април си замина и вече всички са двамина

• 13 686
  • 314
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте мамчета и бебоци.
Днес започнахме с дъжд и мрачно време, но сега грее слънце и става за разходки.
Нашия бебо спи доста дъблоко и нищо не е в състояние да го събуди  Naughty Даже той спи, а баща му в съседната стая пробива с ударна бормашина да сложи нещо, а той дори не помръдва. Ако спи до късно вечерта и се опитваме да го събудиме, за да го изкъпеме, няма начин това да стане  ooooh! спи си човечето и не иска да си отвори очите. Пробвала съм с щипане, хапене и какво ли още не, но без успех. Даже на РД на баща му имахме гости и уредбата беше на мах, имаме и голям бас, а бебо спи в другата стая блаженно и това си е. Супер е, много съм доволна.

# 286
Малеее, извинете ме! Те такава снимка не беша праскана досега май, толкова голяма... Embarassed

# 287
Искам да ви питам, няма ли някой мама от Люлин?
Ние с бебо си търсиме компания да се разхождаме. Много ще се радвам да имаааааа  Joy

# 288
Ако ви кажа как заспива Стенли ще паднете от   smile3532

Ако е сърдит му пускам Планета и се гушкаме и почваме да си пееме и да си танцуваме и той посто млъква и заспива  newsm78 Като заспи се опитвам да го сложа в кравата му в другата стая, ама не  Naughty събужда се и започва да реве. Връщаме се обратно в хола и си стоиме там на музика. Ще го правиме танцьор още от сега. А онзи ден с баща му отиваме на бирария и той с нас. Спеше в количката и в момента, в който седнахме и поръчахме се ококори и ревна. Давах вода, биба.............зора беше да го гушна и да стои на масата с нас. Така изкарахме 2 часа тримата на бирария заедно на масата и всички бяхме доволни. Това си е, ще ходиме по заведения заедно  newsm68

# 289
Цвети, ама голям сладур е тоз твоя Ицак HugИ прилича на теб Peace
smile3521Ама наистина прилича.Ще сканирам моя снимка и ще видите hahaha(без тена деее)
А тази жива ваксина е тази,която се дава на капки в устенцето ли?Ние бяхме с такава за детски паралич newsm78.Това ли е жива?

# 290
Joy Joy Joy Аги, душа, много си ни Убава Hug

Значи черешите не са причината за нашите пъпчици newsm78 Трябва да проведа някакво разследване и да видя от какво може да са. Янче, продължавай с черешите Peace

За идеята с календара - имам приятел фотограф в Кодак работи, искате ли да го питам за повече подробности? Има ли въобще желаещи?

Наде, голям разбойник си имате вие, купонджия от малък Laughing

А вашите бебета как спят - на тишина или на музика? При нас в детската по цял ден е пуснато радио (и то забележете- Радио Гонг -което е само за футбол и спорт) и на Яна хич не й пречи. Даже вечер си заспива пак така, слушайки футболните резултати. Ама с такъв баща какво да се прави Tired Казва, че ще научи Яна първо преди мама да каже Левски Confused

# 291
  • София
Килограмите хич и не ги знам колко са ми, ама все още трудно си влизам в някакви нормални дрехи - не толкова от килограмите, колкото от разширения таз. Някой знае ли след колко време ще се свие - поне до някакви нормални размери? newsm78
Aбе,  на мен лекарката ми каза, че таза много рядко може да се върне до размерите от преди бременността; свивал се, ама не напълно и шансът да си върнеш старата форма бил доста по-малък, ако си над 25, та аз май нямам шансове, но твърдо съм решила да направя всичко възможно.

И при нас нещата с къпането бяха така - като го къпем всичко е ОК, ама като го извадим и наставаше един рев, едно чудо...  После видяхме, че ако му включваме печка и не реве и сега го къпем полуголи, щото умираме от жега, но поне има мир и щастие в банята.

# 292
Нуни, аз съм много за календар на Априлките и техните бебоци  newsm10
Нашия тати още от първия ден сложи едно радио до леглото на Стенли и е пуснато постоянно на радио "ФМ +" и малчо е свикнал на музика, а като е при мен в хола спи на доста силна музика от телевизора, то с такава майка и баща, как няма да обича музика  Whistling Баща му в колата му пуска доста силно по навик и той просто си слуша и гледа навсякъде  Rolling Eyes

# 293
Предложение за темичка:
"През Април съм аз роден, за туй раста, щурея и хубавея с всеки изминал ден"

# 294
Цвети, с кое те притесних, слънце?  EmbarassedА Ицката определено прилича на теб Peace

Наде, и ни обичаме силната музика...то с такъв тати..просто няма начин - рок до дупка Joy То милото човече още от зародшче е захранено с концерта на Скорпоинс

Аги, голяма сладурана си Peace

за черешите - споко бе, аз на ден поне кило - кило и половина изяждам...няма страшно Hug

аз пак ще питам, докато някой ми отговори - знаете ли дали са задължителни столчетата за кола? newsm78

# 295
Аги, сташен дзъркел прасна Mr. Green
Искам и аз такъв за бебо.
Той още е един такъв неориентиран - сиво-син. Ама аз не кърмя от доста време.
Просто се избистри не е както при раждането.
Това значи ли че такъв ще остане?
За заспиването - ние заспиваме на класика - Лили Иванова и Васил Найденов на "Стари мой приятелю" - представяте ли си само как се кефи като му пея "Моля те не ме докосвай......" Mr. Green

# 296
Нуни, добра идея за календара!

# 297
sminscho, за столчетата не знам и аз преди няколко дни питах, ама отговор конкретен нъцки. Аз това го чух от продавачката в магазин "От А до Я", че е в сила от първи юни, ама дали е истина не знам. Ние днес си купихме, ама причината е, че нашия иска на ръце, а аз не мога повече. Много ме боли ръката и на моменти и рамото и не мога да хвана нищо и го изпускам.

# 298
Наде, сподели какво взехте, доволна ли си...то и аз повече за вкъщи го искам, че много ме болят ръцете с този шишо вече...

# 299
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105827.0
Моля, следете темата за новия протест - ще има в повече градове!!!

Общи условия

Активация на акаунт