Клуб на храбрата Шивачка

• 136 192
  • 431
  •   1
Отговори
# 330
Клуба на шивачката е голяма работа.Вече всяка вечер ще съм тук.Аз съм професионална шивачка и за мен този клуб е голямо откритие.БРАВО!!!! Joy

# 331
http://www.osinka.ru/ tyk ima mnogo idei i kroiki Laughing

# 332
# 333
http://www.osinka.ru/Sewing/Books/pdf/01.html ot tyk moje da se iztegli el. versia na knigata za na4inae6ti

# 334
Привет:)
Ето едно сватбено одеало
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1730705

# 335
  • БГ
здравейте момичета, не съм шивачка ,опитвам се да помогна на моя приятелка,която шие но не може да крои.Има нужда от хубави кройки за панталони,тип 7-8 и други.Дайте идея откъде могат да се вземат,четох някъде че в магазин в софия продавали готови, не сме от София обаче.Няма ли вариант да се изпратят по майла и да с е уголемят после, вие откъде се снабдявате с кройки.Приемам всякакви идеи .Момичето е много съвестно,и аз я укоражавам да шие за себе си, че ба4ка в една фирма където я експлоатират цял ден.мерси .  bouquet

# 336
Здравейте храбри шивачки.Чета всичко с голям интерес,професионална шивачка съм и много обичам да шия.Искам да ви момоля за съвет.Реших да направя нови покривки за масичките на синчето за градината,ей така на добра воля.Само,че незнам от къде да купя плат и какъв да бъде,знам има много скъпи,но ми се щеше нещо по-евтино.Незнам има ли складове и къде....Много ще съм благодарна ако някой ме посъветва

# 337
Здравейте храбри шивачки.Чета всичко с голям интерес,професионална шивачка съм и много обичам да шия.Искам да ви момоля за съвет.Реших да направя нови покривки за масичките на синчето за градината,ей така на добра воля.Само,че незнам от къде да купя плат и какъв да бъде,знам има много скъпи,но ми се щеше нещо по-евтино.Незнам има ли складове и къде....Много ще съм благодарна ако някой ме посъветва
за кой град?

# 338
За София извинявам се

# 339
Nikala, страхотно ти е одеалото   bouquet. снимките обаче как са апликирани? принтирани върху хартия, която с гореща ютия се залепя за плат или по друг начин? ама и аз как се изразих  Confused наистина е много хубаво и съм виждала само по филмите такова.

# 340
 Hug ха каква тема имало  Thinking жалко, че не съм ви открила по-рано - уж се ровя из форумите  Crazy

Както и да е - моето творение е на аватара  Mr. Green, но не шия често че нямам много време, но пък уши съм правила , приших ги на бяла памучна шапчица и вмъкнах вътре малко тънък дунапрен, който да държи формата  Crazy

Ще наминавам чат пат да събирам и обменям идей и инфо  Hug

# 341
Благодаря,Chiges.  bouquet
 В студио направиха снимките върху мой плат по начина който описваш.

# 342
Nikala, разкошно е одеалото, стоях и му се любувах, браво.
Само да те попитам, къде ти го капитонираха и да дам една идея, в Ориндж на приземния етаж правят печат върху плат, за формат А4 цената е 10лв, последния път побрах в тези рамери 2 големи снимки и 6 малки. Правих одеалца на 2те дечица, които сестра ми гледа в Щатите.

# 343
Майчета, благодаря за ценните идеи. Благодарение на вас ето какво сътворих:

# 344
прецених ,че тази книга ще е най -добре тук да я сложа:)

На руски е обаче.И въпреки това на някой може да е полезна:)
Във формат Djvu е

Общи условия

Активация на акаунт