Клуб на храбрата Шивачка

• 136 247
  • 431
  •   1
Отговори
# 240
  • София
има ли в Големия град София такова чудо като детска Бурда навсякъде да се продава?
тук у наше село не са чували за него...налага се да импортирам

Доколкото знам вече няма да има Детска Бурда, както и това издание на Бурда, което е за Булчински рокли.  През май-юни ходих до магазина им на Дондуков и купувах детски кройки "на бройка". Оттам ми е информацията.
А колко горе долу е цената на кройка?

# 241
  • Бургас

Мога само да ти кажа за детските - 2.90 за старите, 5.50 за новата колекция.

# 242
   Момичета , намерих плочка за моя оверлог.Вече я поръчах от една Варненска фирма, но те пък я поръчват в София.За нуждаещите се като мен малко инфо: http://evrotur-varna.hir.bg Това е страницата на фирмата.
   Все пак много благодаря на всички , които се отзоваха  bouquet
Когато получа плочката пак ще ви пиша , за да знаете дали всичко е ОК, когато търсите рез. части за PFAFF.

# 243

Мога само да ти кажа за детските - 2.90 за старите, 5.50 за новата колекция.

Да, в такъв диапазон са цените. Аз съм купувала само детски кройки. Тези дни уж ще ходя за кройката на една дамска пола, та ще добия представа и за цените на кройките за възрастни Simple Smile

# 244
Обещах  Grinning ще се постарая довечера да го намеря, нещо не остава време напоследък.
а в сайта на Бурда нямаше ли някоя друга кройка free да предлагат?? или съм се заблудила?

има ли в Големия град София такова чудо като детска Бурда навсякъде да се продава?
тук у наше село не са чували за него...налага се да импортирам

Права си! И в Русе не може да се намери специализирана BURDA (каквато и да е). Но в обикновената много често има детски кройки. Аз имам списания купувани от мама и там има детски дрешки, дори в някои и бебешки неща. Иначе, сега се сещам, че мога да проверя по реповете дето продават стари книги и списания.
А kokomoko обеща някакъв руски сайт с кройки.

# 245
Tova sa niakoi ot poslednite mi neshta Simple Smile

# 246
  • София/Овча купел 2
Уаууууууууууу,много са красиви.Шапка ти свалям debora.
Аз последно уших на моята хубавица едно якенце,стана много красиво.Утре ще го снимам и ще пусна снимка.

# 247
Дебора, поздравления!
шиеш ли и за хора?

# 248
Обещах  Grinning ще се постарая довечера да го намеря, нещо не остава време напоследък.
а в сайта на Бурда нямаше ли някоя друга кройка free да предлагат?? или съм се заблудила?

Хи хи хи хи   newsm47, може и да има, но нищо не разбирам от немски. С 300 зора бях открила облеклата им за бременни, но ще се пробвам и с кройките  smile3503.

debora, тези кукли изглеждат прекрасно, облечени в твоите дрешки! Браво!  smile3501

# 249
ето няколко линка с кройки, http://www.lekala-bg.com това е български сайт има кройки, които може да свалите, а и самите те продават дискове с кройки специализирани - отделно за дамско , мъжко и детско, не си спомням обаче колко струваше диска....може в сайта им да пише.

ето и един руски, за който говорих http://www.osinka.ru/Pattern/Free , само че е необходимо да имате може би АСАD за да ги отворите и разпечатате кройките... да сега пробвах да сваля една, те са във формат DXF, което значи че може с някоя чертожна програма да се отвори. Ако случайно не можете, пишете ми аз ще се пробвам да я изтегля и да ви я направя в друг формат например PDF. те са направени да се разпечатват на принтер А4, така че всеки в къщи може да си разпечата. има интересни неща, а с малко фантазия може да се раздвижи, да не е точно същото, че лично на мен малко ретро ми се струват тези руски кройки, но като базова може да се ползва.

eeeхххх тези кройки в бурда вече са платени  Sad но ето линка все пак http://www.burdamode.com/Downloads,1333669,deDE.html

НО ИМАЛО И БЕЗПЛАТИН  Wink   ЕТО   
http://www.burdamode.com/Kostenlose_Download-Schnitte,1333669-1413206,deDE.html

тези от бурда са във формат pdf , значи няма проблем да изтеглите и разпечатате, една кройка е около 20 страници на А4 обикновен принтер, после ги залепвате една за друга.

е дано съм била полезна, макар и късно след като обещах

ако си харесата нещо от руския сайт, пишете ми лично съобщение с линка на кройката, която искате да изтеглите, аз ще ви я върна по майл в PDF формат.

успех  bouquet

# 250
kokomokosmile3501  love001

# 251
  • Бургас
Момичета интерисуваме кройките в Бурда имат ли предвидено разстояние за шева или като извадя кройката трябва да оставя?

Аз едно обяснение направих ooooh!

# 252
Момичета интерисуваме кройките в Бурда имат ли предвидено разстояние за шева или като извадя кройката трябва да оставя?

Аз едно обяснение направих ooooh!

Няма резерва за шев. Кройките са изчистени. Трябва да им се добави.

# 253
  • Бургас
Мерси  bouquet
Не бях сигурна и реших, че е по-добре да питам  Wink

# 254
 Исках да ви благодаря, че сте пуснали подобно тема. От тук научих,че се продават кройки за бебета на бройка и днес отидох да си купя. Бях много приятно изненадана като разбрах, че за 4,90лв. купувам кройка съдържаща отделни кройки на блуза, рокля, пола, панталон, жилетка и втори вариант на блузата. И тези дрешки бяха в шест размера. Сега ще вадя кройката, която ми трябва и ще седна да шия needle стига малката да ми позволи smile3503.

Общи условия

Активация на акаунт