и майка, знам колко момичета (с проблемна бременност) са й плакали в отделението в Майчин дом и как им стоеше до главите и колко са идвали при нея като при последна надежда, често за съжаление и твърде късно. Виждала съм я съсипана след поредния кюртаж, дошъл след седмици упорита борба да се запази бебето - трябва желязна психика и дисциплина да превъзмогнеш подобни неща. Ако някоя от вас го може - шапка долу!

Желая ти успех, дано си имаш бебенце
Какво обаче променя факта, че една жена е изписана с възпаление да се лекува както намери от тази болница.
Тук вече не става дума за единичен случай на сепсис в тази болница
Чети нагоре и ще се убедиш

# 590
Какво обаче променя факта, че една жена е изписана с възпаление да се лекува както намери от тази болница.
[/quote]

Клиниката е специализирана гинекологична клиника. Ти, ако беше на мястото на Мазнейкова, дали би поела отговорността да задържиш момичето в клиниката, съзнавайки, че според изледванията, проблемът не е гинекологичен и че при все всички опити - ти не си в състояние да го откриеш и решиш. Аз не бих.

# 591

Клиниката е специализирана гинекологична клиника. Ти, ако беше на мястото на Мазнейкова, дали би поела отговорността да задържиш момичето в клиниката, съзнавайки, че според изледванията, проблемът не е гинекологичен и че при все всички опити - ти не си в състояние да го откриеш и решиш. Аз не бих.
[/quote]

А какво точно значи многопрофилна болница  newsm78
Специализирана АГ е Шейново, Майчин дом, Тина Киркова, Свети Лазар. Клиниката на Мазнейкови е МБАЛ "Света София".
В момента, в който е приела "момичето в клиниката, съзнавайки, че според изледванията, проблемът не е гинекологичен" е поела отговорност за нея. Да и беше казала не мога да се справя, няма да ти вземам парите  Money, иди в медицинска академия

# 592

[/quote]

ТОВА Е МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ, ВИЖ ТУК http://www.mbal-sofia.com/news.php?newsid=9, КОЯТО ИМА ПРЕТЕНЦИЯТА ДА Е ВЪВЕЛА „ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО„ newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy
ОПАЗИЛ НИ БОГ ОТ ТАКЪВ ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ, ЧЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ.
„ако си била„ ами и аз предпочитам да съм Мазнейкова и да си живея живота сега в „чужбина„, а не да съм Запряна и да съм мъртва на 26, ЗАБЕЛЕЖИ НА 26 ГОДИНИ. ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАДВА НА РОЖБАТА И НА СЕМЕЙСТВОТО СИ.
ТРАГЕДИЯ
НА 26 ГОДИНИ ДА СТАНЕШ ЖЕРТВА И ДА СИ ПЛАТИШ ПРИ ТОВА СКЪПО И ПРЕСКЪПО
 newsm45 newsm45 newsm45

# 593
  • София
ЗАКОН за лечебните заведения:

Чл. 23. (1) Многопрофилна е болница, в която има най-малко четири отделения или клиники по различни основни медицински специалности.
(2) Специализирана е болница, в която има отделения или клиники, отговарящи на едно от следните изисквания:
1. една основна медицинска или дентална специалност;
2. една или повече профилни специалности, производни на основната по т. 1;
3. повече от една профилна специалност, производни на различни основни медицински специалности, когато болницата е предназначена за лечение на заболявания от една и съща група.
(3) Основните медицински специалности по ал. 1 и 2 са: вътрешни болести, детски болести, акушерство и гинекология, хирургия, ортопедия и травматология, урология, неврология, неврохирургия, анестезиология и интензивно лечение, психиатрия, очни болести, ушно-носно-гърлени болести, кожно-венерологични болести, инфекциозни болести, дентална хирургия, лицево-челюстна хирургия, курортология, физикална терапия и рехабилитация.

# 594
МОЛЯ! Преди да коментирате или твърдите нещо запознайте се с фактите "troyansk".Документи и доказателства има..Така или иначе се борим срещу вятъра,та не бихме трагнали ей така...Отговорните институции са запознати.Vivi на теб ще кажа,че е право на избор на всеки да говори каквото и кадето иска,май все още съществува свобода на словото (поне).И мястото на тази тема е именно тук да запознае бъдещите майки (не да ги убеди)със случаите в тази клиника.Оттам нататък всеки сам решава, всеки сам кове съдбата си.Ти решаваш фактите са налице.

# 595
  • София
Йоана,
Не разбирам какво точно искаш да ми кажеш и причината да се обръщаш към мен.

Между другото, това с "право на избор на всеки да говори каквото и кадето иска" - не е точно така.  Peace

# 596

Velichka Peeva wrote
Запряна умряла от „тропическа треска„, аз знам и името й - носи бяла престилка и в момента е в „чужбина„ на някой Тропик. Може би е и на острова на Лост. Гледайте го този филм, може да се появи и там.

Мазнейков, пак се събуди. Това си ми е профилът, но се прейменувах *има си такава опция в бгмама във Ваша чест. Освен това всеки може да копира думите ми и да ги слага където си иска. Явно ме харесват хората, защото Вашите писания едва ли някой ще ги разпространи другаде, най-много майките да Ви разлобличат и да ви направят на 2 стотинки.
Можете да направите 5 фалшиви профила, ама 15 000???? а тук, тук ви правят на нищо жените.
Браво дами, само така срещу фалшификатори  и платени хора.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 597
Да права си може и да не е точно такa,но не и когато тварденията са подплатени със факти.Искам да ти кажа,че майка ми почина след секцио в тази болница..Аз не се опитвам никого да убеждавам в нищо,но се чувствам длъжна да кажа на хората какво се е случило и те сами да решат дали Мазнейкова е тяхната лекарка и клиниката и е мястото им за раждане.Това искам да ти кажа...Факт е че майка ми постъпи за раждане здрава и излезна болна и дори и когато се оплака внимание нямаше.Искам да отбележа, че в петицията ни е написано всичко, дори и неадекватни,за нас, действия на лекарите от държажните болници.Направи си труда поне да го прочетеш Моля   http://bgpetition.com/Emiliq/index.html

# 598
Йоана,
Не разбирам какво точно искаш да ми кажеш и причината да се обръщаш към мен.

Между другото, това с "право на избор на всеки да говори каквото и кадето иска" - не е точно така.  Peace

Ами имаме право на свободно мнение, момичета. Конституцията ни го гарантира. Освен това България е подписала Европейската Конвенция за Правата на човека

Член 10
1. Всеки има право на свобода на изразяването на мнения. Това право включва свободата да отстоява своето мнение, да получава и да разпространява информация и идеи без намеса на държавните власти и независимо от границите. Този член не забранява на държавите да въвеждат разрешителен режим за дейността на радио- и телевизионните компании и производителите на кинематографична продукция.

# 599

Velichka Peeva wrote

Вместо да се заяждаш, покажи си лицето пред хората и вземи да си подобриш здравната услуга, за да не трябва да пишем това. Троянск (мазнейков) и ти така ме харесваш, че ми разпространяваш постингите. Мерси. Ето, и добри неща може да пишеш. Мерси ти.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт