аз категорично съм фен на форумския клюкарник. Но там величка не може и да припари, защото ще я изядат с парцалките.
Имах предвид, че ако от сега е такава махленка, след 30-40 години ще стои на баварския (но по-вероятно българския) квартален клюкарник и ще кълне този и онзи. Сори, ама имам развинтено въображение.
Иначе, хубаво че си призна:
На съпруга ви обаче залепих неморално първата двойка, защото не мисля, че е морално да подкупваш журналисти. Вярно, не е честно, защото не съм ваш пациент (опазил ме Бог), но пък вашите методи (виж медиите на Ирена Кръстева и техните „статии„) ме инспирираха за това.
та да се види до какво води инспирираната простотия. Един ден ще си признаеш и за другите "хитринки".
И не, не всеки, който има различно мнение или не харесва величка-доблестната гражданка, е физически възможно да бъде Мазнейкова, надявам се, че поне толкова побира малката ти глава.
Каква стана тя - в този форум пишат само Мазнейкова, Мазнейков, величка д'арк - безмилостната боркиня за свобода и всички останали, които й се възхищават и следват.

P.S. Ниската ти култура си личи и от факта, че не можеш да говориш само на "ти" или на "Вие". Хайде, нЕма нужда. Всеки може да прочете всичките ти постове и да разбере с какво точно си има работа. Да пази Господ!