Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 248
  • 998
  •   1
Отговори
# 810
Ха-ха, минзухарке,
аз категорично съм фен на форумския клюкарник. Но там величка не може и да припари, защото ще я изядат с парцалките.
Имах предвид, че ако от сега е такава махленка, след 30-40 години ще стои на баварския (но по-вероятно българския) квартален клюкарник и ще кълне този и онзи. Сори, ама имам развинтено въображение.

Иначе, хубаво че си призна:

Колкото до двойките, признавам си неморалната постъпка, вчера Ви завъртях по една за всяка категория, но и преди моята намеса имахте средно по една 3 на релсички, така че много не съм повлияла. Сега сте при 2, 63. Пак е среден май.
На съпруга ви обаче залепих неморално първата двойка, защото не мисля, че е морално да подкупваш журналисти. Вярно, не е честно, защото не съм ваш пациент (опазил ме Бог), но пък вашите методи (виж медиите на Ирена Кръстева и техните „статии„) ме инспирираха за това.

та да се види до какво води инспирираната простотия. Един ден ще си признаеш и за другите "хитринки".

И не, не всеки, който има различно мнение или не харесва величка-доблестната гражданка, е физически възможно да бъде Мазнейкова, надявам се, че поне толкова побира малката ти глава.

Каква стана тя - в този форум пишат само Мазнейкова, Мазнейков, величка д'арк - безмилостната боркиня за свобода и всички останали, които й се възхищават и следват.
 Joy

P.S. Ниската ти култура си личи и от факта, че не можеш да говориш само на "ти" или на "Вие". Хайде, нЕма нужда. Всеки може да прочете всичките ти постове и да разбере с какво точно си има работа. Да пази Господ!

# 811
ХАЙДЕ ДА ПОКАНИМ В.М. В ЧЕЛЮСТИ ДА Я ВИДИМ КАКВИ ЩЕ ГИ  ОТГОВАРЯ    Sick Outta Joint Twisted Evil

# 812
  • София
Да,предаването Челюсти е супер като идея но едва ли въпросната другарка ще се съгласи.

b13passer стига вече Stop

# 813
GIULIA,

значи нямаме лекари, нямаме съдебна система, че и ЕС ще идва с тоягата да ни оправя...
Искам да попитам с такова поведение като вашето какво точно си мислите, че ще промените.
Питам, ти конкретно какво мислиш да оправиш в тази страна като по цял ден стоиш във форума и плюеш.

ninkata80, защо стига? Да не би да искаш да ми кажеш, че не ти идва да кажеш "стига" на величка и агресивните и постове? Или все сте от един дол дренки.
Аз пък искам да ви видя няколко от тукашните хали пред камера.
Е, тогава ще се посмея.

# 814
GIULIA,

значи нямаме лекари, нямаме съдебна система, че и ЕС ще идва с тоягата да ни оправя...
Искам да попитам с такова поведение като вашето какво точно си мислите, че ще промените.
Питам, ти конкретно какво мислиш да оправиш в тази страна като по цял ден стоиш във форума и плюеш.

ninkata80, защо стига? Да не би да искаш да ми кажеш, че не ти идва да кажеш "стига" на величка и агресивните и постове? Или все сте от един дол дренки.
Е, тогава ще се посмея.

Mr. Green

ХВАЛЯ РБ КЪДЕТО ТРЯБВА,
НО КАТО Я ОСЪДЯТ ГЛОБАТА ПАК ОТ НАШИТЕ СЪБРАНИ ДАНЪЦИ ЩЕ ПЛАТИ/М #Cussing out,

ТРЯБВА ДА ГО ПРОМЕНИМ Peace

А ТИ ЗАЩО ТАКА ДРАПАШ ДА НЕ СЕ ВКАРА РБ В РЕЛСИТЕ НА ЕС, ЗАЩОТО ТИ Е УДОБНО ДА ЗЛОУПОТРЕБЯВА666.... Money

# 815
  • София
Ами стига,защото макар и да не пиша  редовно тук следя темата и ми писна да се появяват все гости и всички да пишат в един стил и в защита на М.което няма нищо лошо всеки да изрази мнението си но някакси еднакво ми звучите.Поне си направете труда  някои от вас да се регистрирате че да не биете толкова на очи.А що се отнася до Величка и нейните постове-всеки има право да пише това което мисли,не съм на никоя страна,просто искам Истината да прочета някъде и да се разбере един път завинаги,какво,как и защо е станало за да си отиде тази млада жена така нелепо.

# 816
  • Ловеч
Мили бг майчета, продължавайте да давате своята подкрепа, като подписвате петициите на Запряна и на сестра ми.

http://www.bgpetition.com/Zapriana/index.html

http://www.bgpetition.com/Emiliq/view.html

Благодаря!!!!!!!!

Съжалявам за нелепата загуба на любим човек Flowers Rose за милата ти сестричка и Запряна, както и за всички нелепо отишли си майки и бебета.
Не може да продължават с играта си на рулетка с човешкият живот - нашият и неродените дечица. Подивявам от продължаващия метод за отсяване на светилата чрез естествен подбор прилаган законно и незаконно върху нас. Срамота е, как спят тези хора погубили невинни душички и майчици заради безхаберието си и ненаситната жажда за пари. Недоумявам колко наглост е необходима за да се изправи Мазнейкова пред целият народ и да цитира практиките си, дипломите и бързоразвиващата си болница, построена и действаща единствено благодарение на манипулативните методи за насаждане на страх в душите на бъдещи майки.
Поклон пред светлата памет на пациентите на подобни лекари.  

# 817
Ха-ха, минзухарке,
аз категорично съм фен на форумския клюкарник. Но там величка не може и да припари, защото ще я изядат с парцалките.
Имах предвид, че ако от сега е такава махленка, след 30-40 години ще стои на баварския (но по-вероятно българския) квартален клюкарник и ще кълне този и онзи. Сори, ама имам развинтено въображение. newsm78

не ми се мисли вие къде ще сте след 30-40 години. Напишете да ви занесем цветенце и да запалим свещичка. Не е лесно да си на възраст, ама оставете „клюкарника„ на младите хора като не ви харесва.
Колкото до моите „хитринки„, аз не съм убила нигоко, не съм подкупила никого, не съм си купила място в медиите на Иренчето. Хайде. Вие сте лично, познавам Ви стила, не се криите ами излезте с името си.
Момичета, тя едва ли би излезнала в предаване с Христо лице в лице. Това предложение го отказва от месеци.

# 818
ГРАЖДАНКА!!!САМО ТАКА! newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 819
GIULIA,

Е, тогава ще се посмея.

каза другарката М.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 17:51 от гражданка!!!

# 820

не ми се мисли вие къде ще сте след 30-40 години. Напишете да ви занесем цветенце и да запалим свещичка. Не е лесно да си на възраст, ама оставете „клюкарника„ на младите хора като не ви харесва.
Колкото до моите „хитринки„, аз не съм убила нигоко, не съм подкупила никого, не съм си купила място в медиите на Иренчето. Хайде. Вие сте лично, познавам Ви стила, не се криите ами излезте с името си.
Момичета, тя едва ли би излезнала в предаване с Христо лице в лице. Това предложение го отказва от месеци.

величка, ако ти си родена през 1984 г., то аз съм родена през 1981 г., така че не ме погребвай така рано. А и на 25 години вече би трябвало да си по-зряла. Дано наистина не станеш това, което си представях за теб...но за съжаление поредният ти пост го потвърждава.
И не си единствения представител на "младите хора", и аз нито съм убивала, нито подкупвала някого.
В тази връзка виж правилата на форума по отношение на клеветите. И наистина внимавай какво и за кого пишеш.

Не си интелигентна, не си добър психолог, не можеш да си представиш, че в интернет пишат хиляди хора и че някои от тях могат да имат различно от твоето мнение. Хора като теб избягвам активно в живота си, но във форума за съжаление не мога.

Ето защо, ninkata80, мненията на няколко човека може да ти звучат по подобен начин - защото представляват една друга прослойка, с по-обективни виждания и с друг изказ. А за такива като тях няма място в теми, обърнати на плебейски разговори.

И за разлика от величка, която пожела да запали свещичка на гроба ми, макар че съм и почти връстница, и получи аплодисменти за това от АлЕкС-мама - човек...с дете (само ви посочвам какво е нивото ви), аз ще ви кажа:

Със здраве и повече любов, по-малко омраза и търсете мъдростта!

P.S.  Няма да е лошо да получа извинение от величка. Ако е способна на такова нещо.

# 821
 от 2006 година хората „клеветят„ и „клюкарят„  http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=1461.0, ето ти още един „клюкарник„, там отдавна не си се включвала, хайде, приятна работа  Money Money Money

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 18:33 от гражданка!!!

# 822
величка, ако ти си родена през 1984 г., то аз съм родена през 1981 г., ,...

....................

P.S.  Няма да е лошо да получа извинение от величка. Ако е способна на такова нещо.

извинявай „гост„ (или както се казваш в момента във фейсбук Анна), аз не съм другарката М. и мога да се извинявам ако съм допуснала грешка.
Въпреки това не мога да ти вярвам, защото много „гости„ се събрахте, които НЕ СЪМ ГО ПИСАЛА АЗ пишете меко казано сходно. Те ви писаха жените преди мен какво трябва да направите като не ви харесват „плебейските„ ни разговори.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 19:02 от гражданка!!!

# 823

мерси, мерси!

# 824
Не ми е ясно като само пишат,че не я защитават,а все се появяват от някъде,за да кажат кой колко е умен и как те превъзхождат и тн...ами момичета спрете да пишете щом никой не защитавате и другите ви дразнят.Предполагам има теми по ваш вкус...просто си намерете такава.

Общи условия

Активация на акаунт