Клуб на храбрата Шивачка

• 136 242
  • 431
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета,

радвам се, че сте открили къде можете да си намирате кройки, за да започнете да кроите и шиете, но на мен тая кройка за 4,90 малко солена ми се вижда. Все пак цената на списанието е 6,80, а вътре има цял куп кройки, снимки, идейки и т.н. Аз лично ви препоръчвам да си купувате направо цялото списание.

# 256
    Пак съм аз.Доставиха ми плочката за оверлога и въпреки всичките ми притеснения тя пасна и отново шия без проблем.Фирмата се казва Евротур, софийска е , с дистрибутори във Варна/и те са Евротур/.Много са учтиви, аз от Варна я купих, доставиха ми я с Еконт Peace точна и бърза работа.Струваше ми 60лв +5лв за доставка.В София е по-евтина, ама кой да ти е знаел Thinking newsm78.Така че, с 5 бодки в сантиметър смело напред Wink Joy

Ох, ДЕБОРА , направо ме смая с тия кукли, чак се размечтах.Едно време и аз шиех на моите Пепеляшки в къщи.Чудни са!!! Продължавай да ни радваш с още прекрасни неща  bouquet

# 257
Здравейте момичета  bouquet
 Записвам се и  аз във вашия клуб , много хубави дрешки си шиете  .Браво smile3501
  Аз също обичам да си шия разни неща .
Ето нещичко от мен
http://images11.snimka.bg/001458927.jpg
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1458928
http://images11.snimka.bg/001458929.jpg

# 258
Здравейте момичета,

радвам се, че сте открили къде можете да си намирате кройки, за да започнете да кроите и шиете, но на мен тая кройка за 4,90 малко солена ми се вижда. Все пак цената на списанието е 6,80, а вътре има цял куп кройки, снимки, идейки и т.н. Аз лично ви препоръчвам да си купувате направо цялото списание.

elfy, може би не знаеш, че детска Бурда вече не се издава. Знам че е по-изгодно да се купи цяло списание, но мен кройките за възрастни не ме устройват. Ако ще шия за мен имам предостатъчно стари Бурди от които мога да си избера нещо.

# 259
Здравейте храбри шивачки. Laughing Включвам се и аз във вашия отбор. Снимки със моите произведение някой друг път ще ви покажа, сега искам да ви питам стига някой да знае -
откъде е най-добре и какъв оверлог да си купя.  Thinking В момента това ми е голяма чуденка newsm78 и освен с вас няма с кой друг да се посъветвам.

# 260
Здравейте храбри шивачки. Laughing Включвам се и аз във вашия отбор. Снимки със моите произведение някой друг път ще ви покажа, сега искам да ви питам стига някой да знае -
откъде е най-добре и какъв оверлог да си купя.  Thinking В момента това ми е голяма чуденка newsm78 и освен с вас няма с кой друг да се посъветвам.
Според мен най-добрия вариант е от специализиран магазин, където да ти обяснят разликата в моделите и ти да си избереш оптималния вариант, който да ти върши работа.Само не си пояснила професионален или за домашни цели.Ако е домашен според мен най-добрата марка е Singer и не бих и изневерила, а за професионален като качество и цена най- добрия е на Juki.Ако имаш други въпроси от подобно естество или по същия въпрос , но по конкретни с радост ще ти помогна.

# 261
Здравейте момичета,

elfy, може би не знаеш, че детска Бурда вече не се издава. Знам че е по-изгодно да се купи цяло списание, но мен кройките за възрастни не ме устройват. Ако ще шия за мен имам предостатъчно стари Бурди от които мога да си избера нещо.

Не споря за детската бурда - не съм я търсила, но в тази, за която говоря освен кройките за възрастни има и детски кройки, вярно е, че са по-малко на брой - по 2-3, но предвид факта, че само една е 4,80 ми се струва удачно. Всеки сам преценява разбира се, просто го предложих като идейка.
Успех с шиенето

# 262
Alessia пращам ти линкове, където да получиш повече информация.
http://www.juki.com/JusHome/sections/sergers.html
http://www.singerco.com/products/
http://www.pfaff.com/global/242.html

# 263
    PFAFF са най-добрите, но и най скъпите, обаче знаеш за какво си даваш парите.Моя е произведен в Япония, но преди 10г , а сега ги правят в Тайван.Звучи кофти, но един техник ме посъветва ,ако си купувам машина да гледам да е тайванско производство, а не китайско или дубайско, че са по-лоши.

# 264
Преди доста време обещах да покажа какво съм направила за нероденото си дете.Ето сега да си изпълня обещанието:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=22507&AlbumId=72620

# 265
  • Бургас
lst  браво  bouquet

Я аз да питам от къде купувате такива платове- поларени, памучни, абе такива дето стават за бебешки и детски дрехи, а с по-свежи цветове?И как се казват самите те, като вляза в някой магазин да знам за какво да питам .

Аз обиколих Бургас и не намерих нищо подходящо като материя, а за цвят да не говорим, само едни кафеникави има...

debora очарована съм от това което правиш Heart Eyes

# 266
lst  браво  bouquet

Я аз да питам от къде купувате такива платове- поларени, памучни, абе такива дето стават за бебешки и детски дрехи, а с по-свежи цветове?И как се казват самите те, като вляза в някой магазин да знам за какво да питам .

Ако кажете същата информация за София цена нямате.....

# 267
   Ist, голяаааамо браво  bouquet

# 268
Радвам се, че открих тази темичка Hug От 10 дни си имам машина, никога не съм шила, но винаги съм имала огромно желание Mr. Green Кажете ми, моля, за начало с какво да почна - кое е сравнително лесно за човек, който никога не е шил Rolling Eyes Grinning

# 269
Аз живея в Плевен и тук имаме едно гаражче, в което продават платове внос от Гърция и 80% от тях са трикотажни и поларени, продават се за около 10 лв /м по интересните, по обикновените са за 5,50лв/м  има и по 7,50лв/м.Избора е много голям, но аз не съм направила много разнообразни, тъй като все още не знам какъв ще е пола на детето, размерите и т.н., а и ме посъветваха да не бързам, после за по час на ден мога да правя дрешки за всеки ден.А и някои неща са направени от парчета, които съм купувала от една фирма за трикотажни облекла/връзката за два лева/.

lst  браво  bouquet

Ако кажете същата информация за София цена нямате.....
Информацията ми е малко стара, но ако мога да помогна.....Около женския пазар има доста магазинчета за платове.Аз и от там съм си взимала.

Сега ми се искаше да си направя одеяло за бебчо от полар, но все още се чудя от един или от два ката да го  направя, кое ще ми върши по добра работа?

Общи условия

Активация на акаунт