"отгатна, не сме толкова тъпи, познаваме платените вече. Как не Ви е срам да се логвате винаги с различни имена и да пишете същите глупости. Нямам думи. Оставете истинските Ви пациентки да ви хвалят, стига сте нагасяли „случайни„ да се обаждат, да пишат „случайни„. Аз не съм познавала Христо досега и доста от нас найстина са в чужбина, но сме искренно възмутени и БЕЗПЛАТНО пишем и изразяваме мнението си, а не продаваме душите си.
Да, това е продаване, защото пишейки, тук защото сте платена, вие заблуждавате жени, които утре да ходят там и да „си носят сами последствията„

[/quote]
Тук вече наистина не познахте! Никой и за нищо не ми е плащал. Пиша мнението си и вие вероятно не можете да понесете мисьлта, че някой може да има различно мнение от вашето, при това без изобщо да сте компетентна. АМА ИЗОБЩО!
И аз сьм вьзмутена от хора като вас, искрено! Изливащи злоба и ползващи единствено иконката с автомата. Прави ми и впечатление , че в този форум сте се регистрирала след мен и това, че сте изписала стотина постинга с глупости не ви дава право да коментирате кой , как и защо се е регистрирал и в кои теми е избрал да пише. Това за плащането е невероятно смешно, аз сьм на другия край на света и интересно би било как някой може да ме вербува и да ми плаща. Доста филми сте гледала напоследьк.
В предишния си постинг поставих няколко вьпроса , които за мен са важни и с интерес ще прочета коментари по тях. За изказвания като това на искрено вьзмутената гражданка!!! ... без коментар