Шести клас - 2018/19 - тема 1

• 58 038
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Смяна на темата Simple Smile
https://www.mon.bg/bg/100437
Тук е списъкът на училищата, в които държавата ще закупи шкафчета.
За тези които нямат, пожелавам да си намерят училището в списъка.

# 496
  • Бургас
Нашите нямаха и сме в списъка, ура! Simple Smile

# 497
  • София
Ха, училището на малкия ми син е в списъка. Приятна изненада. Дано да има за всички класове!

# 498
Училището на детето не е в списъка,  първоначално си помислих, че е заради ремонта, но други две училища в ремонт и с предстоящ ремонт са в списъка ...

# 499
Смяна на темата Simple Smile
https://www.mon.bg/bg/100437
Тук е списъкът на училищата, в които държавата ще закупи шкафчета.
За тези които нямат, пожелавам да си намерят училището в списъка.
И нашето е списъка, а уж ни обясняваха, че нямало място. Simple Smile

# 500
При нас няма, но здраве да е. Оправиха им оградата тази година, преди това санираха, вероятно не може всичко накуп.

# 501
  • София
И нашето е в списъка. През изминалата учебна година няколко родителя се организирахме и на собствени разноски си направихме шкафчета. Хубаво е, че сега вече ще има за всички. Голямо облекчение си е.

# 502
  • София
И нашето е в списъка Simple Smile Какво да очакваме оттук нататък? Кога ще се доставят,за кои класове са предвидени? Пропуснала съм тази инициатива на държавата

# 503
И нашето! Дано има и за среден курс шкафчета, а да не е само за начален.  Peace

# 504
Близо 600 държавни и общински училища в цялата страна ще закупят нови шкафчета за ученици от I до VII клас със средства по национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда”. Общо 742 училища кандидатстваха за съфинансиране от Министерството на образованието и науката (МОН). Класирането беше извършено от експерти от дирекция „Учебници и училищна документация“ според най-ниската искана сума на брой шкафче. Предвижда се да бъдат закупени 111 815 такива, като необходимите средства са в размер на 2 894 068 лв.
Източник

# 505
  • София
А да знаете случайно по кое време излиза заповедта за ваканциите и неучебни дни за предстоящата учебна година?

# 506
Миналата година е с дата 29. 08. 2017.

# 507
  • София
Оооо значи има време.Аз съм се разбързала

# 508
  • софия
Нашето училище е в списъка, но те и в момента имат шкафчета.

# 509
  • София
А да знаете случайно по кое време излиза заповедта за ваканциите и неучебни дни за предстоящата учебна година?

В подкрепа на това, което Дидева е писала, в края на август трябва да излезе. Това ми го каза директорката на нашето училище, защото и аз се интересувах от същия въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт