Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 372
  • 998
  •   1
Отговори
# 600
Нека оставим момичето да вярва.Може би е чула,че Мазнейкова ще съди Христо,нищо не се знае,ще тръгне да съди и нас.Нека много ще се радвам да стане.Тогава ще разберем колко всъщност е "човечна" горката ,изстрадала женица Мазнейкова.

# 601
  • София
Йоана,
Моите най-искрени съболезнования за смъртта на майка ти.
Знам какво се е случило с нея и много съжалявам.
Запозната съм с фактите-поне тези, които досега са изнесени в нет-а. Видях снимките на баба ти, на малката ти сестричка. Подписах твоята петиция между първите, в деня, в който беше пусната. Подписах и другата. Едно червено нещо не ти ли прави впечатление в подписа ми?
Струва ми се, че много си се объркала по отношение на мен. Както и по отношение на няколкото ми включвания в тази тема.

Разбирам, че няколко потребители тук сте дали воля на емоциите си. На моменти ми се струва, че изобщо не четете и не се опитвате да вникнете в това, което пишат останалите. Това ни най-малко не е полезно за дискусията, обаче. Освен това, тук добрият тон беше многократно прекрачван. Не е далече моментът, в който, ако обидите и личностните нападки помежду ви продължат, темата ще бъде сериозно разчистена.
Не го приемайте като заплаха или опит някой да ви наруши "свободата на словото". Струва ми се, че някои потребители, в бързината да се регистрират, изобщо не са чели правилата на форума. Гостите пък, вероятно са си помислили, че изобщо нямат този ангажимент. Тон като този-в тази тема, не се толерира.

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 22:44 от Vivi

# 602
Понякога човек може лесно да прекрачи някой граници...Особено някой преживял това.Допускам че може да съм се обаркала!Ако е така извинявам се!Но не се извинявам за истините,които съм казала!

# 603
Извинявам се наистина съм се объркала с обръщението си към теб.

# 604
Съжалявам, че малко ще сменя темата на последните постове, но ми се иска да споделя наученото вчера...на протеста. Мислех си, че ще сме повече хора, но вероятно повечето мами са ангажирани по това време.
 Познатата ми от Труд беше там, каза че са им свили крилата, защото гн. Мазнейков е посетил кабинета на зам.шефката на вестника преди дни, с пликче и добри намерения ..И след тръгването му е последвала заповед по случая да не се пише или само сухо и обективно, когато не може да се пропусне, и то без да се дава страна на потърпевшите....Така или иначе, тя е уникален човек и ще помага с каквото може на Христо.
Такива са лайната в медийната система, и не само там........за съжаление.

# 605
  • София

Peace

# 606
Наистина за съжаление пак достигаме до темата за парите,който в нашата държава явно са повече от човешкия живот.Изобщо не се учудвам...На протеста от болницата дори пратиха Много поздрави на Христо-неописуема наглост.

# 607

Peace

много си точен човек, това дете се е объркало, извини го. Съсипаха го тези.
Колкото до „троянск„, Мазнейков, ние вече се познаваме по стил и правописни грешки. Излез, защити се, не се криите като кучета и ходете да подкупвате вестници, които хората и без това не четат вече.
Махнете си и мадамата отфейса. Напразно си харчите парите.Много е некомпетентна и ви е качила видеото в сайт, който тръгва само в България. Малко по-сериозно.
Това не ми е фейк профил, но го преименувах (има си опция във фейса), защото много се издразних от идеята ви с треската от комари. съвсем ни взимате за балъци #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

PS пет профила и пет медии ще купите, ама нас не може да ни купите.  hahaha hahaha

# 608
Нека оставим момичето да вярва.Може би е чула,че Мазнейкова ще съди Христо,нищо не се знае,ще тръгне да съди и нас.Нека много ще се радвам да стане.Тогава ще разберем колко всъщност е "човечна" горката ,изстрадала женица Мазнейкова.

остави го, той  и сестрати ще съди, че се е родила. Оставиха ви вас, децата сираци, а имат лице да подкупват медии!!!

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 23:29 от tropi4na treska

# 609
Еми то според тях сестра ми е виновна,че се е родила.Мазнейкова каза на баба ми по телефона (когато я уведомихме за смъртта на мама),че мама била с проблеми и знаела,че бремеността и е много рискова,тя сама била преценила.Тоест сестра ми не е трябвало да се ражда според нея и всичко е щяло да е наред...Каква наивница беше мама,че искаше голямо семейство...

# 610
Съжалявам, че малко ще сменя темата на последните постове, но ми се иска да споделя наученото вчера...на протеста. Мислех си, че ще сме повече хора, но вероятно повечето мами са ангажирани по това време.
 Познатата ми от Труд беше там, каза че са им свили крилата, защото гн. Мазнейков е посетил кабинета на зам.шефката на вестника преди дни, с пликче и добри намерения ..И след тръгването му е последвала заповед по случая да не се пише или само сухо и обективно, когато не може да се пропусне, и то без да се дава страна на потърпевшите....Така или иначе, тя е уникален човек и ще помага с каквото може на Христо.
Такива са лайната в медийната система, и не само там........за съжаление.

работен ден е, много не са от софия или са в чужбина. Но бяхме с вас тук и във фейса. Остави го. този вестник от „народен„ го направиха на г.з. Кой го чете? Ама българинът не е балама, момичета. Търпи и после  #2gunfire Мислят, че пак ще се измъкнат безнаказано, че надодът ще ги търпи да го мачкат и да ни изтребват по болниците  Money Money Money
Не господа, тук сте на грешно място. Тук искаме прозрачност и предупреждаваме мамите и другите жени, за да не  оставят и те сирачета.
С майка ми говорих по темата. Две дъщери има, и през мисълтта не може да й мине какво може да се случи и на нас.

# 611
Еми то според тях сестра ми е виновна,че се е родила.Мазнейкова каза на баба ми по телефона (когато я уведомихме за смъртта на мама),че мама била с проблеми и знаела,че бремеността и е много рискова,тя сама била преценила.Тоест сестра ми не е трябвало да се ражда според нея и всичко е щяло да е наред...Каква наивница беше мама,че искаше голямо семейство...

Мазнейковицата като удавник за сламка ще се хваща, но в съда искат документални доказателства: АКО Е ИМАЛО ГОЛЯМ РИСК ЗА ЖИВОТА НА ПАЦИЕНТА Д-РА ТРЯБВА ДА ПОИСКА ПИСМЕННА ДЕКЛАРАЦИЯ-УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА СЪГЛАСИЕ ИЛИ ОТКАЗ ОТ ПРОЦЕДУРАТА, КОЙ КАКВО БИЛ КАЗАЛ  НИЩО НЕ ВАЖИ !!![/b]
НО МН.ВНИМАВАЙТЕ, КУ4ЕТО/4КАТА КАТО се УПЛАШИ ХАПЕ НАЙ- ЛОШО: МОЯТ АГ "СПЕЦ", НЕИН КОЛЕГА ОТ КЛИНИКАТА Й МИ ПОДПРАВИ ПОДПИСА 10 ПЪТИ, НО ГО СРИНАХ С ЕКСПЕРТИЗИ, СЕГА СГП МЪДРИ РЕШЕНИЕТО СИ Whistling ooooh! Thinking

PS пет профила и пет медии ще купат, ама нас не може да ни купят #Cussing out #2gunfire.    

успех мило/и сем.-во/а Praynig Peace baby_neutral

# 612

Мазнейковицата като удавник за сламка ще се хваща, но в съда искат документални доказателства: АКО Е ИМАЛО ГОЛЯМ РИСК ЗА ЖИВОТА НА ПАЦИЕНТА Д-РА ТРЯБВА ДА ПОИСКА ПИСМЕННА ДЕКЛАРАЦИЯ-УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА СЪГЛАСИЕ ИЛИ ОТКАЗ ОТ ПРОЦЕДУРАТА, КОЙ КАКВО БИЛ КАЗАЛ  НИЩО НЕ ВАЖИ !!![/b]
НО МН.ВНИМАВАЙТЕ, КУ4ЕТО/4КАТА КАТО се УПЛАШИ ХАПЕ НАЙ- ЛОШО: МОЯТ АГ "СПЕЦ", НЕИН КОЛЕГА ОТ КЛИНИКАТА Й МИ ПОДПРАВИ ПОДПИСА 10 ПЪТИ, НО ГО СРИНАХ С ЕКСПЕРТИЗИ, СЕГА СГП МЪДРИ РЕШЕНИЕТО СИ Whistling ooooh! Thinking

PS пет профила и пет медии ще купат, ама нас не може да ни купят #Cussing out #2gunfire.    

успех мило/и сем.-во/а Praynig Peace baby_neutral

Недей така с  #2gunfire, ще те съди за заплаха за убийство! Как е, никой не ми писа да познава човек в Бг. , умрял от тропическа треска, предадена от ухапване от комар през февруари. Какво стана, Мазнейков, търси по трудовете на жена ти, там ще намериш много такива случеи. Няма да е трудно да се намерят. #Cussing out #Cussing out

# 613

виновен е щамът на тропически вирус В.М. Нямат морал и съвест. Не всеки доктор може да бъде лекар, това е признание, не само  Money Money Money Money Money Money Money Money Money Money Money

# 614
За пореден път в БГ се случва така,че парите са водещ фактор. Тази жена е мазна толкова колкото е и името и. #2gunfire
Бях ужасена от начина по който се държа в предаването на Венета.
На всички ни е ясно, че справедливост в БГ НЯМА

Общи условия

Активация на акаунт