Шести клас - 2018/19 - тема 1

• 57 684
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Съгласна съм с теб, но това, което има предвид е, че не винаги чисто физически ( з а някои населени места) е възможно да проведеш часовете в музеи. ЩЕ отнеме дял ден с пътуването.

Винаги съм смятала, че нещо преживяно/ видяно на точното място( извън класната стая) оставя много по- траен спомен в децата, отколкото наливаното с фуния за 45 мин.

# 676
  • София
Аз купих сборника на Архимед преди малко.Оказа се че учителката им е дала за домашно  окоо 60 задачи (  предстои да се уточни колко точно) от началото на борника- явно преговорни.Та- призна си девойката.Явно  ни предстои преговор и решаване на задачи.АКо някой  все още иска  нещо от този сборник- бих могла да сканирам и изпратя.Явно с пощата няма да   го бъде....

# 677
Може ли задачите и парола?Благодаря!

# 678
  • София
Не знам дали съществува поща изобщо и  кой е наясно с това? МОля  ако  някой знае нещо да разгадае мистерията най-сетне....

# 679
# 680
# 681
# 682
# 683
# 684
# 685
  • София
Публикувам направо тук сканираните задачи от първият  преговорен раздел.При нас  заданието е да се решат тези 75 задачи.

# 686
# 687
  • София
Да

# 688
  • София
Аз писах по-назад, но ще пиша пак. Преди ивестно време създадохме поща за набор 2006 в Gmail. Там бяхме качвали разни неща, в някакъв момент изчезнаха, аз лично реших, че е станал някакъв проблем. Качихме ги пак, но в момента като се опитвам да влезна в тази поща, ми излиза, че някой е сменил паролата преди месец - не знам кой и не з нам с коя.
В последствие разбрахме, че има практика да се наследява пощата на предходния набор. Момичетата но набор 2005 ни дадоха име и парола, които Бети прати на лични на няколко човека. Има уговорка паролата да се дава само на хора, които имат значим брой мнения и участват в наборната тема, защото се оказва, че има хора, които ходят и правят зулуми по тези пощи, за да не се събират материали.
Към момента единственото, което не знам аз е какво се случи с нашата си поща в gmaila, кой и смени паролата и с коя.

# 689
  • софия
Благодаря! Поръчах го да започне да си припомня. Показах 75 задача и я гледа като векторно уравнение.
Поръчах и един сборник, на който нашата класна е един от авторите. Миналата година им даваше задачи за контролно от този за пети клас и доста деца от класа го имаха.

Общи условия

Активация на акаунт