Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 409
  • 998
  •   1
Отговори
# 735
  • SA

"отгатна, не сме толкова тъпи, познаваме платените вече. Как не Ви е срам да се логвате винаги с различни имена и да пишете същите глупости. Нямам думи. Оставете истинските Ви пациентки да ви хвалят, стига сте нагасяли „случайни„ да се обаждат, да пишат „случайни„. Аз не съм познавала Христо досега и доста от нас найстина са в чужбина, но сме искренно възмутени и БЕЗПЛАТНО пишем и изразяваме мнението си, а не продаваме душите си.
Да, това е продаване, защото пишейки, тук защото сте платена, вие заблуждавате жени, които утре да ходят там и да „си носят сами последствията„ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
[/quote]

Тук вече наистина не познахте! Никой и за нищо не ми е плащал. Пиша мнението си и вие вероятно не можете да понесете мисьлта, че някой може да има различно мнение от вашето, при това без изобщо да сте компетентна. АМА ИЗОБЩО!
И аз сьм вьзмутена от хора като вас, искрено! Изливащи злоба и ползващи единствено иконката с автомата. Прави ми и впечатление , че в този форум сте се регистрирала след мен и това, че сте изписала стотина постинга с глупости не ви дава право да коментирате кой , как и защо се е регистрирал и в кои теми е избрал да пише. Това за плащането е невероятно смешно, аз сьм на другия край на света и интересно би било как някой може да ме вербува и да ми плаща. Доста филми сте гледала напоследьк.
В предишния си постинг поставих няколко вьпроса , които за мен са важни и с интерес ще прочета коментари по тях. За изказвания като това на искрено вьзмутената гражданка!!! ... без коментар

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 01:40 от kameloth

# 736
съжалявам, но „МНЕНИЕТО„  Ви звучи меко казано гротесктно на фона на изказванията преди вас и на трагедията на Запряна и другите жени.
Намирам и за гротесктно искането на госпожа М. Христо да й се извини, ако съдът я оправдае. В обществото има и неписани закони. Преди 200 години всеки турчин е имал законно правото да изнасили всяка случайна българка. Това също не е било противозаконно. Преди една норма да се превърне в унифициран закон, първо обществото трябва да покаже, че дадено действие не е морално и правилно.
Това, че в България няма Закон за Защита на Пациента или институция или контолен орган, не значи че е нормално отношението на госпожа М., че е нормално да умират родилки при такива обстоятелства в началото на 21 век!
Може да не съм компетентно медицинско лице, като Вас и Божура, но знам какво е морал, какво е добро и какво е зло. България не случайно е „черната овца„ на европа в глава правосъдие!

# 737
kameloth не се сърдете на жените, които са изпатили, не ги и корете. Щом сте толкова компетентен или компетентна, би трябвало да знаете, че не бива човек да критикува, ако не може да помогне. А тук в този сайт, момичетата са си помагала много, дори и представа нямате колко много. Споделяли са, радвали са се, плакали са, давали са си съвети, опит са разменяли. Това местенце е повече от някой скъпо платен психиатър понякога или пък гинеколог, повярвайте ми. Прочетете и някой други форуми в този сайт, като например "родители преживели загуба" и тогава елате отново тук. Едно ви казвам и пожелавам - дано никога не ви се налага да пишете във форума на изгубилите родители децата си! Убедена съм, че дори не сте прочел/а цялата тема, нито предишните дискусии по тази тема. Извинявам се много, но и на мен ми звучите сухо и безчувствено като "адвокат" в отделение по патологична бременност. Някак си не пасвате с интелигентното си /не отричам/ мнение с тази новорегистрация в тази тема. Не можете да броите ли?! Та почти 4000 мнения, нищо ли са за вас?! Много съжалявам, но и аз съм убедена, че сте или платен/а  писач/ка или просто и вие припечелвате в тази клиника. След вчерашното гостуване на доктор Мазнейкова при Гала, просто съм убедена, че този случай и тази "лекарка" не са нищо друго , освен още един мазол в законовата ни система. Фактите говорят сами! Много приказки от устата на Мазнейкова, а нито един показан документ. Доктори , които се отричат от думите си...на всички ни беше ясно, че така ще стане отново. Времето ще узакони беззаконието за пореден път. Това обаче са човешки животи и би следвало както вече писах веднъж, да наведете глава. Никой не е по-голям или по-платен от болката, повярвайте ми kameloth!
Няма нито един осъден лекар или дори уволнен заради смъртта на някой пациент! А има толкова "изпратени" в отвъдното дечица и майки ...хора, човешки животи. Аз искам ИСТИНАТА, а не смъртта на някой лекар! Аз искам ЗАКОН, а не линчуване! А ВИЕ?

# 738
живея в Германия, която в момента има една от най-добре работещите правни системи в СВЕТА, знам обаче, че тук също са се случвали ужасни неща.
Преди 20 години, тук са били разстрелвани ЗАКОННО хора на Берлинската стена.
ГОДИНИ ПО-КЪСНО СЪЩИТЕ СА БИЛИ ОСЪДЕНИ ЗА УБИЙСТВО, МАКАР ЧЕ ТОГАВА ТОВА Е БИЛО ЗАКОННО.
Мотивацията на присъдата се е състояла в това, че човек трябва да действа преди всичко СПОРЕД ПОРАЛА И НЕПИСАНИТЕ ЗАКОНИ ЗА ДОБРО И ЗЛО.

Не намирам, че е добро (макари да няма експлицитен закон за това) да се освобождаваш от „проблематични пациенти„, буквално да не ти пука за съдвата им и за благоденствието на другите пациенти, докато накрая оборотите са добри. Money
Сега се притеснихме, защото явно броят на жените, решили да раждат там е доста понамалял.
Не се притеснявайте, така се чувстват и доста други лекари, който са били разобличени ТУК.
Целта на този форум е и да коригира моментната слабост на системата и да се отсеят добрите от лошите лекари, за да има по-малко сираци и по-малко разплакани и осакатени жени и семейства.
Не ми излизайте пак с проблемите ми в правописа, защото за разлика от госпожа М. аз имам доблестта да си призная грешките, без да осакатявам и водя до смърт.
Най-много ме притеснява нейната арогантност и вяра в собствената безпогрешност.
Такива „лекари„ са опасни за обществото, защото в своята самонадеяност и рутина могат да направят грешка, а тези грешки могат да костват живота ТИ!!!
#Crazy

# 739
kameloth не се сърдете на жените, които са изпатили, не ги и корете. Щом сте толкова компетентен или компетентна, би трябвало да знаете, че не бива човек да критикува, ако не може да помогне. А тук в този сайт, момичетата са си помагала много, дори и представа нямате колко много. Споделяли са, радвали са се, плакали са, давали са си съвети, опит са разменяли. Това местенце е повече от някой скъпо платен психиатър понякога или пък гинеколог, повярвайте ми. Прочетете и някой други форуми в този сайт, като например "родители преживели загуба" и тогава елате отново тук. Едно ви казвам и пожелавам - дано никога не ви се налага да пишете във форума на изгубилите родители децата си! Убедена съм, че дори не сте прочел/а цялата тема, нито предишните дискусии по тази тема. Извинявам се много, но и на мен ми звучите сухо и безчувствено като "адвокат" в отделение по патологична бременност. Някак си не пасвате с интелигентното си /не отричам/ мнение с тази новорегистрация в тази тема. Не можете да броите ли?! Та почти 4000 мнения, нищо ли са за вас?! Много съжалявам, но и аз съм убедена, че сте или платен/а  писач/ка или просто и вие припечелвате в тази клиника. След вчерашното гостуване на доктор Мазнейкова при Гала, просто съм убедена, че този случай и тази "лекарка" не са нищо друго , освен още един мазол в законовата ни система. Фактите говорят сами! Много приказки от устата на Мазнейкова, а нито един показан документ. Доктори , които се отричат от думите си...на всички ни беше ясно, че така ще стане отново. Времето ще узакони беззаконието за пореден път. Това обаче са човешки животи и би следвало както вече писах веднъж, да наведете глава. Никой не е по-голям или по-платен от болката, повярвайте ми kameloth!
Няма нито един осъден лекар или дори уволнен заради смъртта на някой пациент! А има толкова "изпратени" в отвъдното дечица и майки ...хора, човешки животи. Аз искам ИСТИНАТА, а не смъртта на някой лекар! Аз искам ЗАКОН, а не линчуване! А ВИЕ?

Към вси4ки защитни4ки ма В.М.,

ЗАЩО при Гала великата ви В.М. постоянно цитираше няколко истини по слу4ая, #Crazy
ИСТИНАТА Е САМО 1 И дано най-после  С ПРИСЪДА ДА СИ плати лекаря за "КА4ЕСТВЕНАТА" МУ РАБОТА,  Naughty,
не 4е има равна присъда за отнет живот, но по-добре ПОмалко отколкото нищо: ПАРЕН КАША ДУХА Naughty

НО И да незабравяме ЗА ЖАЛОСТ 4е СМЕ В РБ, НА 1 място в ЕС и по корупция на вси4ки нива : ooooh!
/ЦИТИРАНОТО ОТ В.М.ВЕЛИКО РЗЦ-СОФИЯ-единствено в нейна полза, ПО моят слу4ай мн.удобно бе взело подправеното ми мед.досие.доказано с експертиза и анулирано от НЗОК, НО РЦЗ-СОФИЯ ГИ ОНЕВИНИ ПО НЕГО:  #Crazy и така им остава неясна при4ината за загубата на бебето ми от "ка4ественато"  8 мес.проследяване в ЖК- АГ-МЦ СВ.ДИМИТЪР ОТ КОЛЕГАТА НА МАЗНЕЙКОВА /РАБОТИ И НА ДВЕТЕ МЕСТА....Thinking Crossing Arms #Cussing out #2gunfire
А МЕ ИЗПУСНА В ПОСЛ.МОМЕНТ(оставиме да пренося/плацентата спира да работи и то умря в мен от глад и липса на кислород ЗАЩОТО РАЗБРА 4Е НЕИСКАМ ДА РАЖДАМ В КЛИНИКАТА ИМ !!! Още отри4а но е факт 4е е умряло от това преносване, предоставям док.доказателства, но контролните органи -РЦЗ УДОБНО ГИ ЗАБРАВЯТ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МИ ЦИТИРАТ ПОДПРАВЕНОТО МИ ДОСИЕ... ooooh! Crossing Arms Sick

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 10:56 от GIULIA

# 740
В подобният форум на Мама и бебе, организаторите му удобно заклю4иха темата 4ерен списък гинеколози/спряха сл.мнения и вписвания/, сега измислиха извинението :профилактика, НО И ПРЕДИ НЕЯ БЕ ЗАКЛЮ4ЕНА ТЕМАТА, ЗАЩО ЛИ И СРЕЩУ КОЛКО ПРОДАДОХА ПРАВОТО НИ НА ИНФОРМАЦИОННА/ИНФОРМИРАНА ЗАЩИТА Money

Crossing Arms Thinking ooooh!

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 11:08 от GIULIA

# 741
Здравейте,
Доста теми изчетох за въпросната д-р Мазнейкова.
Нека споделя и моето мнение по въпроса.
Не виждам какво има да се спори, когато фактите са на лице.
В България да станеш лекар, не изисква толкова много усилия...
Явно тази госпожа не е била нито от най-талантливите, най-схватливите и най-начетените, но за сметка на това с доста стабилно самочувствие...
Но парите развалят хората, особено лекарите в последно време.
И така, към негативните качества, добавяме още едно - бездушие и нахалство...
Интересни са ми хората, които пишат позитивни мнения за въпросната личност и клиника - Не е ли най-нормалната реакция в такъв случай и при наличието на толкова негативни последствия отговорът на един "доволен" да е просто: "На мен ми помогна, но случилото се е ужасно... Не бих се доверила отново..." и т.н.
Какво е това невероятно, предано отношение? От кога всеки един от "доволните" се изживява като адвокат на въпросната личност?
Знаете ли - не съм ходила при въпросната лекарка, но след тези случаи - НИКОГА не бих и помислила да отида при нея...
И, разбира се, няма да забравя да спомена и доводите си пред най-близките си хора, които съм сигурна, че ще се вслушат в меннието ми и е се доверят на друг лекар...
Крайно време е да престанем да действаме толкова инфантилно, крайно време е системата да заработи в правилната насока...
Лекар в затвора може да няма, но съм с две ръце "ЗА" отнемане правата на такива същества...
Грешката е на лице, трябва самозабравилите се страхливци да поемат отговорност за нехайното и високомерното си отношение, довело до фатални изходи...

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 11:27 от Servallan

# 742
GIULIA много, много съжалявам за това, което си преживяла...относно подправените досиета, съм напълно същия случай като теб! Родих в болница дъщеря си, но върху подлога. Докторката си пиеше кафето в отсрещната на стаята ми манипулационна и ми викаше от време на време от там, че помятам. Според нея детето ми беше мъртво. Три дни преди това ме приеха с разкритие, в 8 месец бременна. Натъпкаха ме с антибиотици на втория ден заради мъртъв плод, а аз усещах че мърда и че е живо детето...Нямам думи, нито пък времето заличи и грам от спомените ми за онова мое първо раждане. Съвсем сама!!!!!!! Само Господ знае какво съм изпитала и какво ми беше в душата. Роди се и изплака. Тогава хукнаха докторката и някаква сестра. Обаче това се случи в патологична бременност, а не в новородени. Завиха момиченцето ми в един зелен найлон...не мога да пиша повече...толкова години са минали и не мога...
Упоиха ме след това, уж че съм направила психична криза. Ходех като замаяна няколко дни. Исках да видя детенцето си, което живя 24 часа, но не ми дадоха. Когато ме изписваха, имах един познат доктор там, който се беше интересувал от случая ми и ми каза - мила, гарга на гарка око не вади. Никога няма да забравя това ми прохождане в докторския свят...в този точно докторски свят, зная, че има и добри и сърцати доктори. Дано се множат и дано им се дава поле за изява! Но и моето досие беше абсолютно различно от истината!!!! При това толкова много жени тогава чуха и видяха какво наистина се случи с мен и детето ми. Не зная, но не само срам, но и грам човечност нямат някой лекари. И всичко защото законовата система сама по себе си е убийца! Като гледам че и сега след години, нещата са същите...само клиниките вече са по-луксозни....много тъжно и гадно....защото разликата е в това, че просто сме по-скъпо лъгани. Съвсем не казвам, че това се отнася за всички клиники и доктори, не! Но когато има смъртен случай, според мен всеки уважаващ себе си лекар, ще си признае вината. Тя може да не е пълна, може дори да е едва забележима, изобщо да не е причина за смъртта, но я има! Когато един лекар твърди, че е направил всичко възможно, че е безгрешен, а налице е смъртта, за мен това е просто безочие поникнало в торта на беззаконието.

# 743
Тук вече наистина не познахте! Никой и за нищо не ми е плащал. Пиша мнението си и вие вероятно не можете да понесете мисьлта, че някой може да има различно мнение от вашето, при това без изобщо да сте компетентна. АМА ИЗОБЩО!
И аз сьм вьзмутена от хора като вас, искрено! Изливащи злоба и ползващи единствено иконката с автомата. Прави ми и впечатление , че в този форум сте се регистрирала след мен и това, че сте изписала стотина постинга с глупости не ви дава право да коментирате кой , как и защо се е регистрирал и в кои теми е избрал да пише. Това за плащането е невероятно смешно, аз сьм на другия край на света и интересно би било как някой може да ме вербува и да ми плаща. Доста филми сте гледала напоследьк.
В предишния си постинг поставих няколко вьпроса , които за мен са важни и с интерес ще прочета коментари по тях. За изказвания като това на искрено вьзмутената гражданка!!! ... без коментар

[/quote] #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

ЖАЛКО ЗА ТАКИВА ГРАМОТНИ И ОБРАЗОВАНИ, УМНИ И „ТЪРСЕЩИ БЕЗКОРИСТНО ИСТИНАТА„ „ХОРА„.  Омръзна ми като прост и необразован, неграмотен човек да чета едни и същи писания на „СЛУЧАЙНО попаднали доволни пациенти„, „случАйни лекарки,  но пак доволни СЛУЧАЙНО„, на „СЛУЧАЙНИ непознати„, „СЛУЧАЙНИ гости„, „случайно минаващи през форуми и болници по време на протест„ „ СЛУЧАЙНИ котета, катерици и други, плезещи ни се от СЛУЧАЙНИ профили във фейсбук със също толкова СЛУЧАЙНИ имена, които отдавна четат какво се пише по форумите , но след 4 месеца са се решили да напишат първия си коментар „СЛУЧАЙНО„ в полза на г-жа М, ама СЛУЧАЙНО днес....Много СЛУЧАЙНО, СЛУЧАЙНО като „СЛУЧАЯ Коледарова, Нейски, Георгиева......„ АБЕ МНОГО МИ СТАНАХА СЛУЧАЙНОСТИТЕ на мен простата и неграмотната, пишеща доскоро случАй с „е„! (признавам си вината и съм готова да бъда съдена за това), но не третираща хората и тените съдби като СЛУЧАЙ, която дума аз до скоро нямах в речника си!

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 19:11 от гражданка!!!

# 744
В подобният форум на Мама и бебе, организаторите му удобно заклю4иха темата 4ерен списък гинеколози/спряха сл.мнения и вписвания/, сега измислиха извинението :профилактика, НО И ПРЕДИ НЕЯ БЕ ЗАКЛЮ4ЕНА ТЕМАТА, ЗАЩО ЛИ И СРЕЩУ КОЛКО ПРОДАДОХА ПРАВОТО НИ НА ИНФОРМАЦИОННА/ИНФОРМИРАНА ЗАЩИТА Money

Crossing Arms Thinking ooooh!

В своето интервю госпожа М. Изисква от Христо да й „ се извини„ , когато тя бъде оправдана от българските съдилища. Според мен това е скандално, защото тя предварително знае, че в България няма Закон за Защита на Пациентите и осъден лекар за лекарска грешка или немърливост. Вероятността тя да бъде призната от ЗАКОНА за виновна според мен клони към 0! Това прави ли я невинна?????????????
България не се слави като държава с функционираща и безпристрастна съдебна система и свободна преса и всички търпим санкции от ЕС за това. За корупцията в системата дори нямам думи. Докладът на ЕК от преди дни го твърди, не моята скромна личност.Госпожа М. се надява и вярва именно в  това  порочно правосъдие, за да бъде оневинена.
Въпреки това, четейки вашите мнения, вярвам в справедливостта и възмездието. Преди 20 години също са били застрелвани „законно„  хора на Берлинската стена и войниците са били награждавани за това. След 1990 същите  са били осъдени за убийство, защото НЕ СА ДЕЙСТВАЛИ СПОРЕД МОРАЛА И НЕПИСАНИТЕ ЧОВЕШКИ ЗАКОНИ!!!ЕТО,ЧЕ ЕДИН ЗАКОН НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕКСПЛИЦИТЕН, ЗА ДА ГО ИМА. Всеки ден Вие решавате САМИ какво е добро и какво е зло. Това отличава човекът от машината и от животното.
Затова Ви призовавам да не ходите при лекари, действащи НЕМОРАЛНО, разказвайте за такива лекари, пишете за тях във фейсбук или други форуми, за да предпазите другите българи.

# 745
Екстра съм си направила профил в БгМама, макар че не съм бременна и никога не съм била и се радвам на перфектно гинекологично здраве и репродуктивни органи. Профил си направих, за да пиша за случилото се на сестра ми преди година, но това едва ли ви интересува. Сега си използвам профила, за да пиша тук, но не твърдя друго. Не съм „случайно попаднала„ възмутена „майка„, „бременна„ или „лекарка„, случаен човек, четящ от четири години, но избрал да пише сега за „добрината на невинните ни лекари„, неосъждани от перфектното ни правосъдие, което в други случАи е корумпирано и необективно, но тук, разбира се по-хубаво от него няма.
Аз пиша в качеството си на гражданка!!! и на млада жена, на която тепърва й предстой да бъде бременна, да ражда и да бъде израждана (надявам се не от бащата!). И не крия и не съм криела това, криейки се зад „гост„ – профили и гротескно плезещи се котки във фейсбук. Освен това не съм се смяла като „случаен доволен пациент„ или „случайна доволна служителка„  на 23.07 на снимките на починали жени  пред МБАЛ Св. София. Но за това носите само морална, не и наказателна отговорност,което не ви оневинява.  Опазил ни Бог от такива „случАйни„ жени, майки и лекарки!!!

# 746
Утре сутрин в Челюсти по Нова, гледайте новия Министър на Здравеопазването. Мисля че беше към 10?

# 747
Утре сутрин в Челюсти по Нова, гледайте новия Министър на Здравеопазването. Мисля че беше към 10?

ще стане ли въпрос за М-ва???? И там ли ще ни разваля деня???

# 748
Новият министър Д-р Божидар Нанев на церемония в Министерството на здравеопазването на 27 юли 2009 г.,отбеляза: „Съзнавам с какви огромни отговорности се заемам”. „Ще бъда готов денонощно да работя. Надявам се на подкрепата на всички институции”.

Наистина на човека ще му се наложи денонощно да работи!!!!!! Успех нови министре!!!!!!!

# 749
Новият министър Д-р Божидар Нанев на церемония в Министерството на здравеопазването на 27 юли 2009 г.,отбеляза: „Съзнавам с какви огромни отговорности се заемам”. „Ще бъда готов денонощно да работя. Надявам се на подкрепата на всички институции”.

Наистина на човека ще му се наложи денонощно да работи!!!!!! Успех нови министре!!!!!!!

ами една жена писа горе, че са го били питали дали най-после ще има закон за правата на пациента, той го е приел за шега и е казал, че първо ще направи закон за техтните задължения!
Голяма надежда ни е, няма що!  smile3501
 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт